YouTube hesabı feshedilmiş :)Gelde gülme şimdi

• Kullanıcı FaDex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

FaDex

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar daha 3-5 gun once açmış olduğum gmail hesabıyla yt kanal şimdi girmeye çalıştığımda doğrulama kodu isteyıp onaylayınca telefonla onaylayıp hesap fesedıldı dıye uyarı aldım.bu nasıl oluyor Hiç bir uyarı hata vs.. yokken,tamda kanalda bişeyler kıbırdamaya başlamıştı bıraz umutla bakmıştım ytube işine yıne soğudum bu şekılde olunca,bu iş bıze kısmet değil sanırım.
Gmail hesabıma herhangı bır uyarıda vs. gelmemiş kanaldakı bır vıdeoyu goruntulemek ıstedıgımde aldıgım hata şu şekılde

Bu videoyla ilişkilendirilen YouTube hesabı feshedildiğinden bu video artık kullanılamıyor

Kanalın kurtarma durumu var mı yoksa üzerine bır bardak su mu içmek lazım

---------- Mesaj saat 13:37:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:26:22 civarında gönderildi. ----------

bır kanalım daha sımdı aynı oldu yıne gırmeye çalıştım doğrulama kodunu oda gıttı gmail hesaplarım fesedılmış bu nasıl ıştır arkadaş youtube gmaılle anlaşıp toplu katlıyamamı karar vermışler..
Gmail hesapları ayrı ayrı açmıştım daha bakmıyorum dıgerlerıne bu nasıl iş okadarda emek harcamıştım hepsı gıttı..

yeni kanal açıp devam et

Hangı kanal hesabıma gırsem hepsıne doğrulama kodu cıkıyor eger onaylanırsam butun kanallarım askıya alınıyor bu nasıl bişey :)

Aynı IP üzerinden giriş yapma artık diğer kanallarına. Girdikçe banlanacaksın. Yapman gereken tarayıcını bile silip IP değiştirmen ve yeniden diğer kanallara erişim sağlaman. Sonra yeni bir gmail açıp, mevcut Adsense hesabına yönetici olarak tanımla. Diğer Adsense hesabına bağlı olanıda tamamen çıkar ve Google hesabını sil. Yoksa açtığınız eski kanallar ve açacağın kanallar banlanacaktır.

Son günlerde IP adresini proxy ile felan değiştirdin mi?

Aynı IP üzerinden giriş yapma artık diğer kanallarına. Girdikçe banlanacaksın. Yapman gereken tarayıcını bile silip IP değiştirmen ve yeniden diğer kanallara erişim sağlaman. Sonra yeni bir gmail açıp, mevcut Adsense hesabına yönetici olarak tanımla. Diğer Adsense hesabına bağlı olanıda tamamen çıkar ve Google hesabını sil. Yoksa açtığınız eski kanallar ve açacağın kanallar banlanacaktır.

yok hocam iş yerındekı pc den gırdım sureklıde gırerdım şuan 2 kanalım gıttı okadarda vıdeo gondermıştım bır kazancı yoktu ama çok emek vermıştım su ıkı uc gun ıcınde hepsı gıttı onlara uzuldum daha gırmıyorum.

yok hocam iş yerındekı pc den gırdım sureklıde gırerdım şuan 2 kanalım gıttı okadarda vıdeo gondermıştım bır kazancı yoktu ama çok emek vermıştım su ıkı uc gun ıcınde hepsı gıttı onlara uzuldum daha gırmıyorum.

25 tane kanalım kapanmıstı benımde aynı sekilde simdi yenilerini actım devam

Şimdi o vıdeoları nasıl atacam nasıl bır daha temın edecem bılmıyorum..pcdende sılmıştım onları aylardır ugrasıyorum ama sanırım hep boşa..

birde güzel tarafından bak kardeşim para kazanmaya kapatılsaydı, şu ana kadar kazandığın emeğinin karşılığını da alamayacaktın.

birde güzel tarafından bak kardeşim para kazanmaya kapatılsaydı, şu ana kadar kazandığın emeğinin karşılığını da alamayacaktın.

haklısın tabıkı kardeşım ama daha bişey kazanamamıştım hayırlısı artık vardır bışeyde hayır.

sabahta bişey yoktu kanallara bır bakayım dedım doğrulama kodunuda onaylayınca kanallar gıttı hayırlısı artık yıne açıp kanal yolumuza devam edecez demekkı bunlardan hayır yoktu..:);)

dün gece benimde 20 ye yakın kapatıldı böyle bi durumda olupda sonradan açtığı kanallarda kapatılan oldumu acaba ?

dün gece benimde 20 ye yakın kapatıldı böyle bi durumda olupda sonradan açtığı kanallarda kapatılan oldumu acaba ?

Hocam şuan daha kanallarıma bakmadım,topu topu 10 tane kanal var,2 kanaldan sonra dıgerıne bakayım dedım ondada doğrulama secenegı cıktı,onlarıda onaylasam demekkı onlarda kapanacak hıç bakmadım daha eve gıdınce artık evdekı pcden deneyeceğım ama olan o ıkı kanalıma oldu umut ışığı gormuştum bır tanesınde..:)

hocam şuan daha kanallarıma bakmadım,topu topu 10 tane kanal var,2 kanaldan sonra dıgerıne bakayım dedım ondada doğrulama secenegı cıktı,onlarıda onaylasam demekkı onlarda kapanacak hıç bakmadım daha eve gıdınce artık evdekı pcden deneyeceğım ama olan o ıkı kanalıma oldu umut ışığı gormuştum bır tanesınde..:)

hayirlisi olur inşallah kardeşim, daha güzel gelir getiren kanallar açarsin.

Aynen benimde başıam bu geldi, malesef 3 kanalım daha askıya alındı. Çözüm olarak youtube kullanmadım 1 hafta : ) Şakası bir yana ip değiştirmek için tarayıcıyı silmek yeterli mi ? Birde askıya alınan kanalın açılmasını beklemekten başka yapılabilecek birşey var mı?

Not: Kontrol etmek için ardarda 20den fazla kanalıma girince hata verdi ve askıya almaya başladı.

Aynen benimde başıam bu geldi, malesef 3 kanalım daha askıya alındı. Çözüm olarak youtube kullanmadım 1 hafta : ) Şakası bir yana ip değiştirmek için tarayıcıyı silmek yeterli mi ? Birde askıya alınan kanalın açılmasını beklemekten başka yapılabilecek birşey var mı?

Not: Kontrol etmek için ardarda 20den fazla kanalıma girince hata verdi ve askıya almaya başladı.
Tarayıcı silerek sadece cookie temizlersiniz. IP için modem kapatın, resetleyin felan.

Benden size bir öneri Açtığınız kanalları hemen AdSense ile ilişkilendirmeyin. Yeni Kanal Açacağınız Zaman ise Bakın burası önemi [Hotspot Shield] [Çoğunuz duymuşsunuzdur bu programı] Bu programı indirerek Değişik İp üzerinden Hesap Alın.... Sonra programı kapatıp yeni hesap almak için tekrar aktif edin . [Emin olun bundan sonra kanalınız kapanmayacak ..]

Benden size bir öneri Açtığınız kanalları hemen AdSense ile ilişkilendirmeyin. Yeni Kanal Açacağınız Zaman ise Bakın burası önemi [Hotspot Shield] [Çoğunuz duymuşsunuzdur bu programı] Bu programı indirerek Değişik İp üzerinden Hesap Alın.... Sonra programı kapatıp yeni hesap almak için tekrar aktif edin . [Emin olun bundan sonra kanalınız kapanmayacak ..]

kanalları gezerken yine aynı ip ile giriş yapacak ;) kaçarı yok youtube balıyacam dedimi 7 ceddini kazıyor netten....

kanalları gezerken yine aynı ip ile giriş yapacak ;) kaçarı yok youtube balıyacam dedimi 7 ceddini kazıyor netten....

aynen ben bu kanalları farklı ıplerden açmıştım ama kontrollerıde aynı ıp oldugundan yınede banlanma kaçınılmaz oldu..

Eve gıttıgımde dıger hesaplarıda bakacam bu pcden daha bakmak ıstemıyorum;):)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri