Youtube Flag Atıyor. ( Kesin Emin Oldum )

AntiBiyotiK

Yasaklanmış
selam arkadaşlar çok uzatmadan söylim size son günlerdeki flag olayını çözmüş bulunmaktayım , 25 dakka önce denemelerimde 4 ayrı videoyu 2 şekilde attım ilk partiyi normal açıklama ve etiketle başlık ekledim sıkıntı yok , ama ikinci partiyi açıklamasına:
video1
video hd
video izle
video yeni
video full
bu şekilde video ile ilgili olarak sralı attım.
başlığınıda full movie - full movie izle gibisinden yazdım direk falagı yedim bu olayların hepsi toplam 20 dakka içinde oldu aynı zamanda flagı yediğim videoyuda zaten silmiştim o sildiğim videoya direk falg yedim..
gelen mailde farklıydı busefer gelen mail bu:
Hesabınızla ilgili:

YouTube Topluluğu, videolarınızdan birini veya birkaçını uygunsuz etiketiyle işaretledi. Bir video işaretlendiğinde, Topluluk Kurallarımıza uyup uymadığının belirlenmesi için YouTube Ekibi tarafından incelemeye alınır. İnceleme sonucunda aşağıdaki videoların bu kuralları ihlal eden içerik barındırdığı belirlendi ve devre dışı bırakıldı:

",,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Hesabınız uyarı amaçlı bir Topluluk Kuralları ihtarı aldı. Bu ihtarın süresi altı ay içinde sona erecektir. Başka ihlallerin olması durumunda YouTube'da içerik yayınlama hakkınız geçici olarak devre dışı bırakılabilir ve/veya hesabınız feshedilebilir.

YouTube'un Topluluk Kuralları ve bu kuralların uygulanmasının sağlanması hakkında daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezini ziyaret edin.

Bu videoyu silmekle hesabınızdaki ihtarın kaldırılmayacağını lütfen unutmayın. İhtarlara nasıl itiraz başvurusu yapıldığı konusunda daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezindeki bu sayfayı ziyaret edin.

_______
normalinde mailin içerisinde kimse spamı sevmez , ardaşık açıklama ve izlenim arttırmak için yapılan vs vs şeyler yazılı olurdu buda değişik bir güncelleme içerisine girdiğimiz anlamına geliyor benim görüşüm.

youtube nie flag atsın kapatır hesabı geçer :)

arkadaşlar kendimce denedim ve emin oldum kategori bazlı olma ihtimali bende zayıf , ama bide siz deneyin derim ama silenen videoyu kullanıcı flag atamaz en azından buna eminim toplamda yükleme silme 20 dakka diyorum :) buna açıklama getirelemez.

aynen açıklamaya etiket girme olayı bitecek artık

YouTube yetkililerinin flag atıcaklarını zannetmiyorum. İzleyici şikayet eder veya kategoride sizi istemeyenler yapar

arkadaşlar kendimce denedim ve emin oldum kategori bazlı olma ihtimali bende zayıf , ama bide siz deneyin derim ama silenen videoyu kullanıcı flag atamaz en azından buna eminim toplamda yükleme silme 20 dakka diyorum :) buna açıklama getirelemez.

hocam ben youtube ile ugrasan biri değilim ama bunun programını kodlamak bukadar zor bişey değil belirdeğiniz kelimelerde yüklenen videolara otomatik flag atanlar neden olmasın ;) aynı videoyu farklı kelimelerle yukledıgımde bı problem olmadıgını soyledıgınız o zaman 2. bi seçenek çıkmazmı ortaya youtube bazı kelimeleri karalisteye almış bu şekilde yüklenen videolara direk işlem yapıyor yada birileri bahsettiğim işlemi yapıyor. ama youtube neden flag atsın o kısım biraz sacma olmuş yanlışım varsa düzeltin

youtube isleri iyice zorlaştırmaya basladı artık cok populer gazetelerde tvler de sosyal medyada sık sık haberleri cıkmaya basladı her onune gelen para kazanırım diye zıplıyor
gene biz sanslıyız 2 seneden belli bu isin icindeyiz neler olmadıki bir gun youtube para kazanma sistemini kapatırsa ogun bittik demektir:)

hocam ben youtube ile ugrasan biri değilim ama bunun programını kodlamak bukadar zor bişey değil belirdeğiniz kelimelerde yüklenen videolara otomatik flag atanlar neden olmasın ;) aynı videoyu farklı kelimelerle yukledıgımde bı problem olmadıgını soyledıgınız o zaman 2. bi seçenek çıkmazmı ortaya youtube bazı kelimeleri karalisteye almış bu şekilde yüklenen videolara direk işlem yapıyor yada birileri bahsettiğim işlemi yapıyor. ama youtube neden flag atsın o kısım biraz sacma olmuş yanlışım varsa düzeltin

Hocam progrmaı kodlamak kolay diyorsunuz.Sizce ytde bunu kodlayıp şunu diyemez mi ? Kullanıcılar bu tip olaylardan rahtsız oluyor.Topluluk kuralları gereği engeli getiriyoruz :)

edit..

Son düzenleme:
dostum ben videoyu attım 20 dakka olmadan sildim hangi flag işler bukadar ?

Eğer karışınızda bir bot yazılımcısı varsa yapabilir diye tahmin ediyorum hocam. Flag sistemi kurar kendisine içerisine 200 tane hesap alıp tanımlar istediği videoya 200 tane kullanıcı ile flaglayabilir

Koskoca google bu arkadaşlar, milyarlarca websitesine botlarını gönderip o kadar websitesi arasından bize en iyi sonuçları vermeye çalışan binlerce dahi mühendisi olan bir devden bahsediyoruz.Bütün videolara tek tek girecek botlarda yazmışlardır, yazabilirler.Kaldı ki bunun için bot yazmalarına bile gerek yok her videodan sonra queue alınıp tek tek incelemeye de alabilir.

arkadaşa katılıyorum video gizlide iken acıklamaları o dediğin gibiydi ve flagdan gitti kanal haklısın hocam sonuna kadar doğru tespit benimde başıma geldi doğru diyosun 2 videoda aynısıdı diğerine gizli iken flag gelirken diğeri genelde sorun yok

onca video onca kanal bunları manuel çalışanlar kontrol etmeleri çok zor bir durum yada imkansız. ilk kıyımda kanallara video attıgımızda direk 1 izlenim oluyordu işte ozamanda bu botlar saldırıya ve denetleme yapıyordu şimdi gene başladılar. manuel kanalları gezen botlar kanal hakkın da flag da bulunarak kanalı gerekli merciye ulaşması için yönlendiriyor ve flag yeterli, seviyeye geldiğinde kanal yada video incelemede gidiyor.

forexim hocama katılıyorum neden mi, şu an flag botunu buldum ve deneme yaptım çok fena çalışıyor, deneme yaptım bir video 1 dakka sürede toz oldu gitti, konu sahibi okuduysam okudum de editliycem yazdığımı :D
hocam izlediğiniz videodan mı bahsediyorsunuz ?
Eğer o kişi herkimse Allah binbelasını versin.Ve an itibariyle o videoyu gerizekalı herifin açığı sayesinde mailine girip videoyu sildim.

Zaten bunu bi insanın yapamayacağı belli idi bu sabah da ben telif yedim video günde 2 k hiti vardı ilkkez tuturmuştum öyle bir video :(

Koskoca google bu arkadaşlar, milyarlarca websitesine botlarını gönderip o kadar websitesi arasından bize en iyi sonuçları vermeye çalışan binlerce dahi mühendisi olan bir devden bahsediyoruz.Bütün videolara tek tek girecek botlarda yazmışlardır, yazabilirler.Kaldı ki bunun için bot yazmalarına bile gerek yok her videodan sonra queue alınıp tek tek incelemeye de alabilir.

bu botu tamamen gerekli ve şerefli bir seviyede kullanmak için yazdırma talebinde bulundum 4k ya. şu anda beklemede ama 200 kanalla değil 100 kanal artı ismini vermiceğim bir sistem dahilinde.

Not: onurlu şerfli derken kanalıma saldırıda bulunan ve emin oldugum kişiler için yoksa kimse kendine beddua ve küfür almak için böle bişe yapmaz

hala manuel flag diyenler varya bunlar nasıl youtube den para kazanıyor şaşıyorum adam 20 dk içinde hepsi oldu biti diyor ben farklı hesaplarımdan deneme amaçlı kendi videoma 4 gündür flag yağdırıyorum video hala ayakta bunu nasıl kim açıklar youtube artık etiket bazlı oto flag sistemini kurmuş bulunuyor hala manuel diyen varsa videosuna flag atsın bakalım 20 dakikada geliyormu topluluk
ayrıca böyle konuları açıp nasıl flag atarım diyen sapıklara rehberlik yapıyorsunuz yani kendi sonumuzu kendimiz hazırlıyoruz bunun farkındasınız değil mi!
tarihte her zaman olduğu gibi türkü türkten başkası yenemez kendi ellerimizle kendi ekmeğimizi kirletiyoruz youtube bunu başaramadı ama biz kendi kendimize düşüp youtubenin işini kolaylaştırıyoruz en fazla 6 ay veriyorum o 4-5 haneli kazananlara

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri