Youtube için Ofis Açanınız yada düşüneniniz var mı

• Kullanıcı armageddon.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
burdan kazandıklarımla aldığım villayı kullanıyorum. hatta ses disiplini sağlamak için etrafında olanlarıda aldım diyeceğim bir gün, ümit fakirin ekmeği :D

10 kişi bir araya gelip şirket kurup şöyle genişçe bir yer tutulsa. Herkese kendi çalışma masası verilse, herkes kendi işini yapsa. Yt çalışanlar yt çalışsın, web sitesi olanlar web sitesini yönetsin, tasarımcı olan tasarımını yapsın herkes kendine çalışsın.

Ama yerin kirası, vergi giderleri elektrik su ortak ödensin. Adsl faturası şahsına ait olsun :)

Ofise dışarıdan bakıldığında bir bütün gibi gözükecek ama içeride herkes kendi işine bakacak. Bence şen şakrak bir ortam olur :)

10 kişi bir araya gelip şirket kurup şöyle genişçe bir yer tutulsa. Herkese kendi çalışma masası verilse, herkes kendi işini yapsa. Yt çalışanlar yt çalışsın, web sitesi olanlar web sitesini yönetsin, tasarımcı olan tasarımını yapsın herkes kendine çalışsın.

Ama yerin kirası, vergi giderleri elektrik su ortak ödensin. Adsl faturası şahsına ait olsun :)

Ofise dışarıdan bakıldığında bir bütün gibi gözükecek ama içeride herkes kendi işine bakacak. Bence şen şakrak bir ortam olur :)

Tek adsl olursa kökten banlanır hepsi :)

Sonra kepenkleri kapat

ben mat öğretmeniyim dershaneler kapanınca açıktayız bir büro kiralamayı düşünüyorum 2 kişi
fiber hat olan bir semtten düşünüyorum arkadaş millet öğrenciye göre kiralık yer arar sen internet hızına göre yer bakıyorsun diye şakalaşıyor. evde sıkıntılı bu işi yapmak hele evliysen hele ki çocuk varsa :)

Son düzenleme:
Hocam yerinde olsam bir araba garajı kiralarım yada evin yakınlarında garaja benzer birşey varsa da olur.

Amazon,Apple,Disney,Google,Harley Davidson vs.... gibi dev şirketler araba garajı gibi küçük yerlerde kuruldu. Belkide işin sırrı bu garajlarda :D

Amazon
Amazon-Garage.png

Apple
Apple-Garage.png

Google
Google-Garage.png

kaynak: 10 World Famous Companies that Started in Garages

Tokatta öğretmen yarim var, evlenemiyoruz sebep ?
o öğretmen, sen youtubersin diyorlar...

babası youtubera kız vermem demiş ...

Hocam yerinde olsam bir araba garajı kiralarım yada evin yakınlarında garaja benzer birşey varsa da olur.

Amazon,Apple,Disney,Google,Harley Davidson vs.... gibi dev şirketler araba garajı gibi küçük yerlerde kuruldu. Belkide işin sırrı bu garajlarda :D

Amazon
Amazon-Garage.png

Apple
Apple-Garage.png

Google
Google-Garage.png

kaynak: 10 World Famous Companies that Started in Garages

Ben hep merak ederdim bu devler niye hep garajdan çıkıyor, bizde niye böyle bi proje çıkmıyor diye. Şimdi sen fotoları paylaşınca anladım ki bizde böyle garajlı evler yok :D garajlı evi olan adamında böyle projelere ihtiyacı yok zaten almış başını gitmiş :D

mrb arkadaşlar
benim şuanda tek işim youtube, 2013 ocak ayından beridir youtube ile uğraşıyorum
Artık evde çalışmaktan gerçkten sıkıldım, evde bırakmıyorlar çalışıyım, hani evden çalıştığım için, ailem youtub işine iş gözüyle bakmıyorlar
sanki pc de oyun oynuyormuşum gibi bir algı var, ve bu nedendir ki
evde doğru dürüst çalışamıyorum

Evet arkadaşlar şuanda youtub için ofis açanınız var mı, ve ilerde açmayı düşüneniniz

teşekkürler

Ben düşünüyorum okuldan mezun olduktan sonra :) eğer para kazanabilirsem kesin açarım yani, daha yenilerdenim :)

Ben hep merak ederdim bu devler niye hep garajdan çıkıyor, bizde niye böyle bi proje çıkmıyor diye. Şimdi sen fotoları paylaşınca anladım ki bizde böyle garajlı evler yok :D garajlı evi olan adamında böyle projelere ihtiyacı yok zaten almış başını gitmiş :D

bizim evin altında garaj olmadığı için evin yanına garaj yaptırıyorum artık garaj da çalışacağım belki şansa zengin oluruz :D

adamların garaj dediği bizde 1+0 diye 150 bin liraya satılıyor öyle garajda bende kurarım apple'i migros'u:D

Kardeş sanırım sanada böyle bir yer lazım

Ankarada yaşıyorum, internet kafe işletiyorum bir ara kafeye gelen bir arkadaşım vardı. Çocuk bir firmada plasiyerlik yapıyordu, o dönem bunalımdaydı ve ailesi ile problemleri vardı bir seneye yakın kafede kaldı diyebilirim belkide daha fazla, o dönem malum oyun knight online yi öğrendi. Ufak ufak paralar kazanmaya başladı. Çocuklara '' bu nasıl bir oyun çizgi film gibi deyip onlarla alay ediyordu öncesinde :) Sonrasında arkadaş bu oyunu ciddiye aldı ve bir ev tuttu ciddi miktarlarda para kazandığını biliyorum. İşini ciddiyetle yaparsan hiç bir zaman yıkılmazsın. Bu foto o dönemlerden kalma evini bböyle bilgisayar üssüne çevirmişti. Bunlar ise sadece görüneni :)

Aylık 2k üzeri kazanırım diyorsan çık bir eve tek başına yaşarsın. Bizim evdekiler de inanmiyordu ilk başta internetten para kazanılacağına gösterdim internetten gelen parayı hatta tatlı bile aldık yedik :P. Ayrıca buradan gelen paraya güvenmiyorum adsense'in ban yediğinde uzun zamanlı emeğin gidiyor bence ailenin yanında kal, güzel bir işe gir ya da öğrencisyen okuluna git. Eğitimin ya da işinden arta kalan vakitte harçlık çıkarmak için yt ile uğraş. Benden sana abi veya kardeş tavsiyesi olsun, bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri