Youtube Hakkında Merak Ettikleriniz

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Benimde sormak istediğim bir soru var tek ipyle VDSden spama girmek çok kolay özellikle 100-200 kanalda risk çok büyük oluyordur bunu nasıl atlatıyorsun abi :)

Hocam youtube konusunda uzman olduğunuz aşikar, izninizle birkaç sorum olacak.
Sizce devamlı yani her ay düzenli youtube dan para kazanmak için nasıl bir çalışma yapmalı ki kanal kapanmasın, adsense banlamasın her ay para yatsın:)

Aklımda özgün olarak bu işi yapmak var,bayağıdır ara verdim youtube işine, özgün için nasıl bir çalışma yürütülmeli ki kanal kapanma vb. karşılaşılmasın, izlenim nasıl aldırılabilir bu tür videolara?

Mesela kategori araştırırken nasıl bir yol izliyorsunuz, sakıncası yoksa? özgün kanal için nasıl, spam kanal için nasıl..

Son olarak spam hala kazandırıyor mu:)

Cevaplarınız bu işe başlayan,yol alamayanların yanısıra girecek olanlara yol gösterici olacaktır,eminim. Kolay gelsin,bol kazançlar.

Sadece özgün çalışıyorsan problem yok. Ama spam yapıyorsan çok fazla kanal çalışıyorsan. Öncelikle kullandığın mailler önemli sonra yükleme yaptığın ip ve kanalları kontrol ettiğin ip. Geçen ay az sayıda ip ile çok fazla kanala giriş çıkış yaptım. Sonuç Spamdan kapanan 90 kanal oldu 5 6 aylık kanallarım spam diye kapatıldı toplu şekilde sonradan farkettim ki sadece bazı ip lerden giriş çıkış yaptığım kanallarmış. Kategori nasıl bulunur kendine seçersin 8 10 farklı içerik hepsini denersin. Kısa sürede en çok izlenen kategorilerden devam edersin. Para kazanmanın yolu izlenimden geçer. 100 kanalın getirisini tek bir kanal dan da kazanabilirsin. O içeriği de kimseden öğrenemezsin deneye deneye kendin bulucaksın. Çok kanalın avantajı o kanal kapanınca kazaç 0 olur ama 100 kanalın 20 30 u kapansa seni yine etkilemez. Ben çok kanal çalışıyorum. Toplu kapanmadığı sürece skıntı yok her ay aşa yukarı aynı rakamları alırım düzenli.

üst sıralarda çıkmak için ne yapmamızı önerirsiniz ?

bot kullanıyor musunuz, ünlem probleminden dolayı seri işlem yapmak için bot kullanımına geçmeyi düşünüyorum. bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir?
teşekkürler..

Hocam videolara render uyguluyor musunuz spamda diğer konuda bot kullanmadığınızı yazmıştınız?

Bot kulanmıyor hocam render programları ile videolar ile oynuyorum bemont un bir konusu vardı onu inceleyebilirsin.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam sadece şunu merak ediyorum youtubeden aylık gelirinizi +200k üstü mü ve kaç yıldır youtube çalışıyorsunuz?

Seni kandırmışlar eksik söylemişler :D

2 kanal var tek kategori var, 1 kanala günde 2 video atılıyor 100 videoya tamamlanacak , 2. kanala vdsden 100 video tek günde atıldı 2 kanal arasında videolarda index farkı varmıdır 1. kanalın videoları 2. ye göre dahamı iyi izlenir sürekli güncellendiği için ?

İçeriğe bağlı 2 kanalda senin ise bunları düşünme :D

Stajyer arkadaş arıyormusunuz ? :D

Benim yanımda stajyer 1 ay durur sonra benimle yarışır :D

Spam çalışmak için hangi botu önerirsiniz? Vds üzerinden mi yoksa kendi bilgisayarımız üzerinden mi yapmamızı önerirsiniz spam olayını? Türkiye tbm çok düşük hangi ülkeyi önerirsiniz? Son olarak şimdiden teşekkür ederim.

Edit/Şuan özgün çalışıyorum.

Tüm işlerimi vds lerden hallediyorum. TR kanalım hiç yok daha öncede olmadı. İyi kazandıran bir kanalına gir BGM kısmında olması lazım en iyi değerler hangi ülkelerde ilk 5 6 ülke ye bak onlarla çalış.

Mnote hocam, 1 adsense'de kazanç limiti ne kadar olmalıdır?

Hocam istanbul buluşmasını neden tekrar yapmıyorsunuz:)

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] ilk sıra işini nasıl yapıyorsun ve video bozmadan engel gecebılıyormusun ::D

üst sıralarda çıkmak için ne yapmamızı önerirsiniz ?

Üst sıraya çıkmak gibi bir çabam olmadı ben atar geçerim er yada geç üst sıraya gelir o kanal.

bot kullanıyor musunuz? ünlem probleminden dolayı seri işlem yapmak için bot kullanımına geçmeyi düşünüyorum. bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir?
teşekkürler..

Bot kullanmıyorum hocam günün 15 17 saati bu işle ilgilendiğim için tüm işlemleri manuel hallediyorum. Son zamanlarda render yapıyorum videoları o şekilde atıyorum pek takılmıyor ünleme

Hocam sizce en iyi partner hangisi ? Neden AdSense kullanıyorsunuz ? Kullandığınız programlar neler ? :)

canlı yayın yapmayı düşünüyormusunuz

Tüm işlerimi vds lerden hallediyorum. TR kanalım hiç yok daha öncede olmadı. İyi kazandıran bir kanalına gir BGM kısmında olması lazım en iyi değerler hangi ülkelerde ilk 5 6 ülke ye bak onlarla çalış.

Hocam tek kanalım var özgün ve tr içerik :)
Bot konusunda forumdaki satış yapan arkadaşlara ters olmasın diye topa girmiyorsunuz sanırım, vds alıp o şekilde yabancı içerik devam edeceğim. Teşekkür ederim.

hocam videolarınız başlık açıklama ve etiket kısımlarını nasıl ayarlıyorsunuz ? biraz detaylı bilgi verirmisiniz bu konuda

Mnote hocam, 1 adsense'de kazanç limiti ne kadar olmalıdır?

Ben 20 yi geçirmiyorum diyeyim. sen 20 kazanırsan garanti yap 2 ye böl.

Hocam istanbul buluşmasını neden tekrar yapmıyorsunuz:)

Hocam geçen gelmişsin önceden haber vermediğiniz için gelemedim o gün. 1 aydan önce olmaz ama Serkan abi ile bir görüşeyim musait olursa yapalım bir hafta sonu.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] ilk sıra işini nasıl yapıyorsun ve video bozmadan engel gecebılıyormusun ::D

İlk sıra çalışmıyorum Flag Telif Adsens Ban riski vs vs durumlardan dolayı. Dünya engeli konusunda bilgi veremem şuan için ;)

-vdsde ıp sorununu nasıl cozuyosun
-vdsde masaustu botumu kullanıyosum yoksa manuelmi
-vdsde unlem sorununu nasıl geciyorsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

100 Adet vds ile çalıştığınız söyleniyor. Acaba bu doğrumu? Cevabınız için teşekürler :D:D:D:D

1 vds den günde kaç kanal açıyorsunuz.
ip değişimini hangi aralıklarda yapıyorsunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri