Youtube Hayatınıza Girdiğinden Beri Neler Değişti

para için her şeyi yapabilecek çok fazla insan tanıdım. sana yardımcı olmaya çalışır gibi görünüp arkandan iş çeviren insanları tanıdım. intikam duygularım kötü bir şekilde arttı. en önemli değişim buydu. diğerleri önemsiz...

Grafikte anlatayım. :D

vkm8k.png

2 yıla ancak motor alırım diyordum şimdi 2-3 aya alabilirim diyorum, eğer aksilik çıkmazsa

bende yt ye hızlı bir giriş yapınca 2.el laptop ve 8gb wınn alıp evde olamadıgım zaman da sürekli online olmaya çalışıyorum.bir haber çıkıyor ve tüh be pc yok ki yükleyelim düşüncesine son vermekti amacım :D para geldikçe zaman gidiyor gibi bir döngüye giriyor bu iş...gelen parayı sabitlemek ise ayrı bir dert.

Karakterimizi ön plana çıkardık, birisi kanal linki paylaştığında kanal 2 gün sonra patladı, Sahte telif göndermek diye birşey bulduk, başkalarından ücretsiz öğrendiğimiz bilgileri e-book yaptık para ile sattık. Bedava temin edilebilecek birşeyi para ile satmayı denedik müşterisi çıktı, herşeyi paraya çevirmeye çalıştık. Başta çok sesimiz çıkıyoken birşeyler keşfettik kayıplara karıştık.

Her ay düzenli olarak cebime fazladan para girdi kime borçlusun dersen başta Serkan abi sonrasında ise kafamda yeni kapılar açan arkadaşa ve ardından çalışma azmime. Şimdiler de o azim pek kalmadı ama M00nsp3ll dediği çook doğru birşeyler keşfedip kayıplara karıştık kısmı özellikle başta kendim biraz para kazanınca forumdan uzaklaştım sonra Youtube'u bıraktım kendi kendine gelen parayla devam eder oldum ama hatalarımı fark ettim bana çok şey öğretti bu Youtube...

30.000 TL olan Banka Borçları Değişti 0 oldu.

duyduğuma göre bankanın sana borcu varmış :)

---------- Mesaj saat 22:00:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:59:47 civarında gönderildi. ----------

youtube yokken saçımı sola tarıyordum youtube hayatıma girince sağa doğru taramaya başladım :)

duyduğuma göre bankanın sana borcu varmış :)

---------- Mesaj saat 22:00:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:59:47 civarında gönderildi. ----------

youtube yokken saçımı sola tarıyordum youtube hayatıma girince sağa doğru taramaya başladım :)

Dün aradılar diyolar 900TL kredi verelim 12 taksitte geri ödeyin istemiyorum diyorum ısrar ediyor en son dedim 900 TL çekin hesabımdan benı bida aramayın :D

şu ana kadar hayatımı mahvetti kuruş kazanamadım kazanıyorum ama alamıyorum mesela bi kanalım her gün 4-5 gündür günde 1000 tl kazandırıyor awesomenessa bağlı ama 1-2 telif gelse gidecek o para ki almam çok zor ama alırım İnşallah eğerki alırsam o mahvetti kelimesi tam tersine dönebilir ailemle sorunlarım oldu harcamalarımı ekrandaki 2 pixele bağladım sonu hüsran kendimi pcde sürekli geliştirirdim onada vakit ayıramıyorum gözler gitti beyin gitti elde 1 olması gerekirken -1 var İnşallah kısa bir zamanda 1 olması gerekeni 2 hatta 3 yaparım ne diyim hala yılmadım işte

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri