Sende izmirdesin değilmi arda bir ara laflarız biraz
bu arada okulu sallama ben eskiden yaptım gerçi ozamanlar youtube yoktu ben bilmezdim yani bu işleri 3-5 sene önce bi ton sene kaybım var hayatta hiç birşey için sene kaybetmeye sağlığını bozmaya değmez kardeşim yani çalışmak zorunda kalırsında okuyamassın o ayrı
sana youtubei bırak demiyorum ama bir başarı sağlıyamıyorsan gözden geçir yaptıklarını yada ufak bir ara ver bazen birşeyin üstüne çok yoğunlaşırsa insan işler yolunda gitmeyebiliyor hatası varsa bazen göremiyor vs olmadı dinlen 1-2 hafta net işlerini salla
kalmadıysan git okulu kurtar bu arada zaten ilk dönem bitmek üzre 3-5 ay daha sıkcan dişini 1 sene kaybı az değil sakın ha
ara ver sonra kafanı topla kendini düzene sok başla istrsen uzun ara vermessin bizde elimizden geldiğince destek olur fikir alışverişinde bulunuruz yanlışların üstünden geceriz ve yt ye gine devam edersin bu yönde sonra
birde göz yanması bende yok ama bi şey fark ettim son günlerde gözümü daha az kırpıyorum bilgisayardayken yani gözdeki bir tabakanın yanlışım olabilir ama
bnm bildiğim böyle birşey nemli kalmasımı ne lazımdı bilgisayar yada tv başında devamlı saatler geçirmek göz kırpma alışkanlığını bozuyor az kırpıyoz buda biraz sakıncalı diye biliyorum ben kontrol altına aldım sorun yok ama göz önmli gidip damla felan alcamda gereklise sende ihmal etme