Hocam vergi tabelasına ne yazacaksın![]()
ofis dediği 1+1 ev tutup 2 masa ve 2 bilgisayar almak yahu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam vergi tabelasına ne yazacaksın![]()
Bu seferde internet cafeden çıkmıyor bütün gün oyun oynuyor derlerArkadaşlar ben şuna karar verdim, bir kafe bulucam, bana bir masa versinler aylık masa ücretini ödiycem, sizce kafeciler böyle birşeye izin verirler mi
Bu seferde internet cafeden çıkmıyor bütün gün oyun oynuyor derler
bi ev kiraladık 3 kişi bize ayda 1000 tl ye masrafı oluyordu ama kafamız rahat (çol-çocuk -avrat sesi yok) işimizi yaptıık taktik geliştirdik kaznadık-kaybettik ama ofis bize pahalıya maal oldu....şimdi evimin bi odaısnı ofis yaptım avrat-çocuk giremez yazdım kapıyada giriyorum odama kanalalrıma bakıyorum -yeni kanal yapacaksam yapıyorum 2-3 saat sonra çıkıp çocuğumla felan zaman geçiriyorum
ekran görüntüsüne zoom yapın beyler kategori var orda![]()
![]()
[MENTION=10039]bemonth[/MENTION]
mrb arkadaşlar
benim şuanda tek işim youtube, 2013 ocak ayından beridir youtube ile uğraşıyorum
Artık evde çalışmaktan gerçkten sıkıldım, evde bırakmıyorlar çalışıyım, hani evden çalıştığım için, ailem youtub işine iş gözüyle bakmıyorlar
sanki pc de oyun oynuyormuşum gibi bir algı var, ve bu nedendir ki
evde doğru dürüst çalışamıyorum
Evet arkadaşlar şuanda youtub için ofis açanınız var mı, ve ilerde açmayı düşüneniniz
teşekkürler
Arkadaşlar ben şuna karar verdim, bir kafe bulucam, bana bir masa versinler aylık masa ücretini ödiycem, sizce kafeciler böyle birşeye izin verirler mi
Yaşadığın yerde starbucks varsa, sabah git bir kahve al, akşama kadar takıl, internet bedava ,ortam rahat, kimse sana karışmaz...
Yaşadığın yerde starbucks varsa, sabah git bir kahve al, akşama kadar takıl, internet bedava ,ortam rahat, kimse sana karışmaz...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.