Youtube için Ofis Açanınız yada düşüneniniz var mı

• Kullanıcı armageddon.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Eğer ofis e giriyorsa
6 laptop
4 masaüstü (render)
1 Ps4
2 x 100mb fiber paketi ttnet.

+200 kanal (Spam + özgün)
2 kişi 1 + 1 ev :)

hep hayalimdir çatı katı home ofis

%C3%A7at%C4%B1-kat%C4%B1-ofis.jpg

Hocam çokta işlek olmayan bir yere aç küçük bir dükkan
Kapının önüneden iki kasa sebze salatalık vs. koy youtube tan gelmeze sebzeden gelir 3 - 5 bişey. :D

Şaka yapmıyorum ciddiyim ;)

Yemek bogazimda kaldi yere düstüm sandalye kırılıyordu :D:D:D:D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yapma benim düştüğüm hataya düşme :) ev kirala aynen. home ofis olarak hem takılırsın hem sağlam çalışırsın. Ofs açmış biri olarak kesinlikle uğraşma girme o işe diyorum ev iydir.

Evin verdiği rahatlık çok dezavantaj..
Bizimde ofisimiz var fakat youtube işi yapmıyoruz sadece. Web işlerinden tut reklamcılığa kadar bir kamyon şey. Evde ben ciddi olamıyorum o yüzden yıllardır kendi ofisimde işlerimi yapıyorum. Bir sorumluluk oluyor ofis olunca. Evdeyken ondan kopuyorsun ister istemez.

Ofis kiralamayı düşünmemde vergi levhası falan filan bir sürü şey isterler ama ama 2+1 bir ev kiralayıp İstanbul'da kafa dengi arkadaşlarla çalışmak isterim :) Not: Sahile yakın her yer uyar :)

Benim evde çalışma sorunum yok çok şükür. Bir e-ticaret sitesi açıp ufak bir büro tutup, yalandan işe gidip gelir gibi bir hayalim var. :) Yoksa bütün gün evde adamın canı sıkılıyor..

He diyelim büroyu açtım. Bu demek değilki eve gelince çalışmaya devam etmicem.. Yiyosa etme. Kim takip edecek o kadar kanal ne halde.. :)

Uykusuz her gece youtube la birlikte şarkısınıda armağan ediyorum buradan.

hocam bende aynı sekılde dusunuyorum :) sadece yalandan ıse gıdıo gelme konusu degıl...youtube parasıyla bı e-tıcaret ısı kurabılsem hem bı ısım olacak unvanım olacak hemde yotube devam ederım...herkez ıssız gozuyle bakıyor cogundan fazla kazanıyorum ama yapcak bısı yok :) damgayı vurmuslar yotuberlere İşsiz...

hocam bende aynı sekılde dusunuyorum :) sadece yalandan ıse gıdıo gelme konusu degıl...youtube parasıyla bı e-tıcaret ısı kurabılsem hem bı ısım olacak unvanım olacak hemde yotube devam ederım...herkez ıssız gozuyle bakıyor cogundan fazla kazanıyorum ama yapcak bısı yok :) damgayı vurmuslar yotuberlere İşsiz...

12 senedir işim vardıda ne oldu ki :) Bir araba zor aldım anca.. Bırak işsiz desinler.. Nabıyosun param var yatıyorum arkadaş dersin olur biter :)

Evin verdiği rahatlık çok dezavantaj..
Bizimde ofisimiz var fakat youtube işi yapmıyoruz sadece. Web işlerinden tut reklamcılığa kadar bir kamyon şey. Evde ben ciddi olamıyorum o yüzden yıllardır kendi ofisimde işlerimi yapıyorum. Bir sorumluluk oluyor ofis olunca. Evdeyken ondan kopuyorsun ister istemez.

forumda bakıyorum biçok arkadaş günde 8-10-12 saat çalıştıgını söylüyor.ben 2 saat ugraşamıyorum hocam,evde olunca çalışma disiplini olmuyor bencede.en azından bende öyle yani.pc,pc parçaları filan satan bi arkadaş var bu işle ugraşan mesela.onda öyle bişey yok,yanına gidince bende oturup yardım ediyorum adama hatta.yanına bi masa atıp bende mi oraya yerleşsem napsam :p

Ofis işi bana bizim işte biraz gereksiz geliyor.

Youtube için çok profesyonelce çalışan özgünleri kenara ayırırsam evde birden fazla bilgisayarla halledilemeyecek iş yok.
Ofis için kira, elektrik, ısınma masrafı gibi anlamsız teferruatlara girmeye gerek yok.

Gene açan açsın. Kendi bilir. Açanlar var bu arada.

Denizli'de yaşıyorum, öğrenciyim. Seneye 1+1 falan apart tutmayı düşünüyorum nasipse.

Sigara içmeyen ortak çalışabileceğimiz birisi gelebilir :)

Denizli'de yaşıyorum, öğrenciyim. Seneye 1+1 falan apart tutmayı düşünüyorum nasipse.

Sigara içmeyen ortak çalışabileceğimiz birisi gelebilir :)

Sahile yakın kısımda bir yerde otursaydın keşke benimde Antalya planım var.. Antalya'da oturan ve bu işlerle uğraşanlar varsa bir pm atsın. Ev arkadaşı arıyorlarsa ilerleyen aylarda bir düşüncem var. :) Büroyuda orada açabilirim.. Bürodan çıkıncada inferno auro ver elini parti. :)

Herşey iyi güzelde , herkesin kendine göre hayali var benimde öyle .. Ama bir yandanda şunları düşünüyorum ofis vs açıcaksanız ağırlık özgün videolar olması gerek . Malum ortalık Flagcılarla dolu , özgün video çalışırsanız anca o zaman işler hem iyi olur hemde paranızı rahat rahat her ay alırsınız . Dizi , spam vs çalışırsanız o biraz sıkıntılı gibi .. Ofiste çalışanlar yada çalışmayı düşünenlerin aklında spam , dizi vs. gibi çalışmak mı var ? Yoksa özgün çalışmak mı ? :)

Çok yakında... [MENTION=23091]CRYPTOWORKS[/MENTION]

bu iş için rezidans kiralıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri