Youtube Dışı Tüm Alternatifleri Tartışıyoruz

Çok fazla soru soran olmuş.Hepsini cevaplamam mümkün değil.Para kazanılıyor mu meselesine gelince, bu forumdan da bildiğim CPA ile uğraşıp ciddi paralar kazananlar var.Kazanamayanlar da var.

Çok fazla zamanı olmayan biri için özel mesaj ve skype'den bu konuda sürekli görüş sunmam çok zor.Verdiğim kaynakları dikkatle okursanız zaten yeterli bilgi elde edebilirsiniz.

Burdaki asıl kastım para kazanmalar açılana kadar, diğer para kazanma yöntemlerine de dikkat çekmekti.Devekuşu gibi kafayı sadece bir iki yere dikmenin kimseye faydası olmayacaktır.

Diğer yandan ben zamanım olduğunda buraya fikirlerimi yazıyorum.Herhangi eğitim verme, yol yöntem gösterme için ne zaman ne de emek harcayacak halim yok.Sadece fırsat olursa yazıyorum.

Denemekten zarar gelmez.Sadece bu iş youtube ile sınırlı değil , facebook instagram web sitesi , adult gibi birçok çeşidi var.Youtube gibi tek bir yöntem söz konusu değil.

ben bu siteye üye olduğum ilk günden beri spam bitti deniyor ama nedense kanal alışları, mail alışları falan hiç durmuyor :D

Aplikasyon kursu aldım udemy den 2 aya kadar güzel projelerimi bitirmiş olurum ve en azından elimde güzel bir meslek olur YouTube iyice sıktı garantisi olmayan paraya seviniyoruz ve bı bakmışsın para uçmuş

Spam bitmedi ama eski tadı yok. düşündügüm olay olmadıkça bitmez, oda şu bir şekilde onay aldıgımız kanallar halen takipte olupta para kazanmasını kapatırlarsa ozman yapmam.. bu ay başımıza geldi.. inşallah devamı gelmez

Eski günleri aramayın önünüze bakın pes etmeyin, bir yol bulursunuz.

önemlı olan nasıl bır yol onumuze bakalımda 1 tl olan kanal mesela 1000 tl oldu abonelerde farklı sorun bırde en onemlısı kanalı almak mesele degıl aldınmı 2 gun ııcende kapandımı vs uzun konularda yt gıbısı gelmez bır daha yalan yok sımdı

önemlı olan nasıl bır yol onumuze bakalımda 1 tl olan kanal mesela 1000 tl oldu abonelerde farklı sorun bırde en onemlısı kanalı almak mesele degıl aldınmı 2 gun ııcende kapandımı vs uzun konularda yt gıbısı gelmez bır daha yalan yok sımdı

İnternet sadece YT değil, bir çok farklı alan var ve kimse size "gel kardaş bu yol var para kazanak " demicek kendiniz bulucaksınız, yt nasıl bulduysanız...

Turk firmaları yt, fb gibi platformlardan reklamlarını cekecek deniliyor. bu olursa kazanclar dibe vurur

:D Nereye çekiyorlar. Yt,instagram,facebook,twitter kolay mı buralara reklam vermeden iş yapmak. Boş laflar.

hic oyle bos laflar deme bence. bazı kesimler yapar, bır cok kesim yapmayabilir.

gerci spam yapanları cok etkilemez sanırım cunku genelde yabancı dil calısıyorlar. ozgun turkce calısanları etkiler, sayet gerceklesirse

Turk firmaları yt, fb gibi platformlardan reklamlarını cekecek deniliyor. bu olursa kazanclar dibe vurur

Öyle bir şey olsaydı önce AKP - MHP - CHP - v.s parti reklamlarını görmezdik youtube ve google'da... özellikle mhp'ye çok fazla denk geldim her yerde :) Yani bence de boş altı doldurulamaz bir durum , hele ki firmalar için.

Öyle bir şey olsaydı önce AKP - MHP - CHP - v.s parti reklamlarını görmezdik youtube ve google'da... özellikle mhp'ye çok fazla denk geldim her yerde :) Yani bence de boş altı doldurulamaz bir durum , hele ki firmalar için.

onların reklamları durar, millet cekerse ceker zaten (yani bazı milliyetci yada muhafazakar firmalar). hep oyle olmuyor mu bu ulkede bazı seyler?

bazı medya organları gundem olusturmaya calısıyor, etkisi olur mu olmaz mı ilerleyen gunlerde goruruz zaten. gerci bu aralar hersey anlık gidip geliyor. ust mercilerin agzından cıkacak sozler belirler. F35 e karsı yapılacak acıklamalar ve sonrası netlesir sanırım.

benim soylemek istedigim olur mu olur, olmaz dedigimiz ne varsa oluyor bazen.
Gonlumuzden gecen tabiki hersey gulluk gulistanlık olsun ama insanın her istedigi olmayabiliyor.

sadece okudugum bi kac haber ve yazıları bildirmek istedim :)
saygılar arkadaslar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri