sana resmi olarak yapılan tebliğin nüsha fotoğraflarını buraya atma şansın var mı? bir görelim inceleyelim
Bana resmi olarak tebliğ vermediler. Sözlü olarak söylediler. Bakanlıktan gelen yazı üzerine çağırmışlar. Biz size tebliğ yapacaz ondan sonra tam olarak ne kadar ödeyeceğim belli olacakmış. Şimdiden kanıt işiyle uğraşıp bakanlığa dilekçe vericem. Tebliğ geldikten sonra bakanlıktan gelen kararla tebliğdeki muaf olduğum vergileri ödememeye çalışıcam.
---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:36 ----------
adsense harici herhangi bir başka gelirine vergi talep ettiler mi ?
bu gösterdikleri rakamlar hepsi google ireland ödemeleri mi...
Sen patron değilsin, sen google bir işçicisin. Bir işçinin eğer google tarafından direk türk devletine ödeniyorsa, senin ikinci kez ödememem gerekiyor.
Google Türkiye bizim adımıza vergi ödüyor diye biliyorum. Aksi durumda o firmayı bu ülkede yaşatırlar mı ? booking.com gibi kapatırlar.
Tek goggle ireland hocam. Hepsini söyledim zaten adamlara. Kanıtlarsan haklısın diyorlar. Yurt dışından geldiğini youtube analizden gelir dağılımı ülkelere göre gözüküyor. Buradan kanıtlayabileceğimi düşünüyorum. Fakat İrlandada verginin ödendiğini googlenin faturasına ihtiyaç var.
---------- Spam Engelliyici 22:49 ---------- Önceki Mesaj 22:41 ----------
sadece ortalığı karıştıran postların var, hiç bir dayanağın olmadan onu yapacaklar bunu yapacaklar deyip duruyorsun, bilmediğin veya bilemediğin şeyler var, bu işler tebliğsiz olmaz, resmiyet olmadan hiç bir kurum senden bir şey talep edemez, resmi veya resmi olmayan yolları değerlendirmeye çalışıyorum, hangisi olursa ona göre yol çizeceğiz. bu konuda sadece gördüğüm felaket tellallığı, ortada hiç bir resmi bir işlem yok herkes kendince bir şeylerden bahsediyor, yarın özellikle vergi dairesinden bilgi alacağım.
Samsun Vergi Dairesinde kimle görüştün ismi soyismi nedir? yarın bizzat kendisinden bilgi alacağım işin aslı astarını öğrenirim
Giriş kapısından girdiğin anda tam karşında bir hol var. Hol direk tek bir kapıya çıkıyor. O kapıdan girdiğinde hemen önündeki odada Recep Okay Bey var diğer memurun adını unuttum. Görüştükten sonra sende yaz ve dahada bilgilenelim bu konuda. Benim anlamadığım şeyler olabilir.
---------- Spam Engelliyici 22:52 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------
sadece ortalığı karıştıran postların var, hiç bir dayanağın olmadan onu yapacaklar bunu yapacaklar deyip duruyorsun, bilmediğin veya bilemediğin şeyler var, bu işler tebliğsiz olmaz, resmiyet olmadan hiç bir kurum senden bir şey talep edemez, resmi veya resmi olmayan yolları değerlendirmeye çalışıyorum, hangisi olursa ona göre yol çizeceğiz. bu konuda sadece gördüğüm felaket tellallığı, ortada hiç bir resmi bir işlem yok herkes kendince bir şeylerden bahsediyor, yarın özellikle vergi dairesinden bilgi alacağım.
Samsun Vergi Dairesinde kimle görüştün ismi soyismi nedir? yarın bizzat kendisinden bilgi alacağım işin aslı astarını öğrenirim
Ayrıca 5. katta Mustafa bey var. Usul memuruymuş. Genç birisi. İnternet işlerinden daha çok anlıyor. Onunlada görüşürsen daha faydalı olur.