Youtube den para kazanma hızla yayılıyor

• Kullanıcı aragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Bu adamın render,eşleşen,ünlem,dünya engelinden haberi yok sanırım, biri dürtsün şunu :rolleyes:

herkes kazansın bence para cebimizden cıkmıyo zaten kim ne kazanırsa kazansınn sömürelim :D

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]
Foreign Exchange Market1 saat önce
Gizza Network diye bir network varmış, hem kazancı hem içerik koruması iyiymiş sanıyorum. Bu konuda bilgi verebilir misiniz? adresleri sanıyorum: Gizza. net Teşekkürler.
:D :D Hocam ? :D Her yerden duyuruyorsunuz da keşke sadece özgün yazsaydınız hocam . Şimdi kaç bin kişi ekler :D
Edit : Pardon [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocamız cevaplamış :D

Forumda görüyoruz, pes edenleri 1 ayda, 2 ayda. Ben bile 1 senede çözebildim diyebilirim ama daha çözemedim hatta :)
Pes edersen, kaybedersin :)

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]
Foreign Exchange Market1 saat önce
Gizza Network diye bir network varmış, hem kazancı hem içerik koruması iyiymiş sanıyorum. Bu konuda bilgi verebilir misiniz? adresleri sanıyorum: Gizza. net Teşekkürler.
:D :D Hocam ? :D Her yerden duyuruyorsunuz da keşke sadece özgün yazsaydınız hocam . Şimdi kaç bin kişi ekler :D
Edit : Pardon [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocamız cevaplamış :D

valla ben yazmadim :)

bencil olmayalım milletin parasını bizim cebimizden çıkmıyor. google bütçesiyle türkiye gibi 100 tane ülke kurulur (abartı olabilir:P )

Bu ısı herkes yapamazz eskıden herkes yapardı.Bu ıs gırenler lutfen kımsenın ekmegıı ıle oynamadan yaparsanız memnun olurum

Herkes bu foruma bir şekilde bir yerlerden görerek yada duyarak geldi ve gelmeyede devam edecek. Benim temennim gerçekten ihtiyacı olan insanların bu sektörden para kazanmasidir. İnşallah bir yol onları bu foruma ulaştırır ve ihtiyaçlari karsilayabilirler

Muhtemelen bu forumdan bir arkadaş heves edecek olanları geri püskürtmeye çalışmış :D :D

Kazim Aladagli1 saat önce

Youtubedan para kazanma türkiyeye açılmadı henüz. Bu networklerden uzak durun. Kazandığınız parayı vermiyorlar üstüne yatıyorlar paranın.

Biz bile bu kadar deneyimli olmamıza rağmen zorlanıyoruz, bırakın anlatsınlar. Bu bilinmeyen bir şey değil. Özel yöntemleriniz sizde saklı kalsın yeter.

Bu gece Ytpara ya 100lerce yenı uye gelicek :D ama hepsi onaysız sıkıntı olmaz

yorumlarda bu iş zor yazmış çoğu arkdaş da bence hiç de zor değil sadece sabır gerekiyor ve biraz da denemeler yapmak gerekiyor.render falan yapmadan çok iyi para geldiğine göre bir de render yapsam işin sonunu hiç de tahmin edemiyorum.gizza network nasıl bişeydir cvp veren olsursa sevinirm

97 yılından beri pc kullanırım her türlü konuda uğraş verdim bu iş hepsinden zor bence, zor olmasının sebebi sabır ve zaman emek uğraşının çok olması. Ha işi başardıktan sonra yaslan keyfine bak ama ilk safhayı atlatacak çok kişi olmicaktır bence.2 ay oldu başlayalı zaman zamn ümitsizliğe düştüğüm oluyor.

bugün o video'yu izleyenler hevesle başlar bu işe tabi telif olaylarıyla eşleşenle felan karşılaşırlar bir iki gün sonra :) baktılar olmuyo hiç uğraşmazlar :D

Daha fazla sahte Telif, Daha Fazla flag, Daha fazla spamcı.
Türklerden başka birşey olmaz.

Videoyu izlemedim zatende belli.
Hiçbirşey yapmasanız girin Webmastersitesi'ne orda E-book dahil neler neler satılıyor YT'den para kazanmak hakkında.
( bu satışı yapanlarında %90'ı bu forumdan almıştır bilgileri )

Yani Türkçe içerik çalışanlar daha da çok sahte telif şikayeti ederler.

Adam youtubedan para kazanma diye başlık atmıs ama resmen buzzmyvideos reklamı yapıp milletin refinden 2-3 kurus kazanma derdine düşmüş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri