Youtube Flag Atıyor. ( Kesin Emin Oldum )

yav arkadaş bari çözdüm diye açma konuyu sen kim youtube un spam algoritmasını çözmek kim sen sanıyor musun ki sadece nedeni o nedenler var bu işte haa sen tüm nedenleri bulursan çözdüm diye konu açarsın tabi o da imkansız :D
Senden 11 yas büyük birine bu sekilde saygısızlık yapman hiç hos değil.
Bu 2. kez banlanısın. Umarım kendine çeki düzen verir öyle gelirsin.

beyler youtube sağlam bişey yapıyor 3 ay önceki videoma bile flag gelmiş yok artık dedim .

beyler youtube sağlam bişey yapıyor 3 ay önceki videoma bile flag gelmiş yok artık dedim .

şu anda konuyu açdıgım dan buyana attığım 8 videodan birine gene topluluk geldi , bunun adı kıyımdır ama busefer kanala değil , videolara ve kategorilere yada ardaşık yazılan yazılara karşı bir tutum içerisindeler sanıyorum. spamın arttıgı zamanda izlenimi yükseltme çabası içerisinde olan kişilerin bence bir göz dağı gibi görünüyor , bu arada ardaşık yazılan video gitmiş kategori çizgifilm , dil ispanyolca , uzunluk 43 dk , çerçevesiz orjinal video idi.

2 yıldır bir kez flag aldı kanalım. o da benden önce bir kanal yüklemiş bir video serisini. kategoride tek başınaydı. ben de yükledim. hepsinin açıklaması aynıydı 3 videoya flag geldi.

şu anda sizin aldığınız topluluklarda açıklamanın etkisi olabilir ama bu 2 şekilde olabilir. belki youtube bir kelime filtresi oluşturmuştur ve açıklama ekledikleriniz bu filtreye takılmış olabilir ki bu düşük ihtimal. çünkü alakasız yüzbinlerce içeriğe spam gelir bu yüzden. :/

açıklamandan dolayı daha ön sıralarda çıkan videon olmuş olabilir, ona da saldırı yapmış olabilirler.

Eğer ihtarda herkes spamdan nefret eder diyorsa youtube atmış olabilir ancak çıplaklık gerekçesiyle gelmişse bu şikayet demektir.

la bottan atıyorlar bu kadar cahil olmayın ya be insaf
onlar bu halinizi gördükçe daha d flaglar lar

Youtube Aracı değilmi ?
Neden bizim videolarımıza bulaşsın ?
Bu işin içindende Bir TÜRK zekası çıkar ben eminin
Allah Nasıl Bilirse Öyle Yapsın Bu gibi İnsanları
Artık Söylenecek Pek Söz Kalmadı...

kesinlikle ya birinin elinde flag botu var yada youtube tek tek dolaşıp videolara flag atıyor :D
az önce 20 dklik bir çizgi film attım goruntuleme 1 di 2 oldu 5 saniye sonra sayfayı yeniledim pat REDDEDİLDİ UYGUNSUZ İÇERİK :D büyük ihtimal programını yaptılar bunun herkese geçmiş olsun

hala bunun birinin yaptığını düşünüyorsanız nediyeyim 1 görüntülenme aldı flag geldi diyonuz bunu neden bu adam yapsın botu olan salak mı ki bukadar böle bot var elinde önüne gelene atıyorlr cabuk fixletmek içinmi biraz mantıklı düşünün bunun youtubela ilgisi var başka bişey olamaz işi yok adamların 1 görüntülenme almış videolara flag atıcak yok ya

hala bunun birinin yaptığını düşünüyorsanız nediyeyim 1 görüntülenme aldı flag geldi diyonuz bunu neden bu adam yapsın botu olan salak mı ki bukadar böle bot var elinde önüne gelene atıyorlr cabuk fixletmek içinmi biraz mantıklı düşünün bunun youtubela ilgisi var başka bişey olamaz işi yok adamların 1 görüntülenme almış videolara flag atıcak yok ya

öglen 2 saatlik film attım 10 dk geçti direk reddedildi uyarısı geldi
aynı filmi partnere attım bütün ülkeleri engelledim film şuanda hala duruyor harbiden youtubenin işimi komik bir durum :)

YouTube flag atıyor demeyelimde yeni sistemde robotlar otomatik etiket,acıklama ve baslıkları inceliyor.
Bunun sonucunda spam ve türevi bir uzantı yakaladıgında direk topluluk ihlali yersiniz.
Simdi bu olaylar az fakat 2 ay sonra ünlem gibi topluluk yagacak kanallara.
Bu da Google'ın dedigi gibi 2015'de hersey cok farklı olacak.

Yazılanları okuyorsunuz değil mi ? Yoksa konu başlığına bakıp hemen cevap mı yazıyorsunuz ?

Video gizliden yüklenirken ve henüz yayınlanmamışken kişiler tarafından nasıl flag atılsın ? Bu şekilde denemeler yaptığımı yazdım ve daha yayınlanmadan topluluk gelen videolar oldu. Bu denemelerde fark ettiğim şey vds ip'si aynı olduğu ve bir seferde 40-50 videoyu 3-5dk içinde yüklediğimde o ip üzerinden yüklenirken flag aldığı oldu. Aynı ip ile 3er 5er aynı videoları yüklediğimde videolar yüklendi ve izlenim almaya kazançta yansımaya başladı. Tahminimce ilerleyen zamanlarda bu ufak ufak attığım kanallar da kapanacaktır büyük ihtimalle ip nosu aynı çünkü. Eğer kapanmazsa yine yeni bir şey öğrenmiş olacağım ve edindiğim tecrübe ile yoluma devam edeceğim.

Yani tekrar tekrar yazıyorum emin olduğum şey kanalların kişiler tarafında takip edilip flaglanmadığıdır.

öglen 2 saatlik film attım 10 dk geçti direk reddedildi uyarısı geldi
aynı filmi partnere attım bütün ülkeleri engelledim film şuanda hala duruyor harbiden youtubenin işimi komik bir durum :)

gizli olan videodama nasıl topluluk geliyo ?

Az önce attığım videoya 2 dakika sonra telif geldi ve gizlideyken geldi, işlenip telifin gelmesi bir oldu gibi :D, robotlar çalışıyo :d

Youtubenin flag atacağını hiç düşünmüyorum adamlar sonuçta kanalı kapatabiliyor direk flagla uğraşmaz flagı atan bizden birileri başkası değil

Youtubenin flag atacağını hiç düşünmüyorum adamlar sonuçta kanalı kapatabiliyor direk flagla uğraşmaz flagı atan bizden birileri başkası değil

Unlemede gerek yok o zaman. Konuda daha yayinlanmamis videolara flag geldi diyenler var, yayinladiktan 3-5 dakika sonra geldigi dahi oluyor. Videonun indeks almasi bi kere o kadar suruyor zaten, ne ara birinin botu bulacakta videoyu flaglayacak?

denemeleri gizli ya da liste dısı olarak yaptığımzda bu yenı topluluk vb muhbbetlerın insan değil de kesinlkle robot elınden cıktıgı belli zaten. flag olacagını zannetmıyorum.

Arkadaşlar daha öncede söyledim bu tip etiketleri cümle içinde girin ki sorun yaşamayın. Ben yaşamıyorum. Mesela "araba" kelimesi. Bu kelimeyle ilgili google arama çubuğuna mesela "hangi araba" yazdığınızda en altta çıkan ilgili aramaları açıklamaya ekleyin.

Mesela:
hangi araba alınmalı
hangi araba hangi ülkenin
hangi araba 2013
hangi araba nerede üretiliyor
hangi araba markası hangi ülkenin
hangi araba alsam
hangi araba alınır 2013
hangi araba lastiği daha iyi

Ve çeşitli aramalarla aratmaya devam edin. Mesela "araba markaları"
Çıkanlar:
araba markaları isimleri
araba markaları listesi
araba markaları ve fiyatları
çin araba markaları
araba markaları ve logoları

Bu şekilde en azından cümle gibi oluyor ve daha risksiz oluyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri