2.5 milyon ceza var bende 450K kar tespit edildi. Dava açtım devam ediyor. yıl sonu gibi sonuçlanmasını bekliyorum.
Çok özel değilse toplam adsenseden bankaya gelen para ne kadardı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2.5 milyon ceza var bende 450K kar tespit edildi. Dava açtım devam ediyor. yıl sonu gibi sonuçlanmasını bekliyorum.
Çok özel değilse toplam adsenseden bankaya gelen para ne kadardı?
Genel olarak belgelendirebildiğiniz giderler kabul ediliyor. Şunu aldım verdim gibi belgesiz giderleri kabul etmiyorlar. Benim 2 müfettiş dede durum bu şekilde.
davayı ne zaman açtınız acaba?
1.5 ay kadar oldu
Genel olarak belgelendirebildiğiniz giderler kabul ediliyor. Şunu aldım verdim gibi belgesiz giderleri kabul etmiyorlar. Benim 2 müfettiş dede durum bu şekilde.
1.3 Milyon giriş vardı.Yurt dışı harcamalarıma da KDV yazıldığı için ceza büyüdü. Detaylı yazmıştım geçmiş mesajlarım da. Tespit edilebilen kar 450K.
Bu arkadaş KDV'den muafım diyor. Bir görüş istersen. https://www.r10.net/google-adsense/2396308-adsense-maliye-ceza-tecrubesi-olanlar.html

bu konuda 2 farklı fikir var,kesin bi kanıt görmedim ben.
1.si miktar önemli
2.si düzenli ödeme almak önemli.
yani az da olsa düzenli ödeme alıyorsan miktarın önemi yok diyenler çok.ki bu söyledigimi savunan arkadaşların söyledigi rakamlar 2-3 binin çok altında...
Maşallah hocam her konuda ya bilgin var yada sorun var [emoji23] bütün konuları guncelleyip anasayfayi doldurmakta vazgecersen sevinirimMerhaba. Düzenli ödeme almamaktan kastınız nedir? Mesela 4 ayda bir almak sonra 5 ayda bir almak işe yarar mı? Yoksa senede tek çekim mi
Maşallah hocam her konuda ya bilgin var yada sorun var [emoji23] bütün konuları guncelleyip anasayfayi doldurmakta vazgecersen sevinirim
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugun mufettis beni aradi.dedim varlik barisi diyor oda ne habeeim.yok.ondan bi getir bakalim neyin nesi diyor resmen komedi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.