Youtube den para kazanma hızla yayılıyor

• Kullanıcı aragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
youtube da para bitecek. Kesinlikle bitecek 1 sene öncesini bilenler bilir çoğu kategori bomboştu şimdi her yer doldu.

Ama herkes kazansın isterim. 1 kişi 10.000 $ kazanacağına 10 kişi 1.000 $ kazansın.

Nekadar bencilsiniz parayi sanki siz veriyorsunuz.Bunu diyenlerde bakiyorum daha foruma yeni üye olmuslar.

Avuçlarını yalayacaklari bir kesin ama kazanamayıpta sağa sola sahte telif flag felan atar kendısı kazanamadıgı gıbı baskasınada kazanmasına mani olurlarsa işte o zaman kötü Mod lardan istegim lütfen Telif Nasıl Atılır Flag nasıl yapılır gibi konuları saniyesinde Kapatın .

Editt: Bencillikten Değil Arkadaşım Başı Boş Gereksiz İnsanlar Yüzünden Gelen Güncellemeler Ve Kanal Kapanmalari Sana Dokunmamış Olabilir Ama Gereksiz İnsan Topluluğu Bazilarimizin Canını Sıkıyor Bazilarindaki Düşünce Bana Dokunmayan Yilan 40 Yil Yaşasın .

Son düzenleme:
Nekadar bencilsiniz parayi sanki siz veriyorsunuz.Bunu diyenlerde bakiyorum daha foruma yeni üye olmuslar.

Dostum kimse kimsenin para kazanmasına mani olmak istemez illa ki herkes kazansın ister, ama çoğu biliyor ki biz Türkler nereye el atsak kurutuyoruz, çılkını çıkartıyoruz hal böyle olunca bu tür videolar batıyor bize. Adam gel vatandaş youtube para dagıtıyorrr misali video basmış. Sana mı kaldı ona buna akıl vermek. 200 k abone olunca zorsunmuyorlar tabiki. :) Bu videoyu izleyen biri 1 ugrasıyo 2 ugrasıyo baktı olmuyo bu sefer işin fesatlıklarına yöneliyor Telif vs. Anlatabildim mi? O yüzden bende karşıyım bu tip kampanya vari paylaşımlara..

Dostum kimse kimsenin para kazanmasına mani olmak istemez illa ki herkes kazansın ister, ama çoğu biliyor ki biz Türkler nereye el atsak kurutuyoruz, çılkını çıkartıyoruz hal böyle olunca bu tür videolar batıyor bize. Adam gel vatandaş youtube para dagıtıyorrr misali video basmış. Sana mı kaldı ona buna akıl vermek. 200 k abone olunca zorsunmuyorlar tabiki. :) Bu videoyu izleyen biri 1 ugrasıyo 2 ugrasıyo baktı olmuyo bu sefer işin fesatlıklarına yöneliyor Telif vs. Anlatabildim mi? O yüzden bende karşıyım bu tip kampanya vari paylaşımlara..

bu işi çözemeyen adam telife hiç bulaşmaz para kazanan adam telifle ugraşir daha fazla kazanmak için

bu işi çözemeyen adam telife hiç bulaşmaz para kazanan adam telifle ugraşir daha fazla kazanmak için

Sen öyle san. :) Bu işi öğrenmek başka bu işten para kazanmak başka. Emin ol herkes biliyor video atmasını kanal açmasını etiket girmesini ama para kazanmak ayrı bir şey. Daha adam dün 20 kanal actım 3500 video yükledim 30 dolar kazanamamışım diye baslık acmıstı. Heh o tür adamlar 1-2-3 pes diyor ve bu sefer telif flag vs. gibi konulara yöneliyor aklınca ben kazanamıyorsam kimse kazanamasın diyor. Her neyse dileyen diledigini yapsın iyi geceler..

burda kimsenin korkusu o kazanmasın bu kazanmasın değil zaten herkes kazansın ama birçogu kazanamayacak ve kazananlarında kazanmasını istemeyecek yani sahte telifler flaglar artıcak anlıyacağınız.

kazanamayacak olanların kıskançlıklarından en ufak hatanızda flaglayacaklarınıda unutmayın.

spamın fazla ömrü kalmadı. elde ettiğim gelirle farklı sektörlere yöneleceğim yavaş yavaş.

ytpara merkez rahat olsun herkes :D

şu videoyu izleyenlerin %99.2 si "ya burdan paramı kazanılır arkadaş, boş işler bunlar" diyecek ;)

Çöplük olacak yt türkiyeye reklamları kapatacak, çoluk çocuk artık bu işte hayırlı uğurlu olsun

Ne zaman böyle buna benzer konu açılsa millet korkuyor sanki gelip paralarını alacaklarmış gibi :D bu konu uzarda uzar .. 100 kişi bu işe başlasa alayı da devam etmeden bırakır. Anlatım videolarında çerçeve olayı ve ünlem olayı anlatılmamış özelikle indexde ilk sırayı alan videolar .. yani başlayan kişi 1 video atıktan sonra bile bu işi bırakabilir :D

Şuanda Dünyada kaç kişi vardır youtubeden para kazanan ve her geçen günde sayısı artıyordur . İçerik sıkıntısı yaşanmaz çünkü sürekli hergün binlerce yeni diziler tv-show programları , belgeseller , yada çizgifilmler vb... başlıyor :)

Tabiki sahte telifidir flagdır böle şeylerinde artma ihtimali yüksek . Ama yinede bu işe girenlerin %90 ı geri çıkıyodur bu işten :)

Şuanda Dünyada kaç kişi vardır youtubeden para kazanan ve her geçen günde sayısı artıyordur . İçerik sıkıntısı yaşanmaz çünkü sürekli hergün binlerce yeni diziler tv-show programları , belgeseller , yada çizgifilmler vb... başlıyor :)

Tabiki sahte telifidir flagdır böle şeylerinde artma ihtimali yüksek . Ama yinede bu işe girenlerin %90 ı geri çıkıyodur bu işten :)

Baboş aynen haklısın ( benim işi ne yaptın demek için yazdım yane :D )

Ulkenin yarısı bilio zayen ama oyle para kazanmak varmis gibi kolay is ddeğil hwrgun yeni seyler ogrenioz
Bilgi+proje+sabir gerektiriyor

Eğer siz o sayfada yorum yazanları rakip olarak görüyorsanız zaten bırakın bu işi , 1500 tane şaşı değil sasi diye yorum yazmışlar, ayrıca dünya çapında 200 kanal barındıran üyelerine content id sağlayan bi networke boş kanal sokmayı deneyecek kadar da bu işten anlamıyorlar bırakınız yapsınlar bırakınız etsinler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri