3 gündür aynı konu üzerine yazdığım 3. mesaj sakalım ve mesajım az kimse dikkate almıyor
Flag kişiler tarafından atılmıyor 3-4 gündür. 3-4 kanala gizliden video yüklerken yedim toplulukları ve bunun üzerine ben de denemeler yaptım 5 kanal gümlettim ve emin oldum yt sisteminden kaynaklı bir şeyler var. Hatta 600 tl fiyata bir arkadaş sistem satıyordu gelir kazançlı forumda çoğu kişi görmüştür orada yazılanlara da bakarsanız yeni bir kıyımın geldiği bir çok kanalım kapatıldığı birşeylerin yeniden değiştiğini görürsünüz. Oyunu kuralına göre oynayın diyor bir çok üstad forumda yani kurallar değişiyor bizlerde bu değişen kurallara göre deneyerek upload işine devam edeceğiz.
Kanallar nasıl neden kapanıyor çözdükten sonra buna göre video yüklerseniz az çok bir şeyler kazanmaya devam edersiniz. Hepinize iyi forumlar bol kazançlar arkadaşlar.
Kanallar nasıl neden kapanıyor çözdükten sonra buna göre video yüklerseniz az çok bir şeyler kazanmaya devam edersiniz. Hepinize iyi forumlar bol kazançlar arkadaşlar.