Youtube Flag Atıyor. ( Kesin Emin Oldum )

hala manuel flag diyenler varya bunlar nasıl youtube den para kazanıyor şaşıyorum adam 20 dk içinde hepsi oldu biti diyor ben farklı hesaplarımdan deneme amaçlı kendi videoma 4 gündür flag yağdırıyorum video hala ayakta bunu nasıl kim açıklar youtube artık etiket bazlı oto flag sistemini kurmuş bulunuyor hala manuel diyen varsa videosuna flag atsın bakalım 20 dakikada geliyormu topluluk

en komiği de video silinmiş olması ve orda giriş yapacak video bildirimden seçeçecek seçenek bişe yok bunu o bot yazanlarda olsa 10 dakka genelde duranı indiremezler :)

evet flag botu yapmıs lar guzel bir igilizce makale ile googleye botu sikayet etmekten baska care yok aynı r10 dakigibi haber siteleri için imza toplamışlardı onun gibi birsey yapabiliriz

evet flag botu yapmıs lar guzel bir igilizce makale ile googleye botu sikayet etmekten baska care yok aynı r10 dakigibi haber siteleri için imza toplamışlardı onun gibi birsey yapabiliriz
hangi kitapsızın işi bilmiyorum ama o ş...siz köpek videoda mailinde açık bırakmış.Videoyu koyduğu maile ulaşıp videoyu fazla yayılmadan sildim.15 16 kişi izlemiş zaten

hangi kitapsızın işi bilmiyorum ama o ş...siz köpek videoda mailinde açık bırakmış.Videoyu koyduğu maile ulaşıp videoyu fazla yayılmadan sildim.15 16 kişi izlemiş zaten

evet bende simdi gordum videoyu yayından kaldırılmıs da sen nasıl ulasıyon adamın hesabına birader:)

evet bende simdi gordum videoyu yayından kaldırılmıs da sen nasıl ulasıyon adamın hesabına birader:)
videoda mail ve şifre bilgisini açık unutmuş.bende direk denedim girdim videoyu görüp kaldırdım

Bi admin kanala dün giriş yapan ip adresi ile forumdaki ip adreslerini karşılaştırabiliyor mu acaba ? belki kim olduğu bu şeklde çıkabilir.

konuyu atan arkadas kesinlikle haklı.birebir yaşadm bu gün. açıklama ve etiket e dikkat edin. topluluğu yiyosunuz direk

videoda mail ve şifre bilgisini açık unutmuş.bende direk denedim girdim videoyu görüp kaldırdım

Bi admin kanala dün giriş yapan ip adresi ile forumdaki ip adreslerini karşılaştırabiliyor mu acaba ? belki kim olduğu bu şeklde çıkabilir.

bende bir bakayım video silinmeden kaydettim

aynen videoda sifresi gozukuyor

Son düzenleme:
şu anda gene deneme yaptım busefer kendi pc den yaptım video direk uçtu attıgım diğer video şu anda bekliyor ama kategori çok değişik sanıyorum çizgifilm kategorisine bir el atıyorlar.

---------- Spam Engelliyici 07:32 ---------- Önceki Mesaj 07:32 ----------

hocam atladıgım birşeymi oldu da bunu yazdınız?

youtube isleri iyice zorlaştırmaya basladı artık cok populer gazetelerde tvler de sosyal medyada sık sık haberleri cıkmaya basladı her onune gelen para kazanırım diye zıplıyor
gene biz sanslıyız 2 seneden belli bu isin icindeyiz neler olmadıki bir gun youtube para kazanma sistemini kapatırsa ogun bittik demektir:)

aynen kardeş bende tayyibin kesatleri yt de çıkınca başladım.

şu anda gene deneme yaptım busefer kendi pc den yaptım video direk uçtu attıgım diğer video şu anda bekliyor ama kategori çok değişik sanıyorum çizgifilm kategorisine bir el atıyorlar.

---------- Spam Engelliyici 07:32 ---------- Önceki Mesaj 07:32 ----------

hocam atladıgım birşeymi oldu da bunu yazdınız?
Üstad ben başka bir konuda bu işin youtube tarafından yapıldığını 1 ekim itibari ile youtubeda çok önemli güncelleme olduğunu yazdım.Ayrıca Bırakın flagı telifi toplulugun bile yakınından geçmeyecek kanallarıma topluluk gelerek kapatıldı.

Bu birinin yada birilerinin iş ideğil 100/99 ihtimalle.Bana kalsa 100/100 ama 1 ihtimal veriyorum gene :D

Youtubeda reklam yerleşiminde reklam çıkma sürelerinde herşeyde değişiklikler oldu.Aynı şekilde adsense yada partner farketmez spamın önüne geçnek için çeşitli algoritmalar ile topluluk olarak işaretleyip kanalları direk videoları banlatıyorlar.

Konu başında sıralı etiket acıklama kısmı filan yazılmış arkadaşlar tarafından, bende etiketde yokdu acıklamada gene topluluk yedi bütün kanallar.Yani benim çalıştığım içeriğin kesinlikle telifden flagdan vs başka şeylerden gitmesi İMKANSIZ.Benimle samimi olan birlikde iş yaptığımız herkes bilir.

Uzun lafın kısası,Bot filan yapıldı yazılıyor mesajlarda olabilir olamaz demiyorum ama bu bot işi değil kesinlikle bundan emin olun.

serkan üstad samimi cevap verirsen;
bu işin tr de bu kadar yaygın olmasındaki en büyük emek senin bu tartışılmaz bu işi bu kadar yaygın hale getirdiğine pişmanmısın, iyi niyetlerin bu kadar suistimal edildiği 0,10 kr için kanalları flag manyagı yapanlara bu işi öğrettiğin için pişmanmısın nokta

Üstad ben başka bir konuda bu işin youtube tarafından yapıldığını 1 ekim itibari ile youtubeda çok önemli güncelleme olduğunu yazdım.Ayrıca Bırakın flagı telifi toplulugun bile yakınından geçmeyecek kanallarıma topluluk gelerek kapatıldı.

Bu birinin yada birilerinin iş ideğil 100/99 ihtimalle.Bana kalsa 100/100 ama 1 ihtimal veriyorum gene :D

Youtubeda reklam yerleşiminde reklam çıkma sürelerinde herşeyde değişiklikler oldu.Aynı şekilde adsense yada partner farketmez spamın önüne geçnek için çeşitli algoritmalar ile topluluk olarak işaretleyip kanalları direk videoları banlatıyorlar.

Konu başında sıralı etiket acıklama kısmı filan yazılmış arkadaşlar tarafından, bende etiketde yokdu acıklamada gene topluluk yedi bütün kanallar.Yani benim çalıştığım içeriğin kesinlikle telifden flagdan vs başka şeylerden gitmesi İMKANSIZ.Benimle samimi olan birlikde iş yaptığımız herkes bilir.

Uzun lafın kısası,Bot filan yapıldı yazılıyor mesajlarda olabilir olamaz demiyorum ama bu bot işi değil kesinlikle bundan emin olun.

aynen abi alakasız videolar topluluk yedi. büyük ihtimal youtube un işi. flag desek kategoride tekim flag atacak adam bile yok. kesinlikle yt nin işi.

bu işin tr de bu kadar yaygın olmasındaki en büyük emek senin bu tartışılmaz bu işi bu kadar yaygın hale getirdiğine pişmanmısın, iyi niyetlerin bu kadar suistimal edildiği 0,10 kr için kanalları flag manyagı yapanlara bu işi öğrettiğin için pişmanmısın nokta

Samimi konuşayım asla pişman değilim.Spamda yapsan özgünde çalışsan emekde versen herkes nasibini yer.Canım yanmadımı çok yandı.Bir sürü iyi kanallarım teliflendi kapatıldı flagda atıldı zamanında ama hayır asla ah demedim.

Bu işleri yapanlar (flag-telif) zaten düzeni olmaz kazancı olmaz.1Ay alır 2 ay telif flag savası yapar boşuna emeği vakti gider yediği küfürler aldığı ah larda yanına kar kalır.

Flag telif atan insan boş insan aç insandır.Ne kadar canın yansada gülüp geçeceksin benim kitabima göre onlara.Tabi derslerini de vereceksin.

Yani pişman değilim Hakim bey.Herkes kazansın kazanıyorda az yada çok.Google'un parasıda bitmez sorunuda. Yeterki ne yaptıgınızı ne yapacagınızı bi hedef olarak koyun karşınıza.Gerisi geliyor azda olsa çokda olsa.

Kardeş kusura bakma ama ben senın bu yorumunu çok yanlıs buldum Sen ona yapılan hayır dualarını okumadın galıba kendını bılmezler varsa onlarıda SerkanYT düzeltemez ya neredeyse bir suçlusun demedın kalmıs

yok hocam o konularınızı okudum haklısınız , ama bot derken youtubenin botlarından kast etmiştim çünkü onlar kanallara girerek video hakkındaki gereken açıklama ve notu veriyorlar geçen de işlenme süresinin beklemeside buna işaret olarak düşünüyorum neden derseniz işleme süresini şu anda çok kısalttılar direk işleniyor sanırsam artık işleme yani inceleme sürecini bu botlar yapıcak , ilk kıyımda da böle olmuştu atılan vieolar direk 1 oluyordu izleniyordu yani.

merak etme kardeş insanlar bırakıyor bu işi artık. eskiden bu saatlerde hep 1000den fazla kişi forumda olurdu şimdi 700 leri zor geçiyor .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri