Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
onnumara fikir,
peki elektirk sorunu nolucak
Starbucks da çoğu masada priz bulunur![]()
Hocam çokta işlek olmayan bir yere aç küçük bir dükkan
Kapının önüneden iki kasa sebze salatalık vs. koy youtube tan gelmeze sebzeden gelir 3 - 5 bişey.
Şaka yapmıyorum ciddiyim![]()
Benim evde çalışma sorunum yok çok şükür. Bir e-ticaret sitesi açıp ufak bir büro tutup, yalandan işe gidip gelir gibi bir hayalim var.Yoksa bütün gün evde adamın canı sıkılıyor..
He diyelim büroyu açtım. Bu demek değilki eve gelince çalışmaya devam etmicem.. Yiyosa etme. Kim takip edecek o kadar kanal ne halde..![]()
Uykusuz her gece youtube la birlikte şarkısınıda armağan ediyorum buradan.
hocam bende aynı sekılde dusunuyorumsadece yalandan ıse gıdıo gelme konusu degıl...youtube parasıyla bı e-tıcaret ısı kurabılsem hem bı ısım olacak unvanım olacak hemde yotube devam ederım...herkez ıssız gozuyle bakıyor cogundan fazla kazanıyorum ama yapcak bısı yok
damgayı vurmuslar yotuberlere İşsiz...
ofis açanlar çoğu SAHTE TELİF için açtı ofisleri![]()
Evin verdiği rahatlık çok dezavantaj..
Bizimde ofisimiz var fakat youtube işi yapmıyoruz sadece. Web işlerinden tut reklamcılığa kadar bir kamyon şey. Evde ben ciddi olamıyorum o yüzden yıllardır kendi ofisimde işlerimi yapıyorum. Bir sorumluluk oluyor ofis olunca. Evdeyken ondan kopuyorsun ister istemez.
Denizli'de yaşıyorum, öğrenciyim. Seneye 1+1 falan apart tutmayı düşünüyorum nasipse.
Sigara içmeyen ortak çalışabileceğimiz birisi gelebilir![]()
1+1 bile YT için fazla. Stüdyo kiralaozaman 1+1 bi ev kiralıycam, bunada istemezler ya
şimdi ev kiralamada depozit ve 2 kira peşin olayı var dimi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.