armageddon.
Yasaklanmış
1+1 bile YT için fazla. Stüdyo kirala![]()
stüdyolarda vergi sorunu varmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1+1 bile YT için fazla. Stüdyo kirala![]()
Vergi levhası gerekiyomu ki
Hocam ev kiralayacaksın. Ofis değil ki vergi olsun Bi kira bi elektrik bi doğalgaz bir de sustüdyolarda vergi sorunu varmı
Çok yakında... [MENTION=23091]CRYPTOWORKS[/MENTION]
yarın ?
10 kişi bir araya gelip şirket kurup şöyle genişçe bir yer tutulsa. Herkese kendi çalışma masası verilse, herkes kendi işini yapsa. Yt çalışanlar yt çalışsın, web sitesi olanlar web sitesini yönetsin, tasarımcı olan tasarımını yapsın herkes kendine çalışsın.
Ama yerin kirası, vergi giderleri elektrik su ortak ödensin. Adsl faturası şahsına ait olsun![]()
Ofise dışarıdan bakıldığında bir bütün gibi gözükecek ama içeride herkes kendi işine bakacak. Bence şen şakrak bir ortam olur![]()
Hocam yerinde olsam bir araba garajı kiralarım yada evin yakınlarında garaja benzer birşey varsa da olur.
Amazon,Apple,Disney,Google,Harley Davidson vs.... gibi dev şirketler araba garajı gibi küçük yerlerde kuruldu. Belkide işin sırrı bu garajlarda
Amazon
![]()
Apple
![]()
![]()
kaynak: 10 World Famous Companies that Started in Garages
mrb arkadaşlar
benim şuanda tek işim youtube, 2013 ocak ayından beridir youtube ile uğraşıyorum
Artık evde çalışmaktan gerçkten sıkıldım, evde bırakmıyorlar çalışıyım, hani evden çalıştığım için, ailem youtub işine iş gözüyle bakmıyorlar
sanki pc de oyun oynuyormuşum gibi bir algı var, ve bu nedendir ki
evde doğru dürüst çalışamıyorum
Evet arkadaşlar şuanda youtub için ofis açanınız var mı, ve ilerde açmayı düşüneniniz
teşekkürler
Ben hep merak ederdim bu devler niye hep garajdan çıkıyor, bizde niye böyle bi proje çıkmıyor diye. Şimdi sen fotoları paylaşınca anladım ki bizde böyle garajlı evler yokgarajlı evi olan adamında böyle projelere ihtiyacı yok zaten almış başını gitmiş
![]()
Hocam yerinde olsam bir araba garajı kiralarım yada evin yakınlarında garaja benzer birşey varsa da olur.
Amazon,Apple,Disney,Google,Harley Davidson vs.... gibi dev şirketler araba garajı gibi küçük yerlerde kuruldu. Belkide işin sırrı bu garajlarda
Amazon
![]()
Apple
![]()
![]()
kaynak: 10 World Famous Companies that Started in Garages
Hocam basık ya kesin ondan![]()
![]()

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.