youtube değil de ytpara hakkındaki sorum

Yeni başlık açmak istemediğim için buraya yazıyorum. Yahu şu İnşallah'taki A'yı büyütmeyin. Ben inşallah demeyi severim ama bu oluyor diye hep "umarım" ile editliyorum mesajlarımı.

Böyle olunca sanki cemaat abisi tonuyla "inşeeealllah" diye okuyorum yazdığımı. Gramer bilgisindeki A'nın büyük oluşuyla Allah'a saygının ilgisi yok arkadaşlar.

Yeni başlık açmak istemediğim için buraya yazıyorum. Yahu şu İnşallah'taki A'yı büyütmeyin. Ben inşallah demeyi severim ama bu oluyor diye hep "umarım" ile editliyorum mesajlarımı.

Böyle olunca sanki cemaat abisi tonuyla "inşeeealllah" diye okuyorum yazdığımı. Gramer bilgisindeki A'nın büyük oluşuyla Allah'a saygının ilgisi yok arkadaşlar.

İsteyen istediği şekilde yazar.Zorla yazdırmıyorlar hür irade ;) yazmak isteyen yazar.

Katılıyorum.
İsteyen istediği şekilde yazar.Zorla yazdırmıyorlar hür irade ;) yazmak isteyen yazar.

İnşallah yazar mısın kardeş :)

Başka youtube formu yok sayabilirsin :) Bir kaç konusu olan forum vardır ama burdan iyisi yok kesinlikle :)
Günümün 20 saati bu forumda geçiyor bağımlılık yaptı artık :)

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve [MENTION=11620]era[/MENTION] inşallah bakar bu konuya :D:D

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve [MENTION=11620]era[/MENTION] inşallah bakar bu konuya :D:D

Bakıyoruz hocam:D
Sanırım bazı arkadaşların derdi olmayınca inşAllah'daki A'yı dert etmişler. Onlara özel olarak A harfini normal yazdıracam;)

Biz oradaki A harfini saygıdan dolayı büyük yazdırıyoruz. Bunun cemaatle veya başka bir şeyle ilgisi YOK. Konuyu başka yerlere çekmeyin. Ama dediğim gibi istemeyenlere özel muamele yapacağız. Hizmette sınır yok.

Katılıyorum.

İnşallah yazar mısın kardeş :)

İnşAllah'daki a harfi küçültüldü.

Test sürüşü :D inşallah

(çok gereksiz bir yere takılmışsınız arkadaşlar ama neyse :))

Bazı admin arkadaşların çok yoğun işleri var sanırım. Forumla ilgili toplamda onbeş saniyede yazdığım bir mesajı "dert edinmek" gibi algılayıp işimizden büyük zaman harcadığımızı düşünmüşler.

Laf sokuşturmayla karşılaşacağımı bilsem bana ne der geçerdim.

adamlar uzaya çıkıyor bizimkilerin tartıstıgı seye bak :D

Böyle daha iyi oldu hocam. İtalik ve title tagı eklendi. title tagında A harfi büyük;)

Hocam eğer böyle sıkıntılar olacaksa geri eski haline çevirebilirsiniz. Benim için hiçbir problem yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri