Youtube Hayatımı Olumsuz Yönde Değiştirdi

nescafe3in1

Yasaklanmış
Uyku düzenimi bozdum, stajıma gitmeyi bıraktım, okula gitmek yerine rapor alıyorum, üniversiteye çalışmayı bıraktım, evden çıkmaz oldum, harçlıklarımı vds, ebook vs yedirdiğim için ailemle az çok aram bozuldu ve şimdi de daha kötüsü son bir haftadır sürekli bilgisayara baktığım için gözlerim her an yanıyormuş gibi oluyor bildiğiniz acı çekiyorum.

Bu youtube hayatımı çok değiştirdi. Umarım ileride bu çilelerin karşılığını alırım. Ve umarım bu yaptıklarıma pişman olmam.

degil binlerce milyonlarca lirada kazansan bu günlere pişman olacaksın!

dışarıda kocaman bir hayat varken pc başında gecen saatler. herzaman pişmanlıktır.

günde en fazla 1 saat ugrasırım yt ile pc başındada en fazla 2-3 saat geciririm. kalan vaktimi sevdiklerim ve sevdigimle geciririm..

tecrübeyle tavsiye edilir.

Klasik olucak ama bir kere de ben söyliyeyim: Sınavına hazırlan, okuluna git.Ailene iyi davran.Sana şuan 1-2 saat de yeter (yt a çalışmak için).Dediklerimi yapmazsan elindekinden de olursun.Hem sonra umduğunu bulamayabilirsin bu işten ve çok pişman olabilirsin..Her ihtimale karşı elinde mesleğin olsun.Gün gelir devran döner...

İnan youtube dersten önemli değildir.Youtube zaman ayırma konusunda arkadaşlar para kolay kazanılmıyor.Evet yoruluyoruz ama adam 800 lira maaş ile geçiniyorlar adam günde 10 12 saat çalışıyor.Biz bu paraları alabiliyoruz dahada fazlasını yarısını alsak kardır.

Para kolay kazanılmıyor.Aslında bu işte zaman önemli üşengeçlik oluyor insanda zamanı iyi değerlendirelim.Zaman en kıymetli hazinedir

degil binlerce milyonlarca lirada kazansan bu günlere pişman olacaksın!

dışarıda kocaman bir hayat varken pc başında gecen saatler. herzaman pişmanlıktır.

günde en fazla 1 saat ugrasırım yt ile pc başındada en fazla 2-3 saat geciririm. kalan vaktimi sevdiklerim ve sevdigimle geciririm..

tecrübeyle tavsiye edilir.

param olmadığı sürece dışarıda ne vakti geçireyim ki dostum.. zaten yaza kadar bu işi yapıp düzenli kazanç elde edene kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum. seneye ise ek gelirimle birlikte üniye hazırlanmayı.

üniversiteye hazırlandığında göre 17-18 yaşındasın. bir abin olarak bu yaşlarını çok arayacağını söyleyeyim sana. argo olacak biraz ama s*ktir et internetmiş, paraymış. inan bana geçen günleri hiç bir şey geri getirmeyecek. dışarı çık, gez, üniversitene gir. ortamları gör. zaten o zaman bu günleri es geçtiğin için kendini tebrik edeceksin.

gözlerin yanıyormuş bak. demek ki gidişat iyi dğeil. ilerde zengin olsan ne gözlerine zarar geldikten sonra olmasan ne. zenginlik aynanın karşısında kendini görebilmek, ayakta dimdik durabilmek. bunları aklına iyice kazı derim sana ve bu saatten itibaren hayatının gidişatına düzgün bir şekilde yön ver.

Spam çalışan hırsız gibi video çalıp duran elalemin kanalını kopyalayan botlarla 1000lerce video atan 100 200 tane kanal açıp boş boş videolar atıp youtubeye çöplüğe çevirenler abuk subuk booklara para vermeye vaktinin yarısını pc başında harcamaya muhtaçlar. Adam akıllı 1 bilemedin 2 tane kanal açıp kendi emeğinizle kesip biçip video atsaniz güzel tasarımlarla abone kazanıp yavaş yavaş ilerleseniz bunları çekmeyeceksiniz. 4.5 aydır tek kanal üzerine çalışıyorum 30.000 Abonem var. günde 1 saatimi ayırıp düzenli olarak bir video hazırlıyorum çıkıyorum. Ve aylık kazandığım para 2500 4000 arası değişiyor. Belki birilerine küpe olurda youtubeyi hile hurda ile yürütmeyi bırakıp bizimde işimize çomak sokmazlar.

Mod Edit: Kardeşim bıkmadın şu sağa sola saldıran tavrından tamam anlaşıldı spama spamcılara karşısın ancak insalara " hırsız " vs demen ve hakaretvari algı yaratan yaklaşımından vazgeçmen gerekiyor. Şikayetler alıyoruz hakkında lütfen dikkatli olalım. Yoksa gereği yapılacak.

param olmadığı sürece dışarıda ne vakti geçireyim ki dostum.. zaten yaza kadar bu işi yapıp düzenli kazanç elde edene kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum. seneye ise ek gelirimle birlikte üniye hazırlanmayı.

Youtubedan Para kazanmak için dersi bırakırsın bir başka deyiş ile Okuldan 1 sene yersin. Gerek var mı ? Kesinlikle yok.

Gözün bozulursa Gözlük takarsın. Ciddi anlamda hayata pencereden bakarsın koşmak bile zor gelir insana :)

tavsiyem, bırak hocam zorlanıyorsan uğraşma bile

Uyku düzenimi bozdum, stajıma gitmeyi bıraktım, okula gitmek yerine rapor alıyorum, üniversiteye çalışmayı bıraktım, evden çıkmaz oldum, harçlıklarımı vds, ebook vs yedirdiğim için ailemle az çok aram bozuldu ve şimdi de daha kötüsü son bir haftadır sürekli bilgisayara baktığım için gözlerim her an yanıyormuş gibi oluyor bildiğiniz acı çekiyorum.

Bu youtube hayatımı çok değiştirdi. Umarım ileride bu çilelerin karşılığını alırım. Ve umarım bu yaptıklarıma pişman olmam.
Hocam su goz yanmasi benim sol gozumde 2 aydir var baslarda uyandigimda gozumu acamiyordum doktora gittim mikrop kapmis ama kendiliginden dedi damla vermisti simdi daha iyi gibi devam ederse mutlaka doktora git bi damla al. Ve yt konusunda 2 ay dir bende aynilarini yapiyorum daha odeme bile alamadim video atip bekliyorum eskisi kadar heyecan vermiyor gelir gelmedikce :) cok kafana takmadan gunde 1 2 saat ilgilen yeterli

Sende izmirdesin değilmi arda bir ara laflarız biraz
bu arada okulu sallama ben eskiden yaptım gerçi ozamanlar youtube yoktu ben bilmezdim yani bu işleri 3-5 sene önce bi ton sene kaybım var hayatta hiç birşey için sene kaybetmeye sağlığını bozmaya değmez kardeşim yani çalışmak zorunda kalırsında okuyamassın o ayrı

sana youtubei bırak demiyorum ama bir başarı sağlıyamıyorsan gözden geçir yaptıklarını yada ufak bir ara ver bazen birşeyin üstüne çok yoğunlaşırsa insan işler yolunda gitmeyebiliyor hatası varsa bazen göremiyor vs olmadı dinlen 1-2 hafta net işlerini salla
kalmadıysan git okulu kurtar bu arada zaten ilk dönem bitmek üzre 3-5 ay daha sıkcan dişini 1 sene kaybı az değil sakın ha

ara ver sonra kafanı topla kendini düzene sok başla istrsen uzun ara vermessin bizde elimizden geldiğince destek olur fikir alışverişinde bulunuruz yanlışların üstünden geceriz ve yt ye gine devam edersin bu yönde sonra

birde göz yanması bende yok ama bi şey fark ettim son günlerde gözümü daha az kırpıyorum bilgisayardayken yani gözdeki bir tabakanın yanlışım olabilir ama

bnm bildiğim böyle birşey nemli kalmasımı ne lazımdı bilgisayar yada tv başında devamlı saatler geçirmek göz kırpma alışkanlığını bozuyor az kırpıyoz buda biraz sakıncalı diye biliyorum ben kontrol altına aldım sorun yok ama göz önmli gidip damla felan alcamda gereklise sende ihmal etme :)

Sende izmirdesin değilmi arda bir ara laflarız biraz
bu arada okulu sallama ben eskiden yaptım gerçi ozamanlar youtube yoktu ben bilmezdim yani bu işleri 3-5 sene önce bi ton sene kaybım var hayatta hiç birşey için sene kaybetmeye sağlığını bozmaya değmez kardeşim yani çalışmak zorunda kalırsında okuyamassın o ayrı

sana youtubei bırak demiyorum ama bir başarı sağlıyamıyorsan gözden geçir yaptıklarını yada ufak bir ara ver bazen birşeyin üstüne çok yoğunlaşırsa insan işler yolunda gitmeyebiliyor hatası varsa bazen göremiyor vs olmadı dinlen 1-2 hafta net işlerini salla
kalmadıysan git okulu kurtar bu arada zaten ilk dönem bitmek üzre 3-5 ay daha sıkcan dişini 1 sene kaybı az değil sakın ha

ara ver sonra kafanı topla kendini düzene sok başla istrsen uzun ara vermessin bizde elimizden geldiğince destek olur fikir alışverişinde bulunuruz yanlışların üstünden geceriz ve yt ye gine devam edersin bu yönde sonra

birde göz yanması bende yok ama bi şey fark ettim son günlerde gözümü daha az kırpıyorum bilgisayardayken yani gözdeki bir tabakanın yanlışım olabilir ama

bnm bildiğim böyle birşey nemli kalmasımı ne lazımdı bilgisayar yada tv başında devamlı saatler geçirmek göz kırpma alışkanlığını bozuyor az kırpıyoz buda biraz sakıncalı diye biliyorum ben kontrol altına aldım sorun yok ama göz önmli gidip damla felan alcamda gereklise sende ihmal etme :)

Ne zaman istersen laflarizama okulumla ilgili sorunum yok zaten eokul yonetime girebiliyorum devamsizlik konusunda az cakallik yapmadim :) youtube u birakmam su andan itibaren mumkun degil sifirdan basladim ve gunden gune kazanclarimi artiriyorum cogunluk spam calistigim icin surekli video bulmam gerek kisaca yaza kadar bu isi halledip seneye rahatca dersimi calismak istiyorum goz problemim de uyuduktan sonra geciyor normalde sabah 8 gibi yatarim bugun sabaha karsi 4 gibi yatayim dedim uyuyamadim bir gun hic uyumucam sonra bir yatcam duzene sokacagim su uykuyu :)

Youtube'nin yarın bizden ne alacağı ne vereceği belli değildir, o yüzden bence bırak şu youtube olayını veya zaman kısıtlaması getir tüm zamanını verme çünkü 1 gün kazanırsın 10 gün kaybedersin o nedenle bence kısıtla yoksa daha kötüye gidersin.

kisaca yaza kadar bu isi halledip seneye rahatca dersimi calismak istiyorum

hangi işi abi

hangi kanalın garantisi var ki
hele hele spamda
gerçek veya sahte telif yersin ders çalıştığın sıralarda kapanır tüm kanallar sonra sil baştan

bu işle ya az ilgilenmek lazım ya da hiç ilgilenmemek..
ha ben aylık 10 k dolar üstü kazansam sadece bu işe ağırlık verirdim..o zaman kaybedeceğim zamanın bi önemi yoktu ama aylık 300 400 lira için de hazır sıcak para diyerekten 2 3 milyarlık memur maaşını riske etmek anlamsız.

ben bu isi yaptigim icin cok mutluyum :) bir cik disari bak derim insanlar 100-200tl icin neler yapmiyor!15 saat soyuk havada ayakta bekleyib ay sonu 300tl maas alan insanlar taniyorum ben!hocam bence sen zorluk nedir bilmiyosun daha :( simdi birakirsan sonra pisman olacagina imzami atarim!

ben bu isi yaptigim icin cok mutluyum :) bir cik disari bak derim insanlar 100-200tl icin neler yapmiyor!15 saat soyuk havada ayakta bekleyib ay sonu 300tl maas alan insanlar taniyorum ben!hocam bence sen zorluk nedir bilmiyosun daha :( simdi birakirsan sonra pisman olacagina imzami atarim!

e abi 300 tl maaş alan okumamış zamanıonda kaytarmış yada ailevi imkansızlıklar nedeniyle okula gönderilmemiş biri oluyor..
biz de biliyoruz komilik yaptık oturmak yasak sabah 8 gece 2 arası bildiğin..bi oraya koş bi buraya koş..afedersin iş bitince eve giderken oran buran oynuyor sakat sakat afedersin pişik olmuş halde yürüyosun eve
ama şimdi geleceği belli olan bi iş mi yoksa böyle dibi kör kuyu olan sürekli güncelleme çıkarıp her güncelllemede onca adamın anasını ağlatan , bugün 1000 lira kazanırken öbür ay 100 lira kazanacağının garantisini veremeyen bir iş mi..

al ocak ayında yeni güncellemeler gelecek diyor..diyelim ki spamı filmi diziyi gerçekten bitirdiler..ne yapacaksın 3-4 ay kasıp özgün kanal mı oluşturacaksın..

maalesef eşin dostun ailen 3-4 ay beklemiyor.sen de bekleyemezsin

Yt yi bırakmayın ama bi iş sahibi olmanızı öneririm sonra çok pişman olursunuz.

Yahu youtubea bel baglanir mi? Sen kendine normal bi is bul, ondan sonrada bos kalan vakitlerinde youtube ile ugras. Ne geregi var butun vaktini buna harcamanin? Oldu ki kazanamadin o zaman ne yapacaksin?

sana bir abi tavsiyesi youtube yi ve adsense ürünlerini bırakma. ben 2002 den bu yana devam ediyorum. Evet AdSense neredeyse ilk hizmete girdiğinden bu yana Gerek Website olsun Gerekse Youtube olsun bu işi geliştirdim ve emeklerimin karşılığını alıyorum. Bu zamana kadar ne oldu ? Hiç bişey :) Hayatta yapılan her işin kendine göre bir güzelliği vardır. Öncelikle başladığın her işte kendine bir güvenin olmalı. Başarmayı hedef edinmelisin. Youtube işide sağlamdır neden sağlam? çalışmaya başladığım bu zamana kadar birşey olmamışsa bundan sonra kendilerini daha da iyi geliştireceklerine inanıyorum. yeterki İşini hakkıyla yaptıktan ve inandıktan sonra hiç bir engel sana karşı gelemez. [Tabiki gerçek meslek olarak sağlam olmayabilir, ama burada adam akıllı çalışıp kendini geliştirirsen gerçek meslek te senelerdir alamayacağın parayı kısa süre içersinde alıp kendini kurtarabilirsin. Bu forumda 100 K üstü para alanlar var. ]

youtube kazancın-normal yaptığın işin kazancının önüne geçerse eğer-youtube ye ağırlık ver-bu benim şahsi görüşüm

e abi 300 tl maaş alan okumamış zamanıonda kaytarmış yada ailevi imkansızlıklar nedeniyle okula gönderilmemiş biri oluyor..
biz de biliyoruz komilik yaptık oturmak yasak sabah 8 gece 2 arası bildiğin..bi oraya koş bi buraya koş..afedersin iş bitince eve giderken oran buran oynuyor sakat sakat afedersin pişik olmuş halde yürüyosun eve
ama şimdi geleceği belli olan bi iş mi yoksa böyle dibi kör kuyu olan sürekli güncelleme çıkarıp her güncelllemede onca adamın anasını ağlatan , bugün 1000 lira kazanırken öbür ay 100 lira kazanacağının garantisini veremeyen bir iş mi..

al ocak ayında yeni güncellemeler gelecek diyor..diyelim ki spamı filmi diziyi gerçekten bitirdiler..ne yapacaksın 3-4 ay kasıp özgün kanal mı oluşturacaksın..

maalesef eşin dostun ailen 3-4 ay beklemiyor.sen de bekleyemezsin

ben spam calisin demiyorum kesinlikle spama karsi biriyim....bu isi nasil garanti altina almak mumkun soyleyeyim 2-adsensen olsun bir spam kanallar bir ozgun ayrilikta yurut islerini spamda bu isin gelecegi yok ama ozgun icerikden ne kadar istesen kazana bilirsin mesela Machinima sadece youtube ile 93milyon dolar kazandigini aciklamisdi..onlarda oyle hemen almadilar bu kadar izlenimi bu kadar parayi!6-yil once cok kucuk olan sirket simdi nerelere geldi.yani sozum simdiden ozgun icerik bulun calisin o,zaman korkmadan benim isim youtube diye bileceksiniz :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri