YouTube Gelirinizi %100 Arttırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Showyou benzeri bildiğiniz başka site varmı peki :)

Bu arada Reddit.com 5usd'ye 6-7K gösterim yapıyor kendi sayfasında, video ne kadar izlenir bilmiyorum ama benim şimdilik bulabildiğim en güvenli yöntem bu

birde
Adwords
25 TL harcama + 100TL kupon
Bing 10 USD harcama + 50 usd kupon veriyor.
Facebook 50 usd kupon (bildiğim kadarı ile birşey harcamanız gerekmiyor

45TL harcayarak 150 USD'lik reklam yapabilirsiniz :)

bing ads nin dönüşleri gayet iyi,ben ürün satışı için sürekli reklam veriyordum oraya ama şu ara bi sorun var,kartımı kabul etmiyor nedense.onu çözebilsem youtube içinde deniycem ve bu konudada faydalı olacagını düşünüyorum.adwordsden daha çok begendim bingin geri dönüşlerini.

youtubepara wordpress tabanlı açtın diye mi tavsiye etmiyorsun hocam ?

teoride fikir mantıklı site bizim videoları dağıtıyor ve karşılığında belli bir para alıyor, dağıtılan sitelerde ne kadar izlenir video bir garantisi yok.

iş modeli çokk mantıklı aslında

kardeşim yanlış anladın ben youtubepara falan açmadım
yani bu forum daha yokken 2013 ocak ve şubatta serkan abi ilk youtubepara diye bir wordpres bir site açmıştı sonra bu siteyi fourm yaptı ve youtubepara oldu ismi sonra tekrar değişiklik oldu ve ytpara oldu ismi

yani anlatmak istediğim ben bu işe forumda bulunan birçok kişiden çok çok önceleri başladım bu forum daha yokken ben bu işe başladım ve ben bu süre zarfında edindiğim tecrübelerden yola çıkarak böyle şeyleri önermiyorum
ben bir keresinde yabancı bir siteden izlenim almıştım
yine aynı zamanda başka bir yabancı sitedende abone almıştım
ve kesinlikle hiç faydasını görmedim
yani ben herşeyin doğallığından yanayım, parayla ücretli izlenim işlerini pek sevmiyorum

bing ads nin dönüşleri gayet iyi,ben ürün satışı için sürekli reklam veriyordum oraya ama şu ara bi sorun var,kartımı kabul etmiyor nedense.onu çözebilsem youtube içinde deniycem ve bu konudada faydalı olacagını düşünüyorum.adwordsden daha çok begendim bingin geri dönüşlerini.

ben vcc ile açtım reklamları, istersen sende öyle bir dene

ben vcc ile açtım reklamları, istersen sende öyle bir dene

paypal,vccye baglı benim.normalde ondan ödeme yapardım ama şuan kabul etmiyor paypalı.direkt vcc ile eklemeye çalıştım yine olmadı,kartı direk ekledim yine olmadı.kartta limit var ama içindeki para belli bi miktarın altına inince banka ödeme yaptırmıyor olabilir diye düşünüyorum.borcu sıfırladıkdan sonra çözülür umarım da devam ederiz işimize :)

paypal,vccye baglı benim.normalde ondan ödeme yapardım ama şuan kabul etmiyor paypalı.direkt vcc ile eklemeye çalıştım yine olmadı,kartı direk ekledim yine olmadı.kartta limit var ama içindeki para belli bi miktarın altına inince banka ödeme yaptırmıyor olabilir diye düşünüyorum.borcu sıfırladıkdan sonra çözülür umarım da devam ederiz işimize :)

Lazımsa verem benim VCC no'yu.

birde tam nerde gördüm bilmiyorum ama bir vcc ile veya ödeme kaynagı ile 5 tane hesap açabiliyormuşsun max.

Birde min bid 0,05 usd, youtube izlenimi için biraz pahalı geldi bana. Adwords'e istersen 1 cent yapabiliyorsun :) sanki adwords daha iyi gibi bu konuda.

Her Turlu isyanda arkandayim Mehmet .

Beyto ahh sen Istanbul'da oturacaktin ki :D

Sari renk acmis mi bu arada beni :D

Faruk abi istanbulda oslaydım emin ol senın evin karşı sını tutardım bu mehmetten,serkanda iş yok tek reis sensin seviliyorsun abi :D:D

En hızlı ban yiyen ve en hızlı banı açılan olarak YT tarihine geçtin mübarek. :D

Yok daha önceki rekorum 3 dk idi [MENTION=624]3eRKaN[/MENTION] iyi bilir :D
Bu konuda yanlış adamı banladı,sonuçları ağır oldu.Yetkisinin alınmasını istemezdim ama böyle devam edicekse o yetki inşallahh bir daha verilmez.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] Bence konu kapansın hocam tekrar aynı içerikli mesaj atmayalım lütfen.Saygılar.

İnternetin olduğu yerde her zaman risk vardır. Google bile kesin alırım dediğin paranın kıyısından köşesinden kırpıyor. Yani nette risksiz iş yok. Valla kimse yanlış anlamasın ama denemeden konuşmak yanlış olur. Deneyip kanıt göstermek lazım. Ben bir kanıt göremedim.

Bu arada bu forumda en çok sevdiğim şeyde adalet.. Adaletin olduğu yerde sorun olmaz..

3 4 video paylaştım bu sitede bir gelişme olursa paylaşırım bu siteyi bulan arkadaş cektiği videoda bi kaç önemli bişiyide sölemiş..bu sitede yayınlaıdıgı ilk videonun tıklamaları 3 5 gün sonra mı ne yansımıs..öle dio... birde cok secici bir site 10 tane attım hepsi yayınlanmadı felan diordu denicez görcez

Adam akıllı para kazanmaya ihtiyacım var. İhtiyaç çünkü yakında bir bebeğim olacak ve gün geçtikçe borçlarınıyorum. Evet sigortalı bir işim var ancak ailemden destek almıyorum. Almamak için her türlü kazanç yolunu deniyorum. Ama 150TL yi geçemedim aralık ayında.

Benim adam akıllı bir yükleme yapıp gerçekten aylık 1000 Lira kadar ek gelire ihtiyacım var. Bana bu konuda gerçek anlamda yardımcı olabilecek birisi varsa Allah 1 değil Bin kere razı olsun...

Acındırma falan değildir. İçimden gelenleri yazdım sadece.

Ben odeme aldim kazandim diyorsun,ya bu siteden odeme almis birisi daha dun degil evelsi gun abi bi kaynak ver bi kategori verde kazanayim demez bana,Bu gibi siteden bu miktari alan kisi Partner kanalla film yuklemez,Bu gibi sitelerle iyi izlenim iyi para alan kisi Abi film yukleyin dedin ekmegime tas koydun diye demez bana..
bu cümleler ne anlama geliyor ben çözemedim de

Ben odeme aldim kazandim diyorsun,ya bu siteden odeme almis birisi daha dun degil evelsi gun abi bi kaynak ver bi kategori verde kazanayim demez bana,Bu gibi siteden bu miktari alan kisi Partner kanalla film yuklemez,Bu gibi sitelerle iyi izlenim iyi para alan kisi Abi film yukleyin dedin ekmegime tas koydun diye demez bana..
bu cümleler ne anlama geliyor ben çözemedim de

Muslera abinin konu sahibine göndermesi . Muslera06 'ya uymadıysa bana hiç uymaz bu sistem :)

Yok daha önceki rekorum 3 dk idi [MENTION=624]3eRKaN[/MENTION] iyi bilir :D
Bu konuda yanlış adamı banladı,sonuçları ağır oldu.Yetkisinin alınmasını istemezdim ama böyle devam edicekse o yetki inşallahh bir daha verilmez.

Arkamdan dedikodumu yapmanı hiç yakıştıramadım.. :) Sonuçları ağır oldu yazmışsın ağır olan nedir? Şimdi ortalığı ateşe verecek cümleler yazmaktan kaçınalım lütfen. :) Gördüğün gibi Ben yine bu forumda yetkiliyim. Evet Moderatörlüğüm elimden alındı ve tekrar geri verildi şu anda sadece Rengim değişik. Ben bundan önce Moderatördüm ve Super Moderatörde oldum yani değişen birşey olmuyor. Fakat turuncu renk daha çekici gözüküyor ve Adalet neticesinde yerini buldu. Ama yinede [MENTION=3272]fth[/MENTION] halen kırgın ise özür dilerim.. kendisi gördüğüm kadarı ile forumun en değerli insanlarından birtanesidir. Aramızda sadece o anlık bir yanlış anlaşılma söz konusu oldu. Yani benim için burada yetki sahibi olmak veya olmamak sorun değil. Burada herkes eşit ve herkesin temel amacı Para kazanmak ve yeni dostluklar edinmek. Ve benim Super Moderatörlük dönemimde parmak ile sayılabilecek kadar ban vermişimdir. Haksız yere kimseyi Banlamamaya çalıştım. Eleştirilmeyede açığım bu konuda . Önemli olan bu güzel samimi ve adaletli forum ortamımızda amacımız kimseyi kırmamaktır. Eminim herkes bu amaçla burada. Bunun en güzel örneği sevgili [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] :) İşin özüne gelirsek Ben burada yetkili olmuşum veya olmamışım. Bu zamana kadar yardımlaşmadan ve adaletten yanaydım. Bu zamandan sonrada ömrümüz yettiği sürece yardımlaşmayı ve adaleti savunacağımdan kuşkunuz olmasın. Ytpara.com yetkileri ne kadar sabırlı ise bir o kadar da sert olabilmektedir. [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] seni hiç bir zaman haksız yere banlamadım bunu çok iyi biliyorsun abim. Fakat seni sevdiğim için 1 kere bilerek banladım onda da hemen geri açtım ;)

Muhammed'in konusunda değinmeden edemeyeceğim, gerçekten efendi saygılı dürüst adaletin peşinde koşan bir arkadaşımız bunu kuşkusuz yapılan paylaşımlarından da iyi biliriz, fakat insanoğluyuz bazen yanlışlarımızı sonradan görebiliyoruz, eminim oda yaptığı yanlışı sonradan görmüş olmalı, ama malesef ytpara.com yapılan hiç bir adaletsizliğe her kim olursa olsun gereğini sertçe yapan bir forum sitesidir.

bu yazıyı öyle içimden geldi ve yazdım. Tüm forum üyelerine en içten sevgilerimle

Konu ne saçma yerlerde ya.
Sorun şuki, Forumdaki Yetkili kişiler, Daha önce Forumlarda çok fazla vakit geçirmemiş kişiler.
Forumda herkes herkesle kurallar çerçevesinde yazışabilmeli.
Forumdaki Yetkili kişiler, genelde daha önce Büyük forumlarda yada Orta ölçekli forumlarda yöneticilik yapmayan kişiler.
Fevri davranabiliyorlar, yetkilerini aşan şeylerde yapabiliyorlar.
Ama forumdaki Adalet mekanizması iyi işliyor.
Bu açığı en yetkili kişiler sağlıyor.

Bu konuyu açan yetkili daha önce Kendi forumunu açtığı için herhalde forumdan yetkilerinin alınmasını felan istedi. ( ben öyle tahmin ediyorum )
Bir ara yetkileri alınmıştı, tekrar yetki verildi.
( büyük ihtimal kendi forumunda istediği havayı yakalayamadı )

Bunları nerden mi biliyorum.
Tecrübe 2004'ten beridir forumlardayım.
Artık kimin ne yaptığını yapacağını biliyorum.
Yorumlardan bile kimin ne düşündüğünü kestirebiliyorum.

Bunları niyemi yazdım?
Bu konu vesile olduda ondan yazayım dedim.
:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri