Youtube Hayatınıza Girdiğinden Beri Neler Değişti

egva06

Yasaklanmış
Evet Arkadaşları yorumları alalım ben henüz yeni olduğumdan pek değişen bir şey yok:)

30.000 TL olan Banka Borçları Değişti 0 oldu.

biraz mutsuzum bu aralar hocam kazandığımız haram gibi geliyor. psikolojim bozuldu onun dışında bir sorun yok.

o konu çok geniş bir konu hocam yani nerden girsen nerden baksan işin içinden çıkılmaz ne haram diyebiliriz ne de helal diyebiliriz fazla takma kafana

---------- Mesaj saat 18:57:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:56:53 civarında gönderildi. ----------

30.000 TL olan Banka Borçları Değişti 0 oldu.

maaşallah hocam allah dahada çok versin

Boşa oyun oynayarak vakit geçiriyordum şimdi düzenli bi çalışma hayatım oldu, ekonomik sıkıntılar süerkli kafamı kurcalıyordu üzerimde çok büyük bi ağırlık oluşturuyordu bundan da
kurtuldum, yeniden hayaller kurmaya başladım.

Önce bi ev aldım,sonra bir araba çektim altıma.
Karasu ve ağva da 1'er yazlık,sivasta 1 adet kışlık satın aldım.
Şimdi de bir ofis açmayı düşünüyorum ''YUUTUP Çocukları UyuuTuP'' Olacak ismi de.

Her ay belirli bir borç ödüyorum+Cep harçlığım çıkıyor.Hedefim En kısa zamanda bir araba almak.

asgari ücret 800 tl olan bir ulkede youtube kazancı gayet güzel...
kısa özet : eskiden muslere06 nın videosu karşıma çıkmadan önce :D milattan önce ....
yaaa
eskiden 4 gb sınırlı bir ttnet interneti vardı, işte o sınırı aşarak 1 yada 2 gb gibi sınr oluyordum fazladan para çıkıyor cepten, halıyle oyunlara bakıyordum internet başında, borsa felan ekonomi işleri...

şimdi bağlantı sınırsız ve 20 mb aktarım hızında ışık hızı :D yani sen anla, kazanıyorsak yatırım yapıyoruz...
not: ikinci gelir kapısı ve insana güven veriyor... alternatif gleir kapısı olması...

Karakterimizi ön plana çıkardık, birisi kanal linki paylaştığında kanal 2 gün sonra patladı, Sahte telif göndermek diye birşey bulduk, başkalarından ücretsiz öğrendiğimiz bilgileri e-book yaptık para ile sattık. Bedava temin edilebilecek birşeyi para ile satmayı denedik müşterisi çıktı, herşeyi paraya çevirmeye çalıştık. Başta çok sesimiz çıkıyoken birşeyler keşfettik kayıplara karıştık.

Youtube değilde Adsense benim hayatımı çok değiştirdi. Aşağı yukarı 30 Bin Tl' de ben aldım. Tabi 2013 senesinde youtube hızlı bir giriş yaptım Allaha şükür hatrı sayılır kazanca sahibim. Allah cümlemize nasip eylesin. Sabah kalktığımda kendimi daha dinç hissediyorum. Sabahları ilk bilgisayar açarken AdSenseye girmenin heyecanını yaşıyorum :)

Netten kazanç sağlamaya başladığımdan itibaren en kolay kazancı YT sayesinde kazandığımı söyleyebilirim.
Şu anda hiçbirşey yapmadan aylık 500tl ( bence yetiyor ) 3 Aydır sabite bağladım.
:cool:

Yapacağım çalışmalarla Heray bu para artabilir, YT kanallarımı saçma sapan sebeplerden kapatmadığı sürece.

Google Adsense açıp, Yt'ye video atmaya başlamadan önce YT'ye girmezdim bile.
3-5 video bile izlememişdim.
Fileshostlardan kazanıyorduk YT ile işim olmuyordu.

Bakalım aylık kazancı ne kadara kadar çıkarabileceğim bende kendi sınırlarımı bir bulayım.

Para kazanacağım diye sınavı(YGS_LYS) kaybettim :)
Para kazandım mı kazandım sınavı kaybettim mi e kaybettim.
Mutlumuyum bilmiyorum )
Yine olsa yapar mıydım. Yapardım :)
Bence haram deıl kardesım bende o konuya dıkkat ettım. çunku bu ıse emek verılıyor saatlerce pc basında emek verıyoruz bence haram deıl.

Neye göre haram olmadığını söylüyorsun ) Burada haram-helal tartışması başlatmayacağım ama sen kendi çektiğin bir videonun(özgün) başkası tarafından yüklenip milyonlarca kez tıklanmasına razı olur muydun ? O videoyu çaldığın kanal sahibi ile bir empati kur. (Sen derken seni kastetmiyorum. Genel olarak söylüyorum)

1 senede 13 - 14 bin tl aldım borçlarıma gitti.. ama son 1 ayda tüm kanallarım kapandıktan sonra artık sabahları bir sevinçle adsenseye bakamıom çünki bi şi yok...eskiye göre bu iş cok zorlaştı.... 2013 başlarında yeni olmama rağmen günlük 20 30 tl aldıgım günleri düşünüomda... şimdilere bakıom zorlaştı toplu kanal kapanmaları devre dışı kalmalar... hatta kanallarını silsen dahi o adsenseyi bir türlü kulanamaman ve hatta hattaaa .... yeni adsense acmak isteince bu sefer de banka ekliyememen gibi sen bu işi yapma die her defasında kafana tokmak yemek... demek ki cok sey deişior...

İki aydır her gün belirli aralıklarla Adsense yenileyip "Aa şu kadar lira olmuş dün bu saatte şu kadar liraydı" falan diyorum.

Paranın olduğunu bilmek insanı biraz rahat ettiriyor. Ama savurganlaştırıyor da. Para yokken yapmayacağın her türlü saçmalığı yapmak istiyor canın. Hani ünlülere falan trilyon kazananlara hayretle bakarız ne yapıyor bu kadar parayı deriz ama, ne olduğu belli oldu işte. Gereksiz lükse giriliyor.

Üniversite sınavına çalışmam gerekirken bütün kitap defteri bir köşeye atıp sabah akşam bilgisayar başında video yüklüyorum. Son üç gündür gözlerimde anormal bir his var bunu farkettim. Tam kazanayım derken bir anda kanallar para kazanmaya kapandı piskolojim bozuldu falan. Ama şimdi daha tecrübeliyim ve daha fazla kazanacağım diye umuyorum.

yaklaşık 2 aydır para kazanmak için savaş veriyorum . Sunucu satın almalar , kanal satın almalar derken cebime 1 lira bile girmedi . Awesomeness'de para birikmişti ne güzel , bu sefer kanalı askıya aldılar , paralarda gitti . Şimdi düşünüyorum öyle kara kara , yılmadan devam etsem mi diye :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri