Youtube Eleştiri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazykanka61

Kayıtlı Üye
1-18 nisan bu işe girdim aradan geçti 1 ay be artık yetti gari diyeceğim kesinleşmiş kazançlar 0 yazıyor.
2-İzlenme sayısı ile tıklanma sayısı arasında fark olur anladık ama bu kadar olmaz izleme %20.000 ise tıklanma %5 bile değil böyle bir şey olamaz arada başka bir şey var tıklanmalarımızı kesiyor.
3-Tıklanma başına kazanç kesinlikle çok az dengesizlik
4-Bizler youtube çalışanıyız zaten her şeyde kesinti yapıyorlar ama emekte kesinti yapmasınlar artık.
Ayın kaçı oldu bari kazançlarımızı gösterdin ne kadar alıcaksak alalım Nisan 18 girdim dedim sabret 1 hafta sonra düzelir.Nisan bitti mayısın ilk haftası kesindir dedim eee mayısın 15 be kardeşim ya millet parasını alıyor biz emek veriyoruz zamanımı veriyor bu iş böyle soğuduk be kardeşim kaç tane kanal açtım onlarla uğraştım.
Bir şirket bu kadar mu sorun yaşar birde milyar dolarlık şirket bu kadar olmaz biz senden hakkımızı emeğimizi istiyoruz fazlasını istemiyoruz ayıp ayıp taş olsa çatlar:(:(:(

Hocam tam olarak neye istan ettiğinizi anlayamadım. 1 Nisan'dan itibaren zaten kazançlar 0 sıfır olarak gözükmekte.

Nisan'da bu işte başladıysanız 100 doları geçtiyseniz zaten en erken bu ayın 25'inden sonra ödeme alabilirsiniz.

Tıklama oranları ve tıklama başı kazançlar içinde yapılabilecek bir durum yok biraz şansa kalmış oranlar dün to oranım %3 iken bugün %8 gidiyor yarın %1in altına düşerse şaşırmam alıştım artık.

Hocam tam olarak neye istan ettiğinizi anlayamadım. 1 Nisan'dan itibaren zaten kazançlar 0 sıfır olarak gözükmekte.

Nisan'da bu işte başladıysanız 100 doları geçtiyseniz zaten en erken bu ayın 25'inden sonra ödeme alabilirsiniz.

Tıklama oranları ve tıklama başı kazançlar içinde yapılabilecek bir durum yok biraz şansa kalmış oranlar dün to oranım %3 iken bugün %8 gidiyor yarın %1in altına düşerse şaşırmam alıştım artık.

Kardeşim benim isyanım açıklama yapıyım madem anlamadın.Nisan bu işe girdim kazançlarım yani kesinleşmiş kazançlarım yansımıyor dedim 1 hafta geçsin bekliyim okey nisan sonu gelsin bekliyim mayısın ilk haftası olur dedim sonra 15 oldu yine yok yine yok ben o kadar kanal açmışım uğraşmışım.Ee kazançlar fos
Tıklanmalar dediniz işte biz alıştık artık şansa kalmış hep böle zaten falan filan bu iş ciddi bir işse youtube ciddi bir şirketse o zaman bu kadar sorun nedir kardeşim sağa dön sorun sola dönsek sorun hep sorun hep sorun reklamlarım gözükür gözükmez tıklanma şansa kalmış böyle şey olur mu :(

---------- Mesaj saat 12:31:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:28:57 civarında gönderildi. ----------

bu işte sabır önemli ben başladığımda 2 ay para alamadım.

hocam 1 ay sabrettim bu işte hep böyle mağdur olcaz ciddi diyorum şansa kaldık gidiyoruz ciddiyetsiz bir şirket hep sorun ben değil burda diğer kardeşlerimde emek veriyor o adam okula gitmiyor burda emek veriyor elektrik parası sabahtan akşama kadar pc videosu tutuyor seviniyor parasını alacak diye ama ne oluyor olmuyor ben örneğin 200 bine yakın gösterim vardı nisan ayında reklamda artık ne kadar bilemem hani nerde para o gösterimi almak için o kadar uğraştım ki

Adminler buraya yazmak zorunda kaldım siteye pcden giriş yapılmıyor bende şuan. Forum server degişikligi ile kapalıdır yazıyor. Ne yapmam getek. Bu yazıyı mobilden yazıyorum.

Kardeşim benim isyanım açıklama yapıyım madem anlamadın.Nisan bu işe girdim kazançlarım yani kesinleşmiş kazançlarım yansımıyor dedim 1 hafta geçsin bekliyim okey nisan sonu gelsin bekliyim mayısın ilk haftası olur dedim sonra 15 oldu yine yok yine yok ben o kadar kanal açmışım uğraşmışım.Ee kazançlar fos
Tıklanmalar dediniz işte biz alıştık artık şansa kalmış hep böle zaten falan filan bu iş ciddi bir işse youtube ciddi bir şirketse o zaman bu kadar sorun nedir kardeşim sağa dön sorun sola dönsek sorun hep sorun hep sorun reklamlarım gözükür gözükmez tıklanma şansa kalmış böyle şey olur mu :(

---------- Mesaj saat 12:31:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:28:57 civarında gönderildi. ----------

hocam 1 ay sabrettim bu işte hep böyle mağdur olcaz ciddi diyorum şansa kaldık gidiyoruz ciddiyetsiz bir şirket hep sorun ben değil burda diğer kardeşlerimde emek veriyor o adam okula gitmiyor burda emek veriyor elektrik parası sabahtan akşama kadar pc videosu tutuyor seviniyor parasını alacak diye ama ne oluyor olmuyor ben örneğin 200 bine yakın gösterim vardı nisan ayında reklamda artık ne kadar bilemem hani nerde para o gösterimi almak için o kadar uğraştım ki

Sen 100 Dolar kazancini asmadiysan istersen 15 yil bekle adsensene bisey yansimaz.Yani biz yazmakdan biktik sen bu ayni sorulari her gun sormakdan bikmadin.Bu kadarini anlamak zormu yani.100 Dolari gecmediysen istersen 30 yil gecsin adsensene birsey yansimaz.
Bide youtube isyan ediyorsun,yuzlerce binlerce kisi 15'i gelince odmesi kesinlesiyorda bi seninmi hesabi salliyor youtube.Lutfen boyle komik ve neyin neden oldugunu bilmeden ki herseyi bilirsiniz yaptiginiz islere baksaniz vs ama arastirmak degil boyle isyan etmek daha kolay geliyor.

100 DOLARI GECMEDIYSE KAZANCIN 30 YIL DAHA ISYAN ET SEN Youtube

Adminler buraya yazmak zorunda kaldım siteye pcden giriş yapılmıyor bende şuan. Forum server degişikligi ile kapalıdır yazıyor. Ne yapmam getek. Bu yazıyı mobilden yazıyorum.
Forumun serverler degisti o forum kapali yazisi cikiyorsa eski servere yonlendiyorsun duzelir zamanla.Merak etmeyin.

Muslera hocam ayın 18 işe girdim aldığım gösterimde 12 gün içerisinde yani nisan bitmeden 100 doları geçtim olarak görüyorum.Benim videom 300.000 oldu çöpe gitti resmen burda sadece ben mağdur değilim burda çoğu arkadaş benim gibi ödemesini alamıyor onların adına konuşuyorum.

Muslera hocam ayın 18 işe girdim aldığım gösterimde 12 gün içerisinde yani nisan bitmeden 100 doları geçtim olarak görüyorum.Benim videom 300.000 oldu çöpe gitti resmen burda sadece ben mağdur değilim burda çoğu arkadaş benim gibi ödemesini alamıyor onların adına konuşuyorum.

Sen bana nisan ayi kazancini yaz buraya ben sana sebebini diyeyim.300K izlenimi vs bosver bana sadece nisans 18'i ve nisan 30 arasi kazancini soyle ben sana sebebini soylerim.

---------- Mesaj saat 15:02:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:33:09 civarında gönderildi. ----------

Aynen yazdigim gibi cikti,100 dolar kazanci asilmadigi icin hic birsye yok.Ve gerek kanalda gerek adsense hesbainda hersey normal.

Her zaman diyorum su PANIK ortami yaratmak kendimizi strese sokmaya calismak gibi seyleri birakalim bi kenara.

Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri