Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet sıra bana da bugün geldi. 2015 2016 2017 2018 yıllarını istiyorlar o yıllarda toplasan 50k bile kazanmamışımdır. Tr adsenseden. Müfettişin yanına gidiyorum gün içinde haber verecem
TR adsenseler dışında gelen ödemelerin varsa artık onlarda gelir olarak hesaplanacak.
TR adsenseler dışında gelen ödemelerin varsa artık onlarda gelir olarak hesaplanacak.
Yurtdisindan gelen her odeme mi? Adsense olmayan ? Çagirilan kimseden boyle birsey duymadim, Bu bana mantiksiz geldi hocam
her bi yılda mı yoksa toplam 50k mı ?
Toplamda o da max 50 belki yarısı bile yoktur
700k aboneli kanalınız yok muydu?
2014 tten kazancınız varmıydı hocam ?!
Vardı ama 3 5 anca idi, hatırlamıyorum bile
---------- Spam Engelliyici 14:16 ---------- Önceki Mesaj 14:14 ----------
Çıktım müfettişin yanından. 2015 25k 2017 10k kazanmışsın dedi. Birşeyler anlattı etti, düzgün biriydi allahtan. Kağıt imzaladım. Bankadan Google ireland yazılı gelirlerin olduğu dekontları istedi. Ben sizi arayacam dedi. Sizin yapmanız gereken bir şey yok dedi. Girdik birşeye bakalım neler olacak.
En garibi ise sıkı durun şimdi söylüyorum. Adamlar benim spam kanalımı bulmuşlar spam derken 24 aboneli boş kanal kişisel hesap gibi bana onu söylüyor.
Burdan yakalamışlar galiba Arızi kazanç 23 binmiş 2015 yılında
Onu da sordum yok dedi bu artık ariziden çıkmıi ticari bişey dedi
mnote dediği gibi paypaldan vs gelen varmıydı banka hesaplarına o yıllar ?Vardı ama 3 5 anca idi, hatırlamıyorum bile
---------- Spam Engelliyici 14:16 ---------- Önceki Mesaj 14:14 ----------
Çıktım müfettişin yanından. 2015 25k 2017 10k kazanmışsın dedi. Birşeyler anlattı etti, düzgün biriydi allahtan. Kağıt imzaladım. Bankadan Google ireland yazılı gelirlerin olduğu dekontları istedi. Ben sizi arayacam dedi. Sizin yapmanız gereken bir şey yok dedi. Girdik birşeye bakalım neler olacak.
En garibi ise sıkı durun şimdi söylüyorum. Adamlar benim spam kanalımı bulmuşlar spam derken 24 aboneli boş kanal kişisel hesap gibi bana onu söylüyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.