Youtube Google Vergi (ANA KONU)

Dün yeni incelemeler için müfettişliğe gittim. Önceki inceleme sonuç raporunu sordum biz gönderdik vergi dairesine dediler. Oradan vergi dairesine uğradım. Şuan imzada imiş 1 haftaya gelir sana dedi. 65 ihtar dan ceza yazıldığını söyledi. Rakam yüksek felan dedi miktarı söylemedi bekliyorum bakalım gelince nereden ne yazmışlar % kaç vergi vs detaylı yazarım.

vergi barışı ile ilgili bir girişiminiz oldu mu?

vergi barışı ile ilgili bir girişiminiz oldu mu?

Vergi barışı yok şuan bildiğim kadarıyla. Varlık barışı diyorsan. Bankalar geçmiş te gelen ödemeler için varlık barışı yapmıyoruz dediklerini duydum. Ayrıca vergi dairesi varlık barışı işe yarayabilir ama tutar epey yüksek olursa iyi olur diyorlar. Çünkü geçmişe dönük mükellefiyet açıyorlarmış. Bu sefer vergiden yırtayım derken usulsüzlük cezaları ile karşılaşabilirsiniz diyorlar.

Anlaşma yollarına falan gidilebiliyormu arkadaşlar? Gönüllü uyumluluk ile gelirin yarısı üzerinden vergilendiriliyor diye çoğu yerde okudum doğruluk payı nedir?

Gözlerimiz Vergi Barışının çıkmasını bekliyor.Son 20 Yıldır ortalama 2 yılda bir vergi barışı çıkmış.En son 2018'de çıktığını düşünürsek bu yaz vergi barışı gelebilir , zaten kulislerde yazın geleceği konuşuluyormuş...

Biri bi skype grubu olusturup ne yapmak gerektiginize karar verip bizi bir arada tutup itiraz dilekcesi ile bas vurmamiz gerek yt para ve r10 da toplu olarak sesimizi duyurmamiz lazim

Vergi barışı yok şuan bildiğim kadarıyla. Varlık barışı diyorsan. Bankalar geçmiş te gelen ödemeler için varlık barışı yapmıyoruz dediklerini duydum. Ayrıca vergi dairesi varlık barışı işe yarayabilir ama tutar epey yüksek olursa iyi olur diyorlar. Çünkü geçmişe dönük mükellefiyet açıyorlarmış. Bu sefer vergiden yırtayım derken usulsüzlük cezaları ile karşılaşabilirsiniz diyorlar.

mesela ne kadar yüksek? bilgi verebilir misin?

Arkadaşlar bunun bir miktarı var mı?

Yani 1 yıl içersinde 25K olarak konuşuluyordu. 1 Yıl içersinde 25K altı alanları çağırmıyorlar mı?

Bilgisi olan var mı bu konuda?

Arkadaşlar bunun bir miktarı var mı?

Yani 1 yıl içersinde 25K olarak konuşuluyordu. 1 Yıl içersinde 25K altı alanları çağırmıyorlar mı?

Bilgisi olan var mı bu konuda?

İnan bunu bende aşırı merak ediyorum adsenseden max 10-15 k kazanıpta çağırılan var mı acaba

Wmz ödemelerinede mi baktılar ?

hocam daha önce çagırılan herkesin söyledigi bi ortak konu var bunla alakalı,mesela asıl sorun adsense yani ona bakıyorlar diyelim.eger gözlerine batarsan yani seni çagırırlarsa hesabına babandan gelen parayı dahi inceliyorlarmış.incelemeye girdikten sonra sadece adsense diye bişey kalmıyor yani nereden olursa olsun hesaba giren her kuruş inceleniyormuş.

hocam daha önce çagırılan herkesin söyledigi bi ortak konu var bunla alakalı,mesela asıl sorun adsense yani ona bakıyorlar diyelim.eger gözlerine batarsan yani seni çagırırlarsa hesabına babandan gelen parayı dahi inceliyorlarmış.incelemeye girdikten sonra sadece adsense diye bişey kalmıyor yani nereden olursa olsun hesaba giren her kuruş inceleniyormuş.

Evet onu biliyorum hocamda işte hiç 10-15 k için yakalanan var mı o aklımda soru

Evet onu biliyorum hocamda işte hiç 10-15 k için yakalanan var mı o aklımda soru

10-11k kazanan arkadaşıma tebligat gelmiş bi kaç gün önce. Bana soruyordu, bende bilgi almak için buraya konu açtım. Arkadaşlar konuya 10k için gelmez filan dediler ama olan bu maalesef.

ödemezsek ne oluyor ? 3-4 yıl geçmiş üzerinden, daha o yıllarda bile coğunu yedim üzerime de kayıtlı varlık yok nolcak ?

Benim cezalar bugün geldi toplamak la uğraşıyorum. 70 tane ceza ihtarnamesi aldım.
KDV
GV
GGV
ÖUCZ
STPJ
VZCZ

Bu 62 sayfa yazılmış r10 da hergün yeni konu açılıyor. Bence insanlar vergi vermekten değilde kazancının 'tamamına yakını istiyorlar' cümleler geçiyor. Korku salacak cümleleri görüyorum bazen. Korku havası bu gibi cümlelerden oluşuyor.

---------- Spam Engelliyici 12:28 ---------- Önceki Mesaj 12:26 ----------

Benim cezalar bugün geldi toplamak la uğraşıyorum. 70 tane ceza ihtarnamesi aldım.
KDV
GV
GGV
ÖUCZ
STPJ

Kazancınızın ne kadarına tekabül ediyor hocam ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri