youtube için özgün içerik üretecek arkadaşlar arıyoruz

• Kullanıcı kesik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Makale Alış - Satışı

kesik

Kayıtlı Üye
merhaba biz avrex medya olarak youtube kanallarına içerik üretmekdeyiz şu anda korku paranormal türünde 0 dan içerik yaza bilecek arkadaşlara ihtiyacımız var
ücret şu şekilde
4000 kelimeye kadar 70 tl 4000 kelime üstü her 1000 kelime için şimdilik extra 10 tl yıl başından sonra artacak
düzenli çalışacak arkadaşlara ihtiyacımız var iş süreklidir

05529247982
bu numaradan iletişim kura bilirsiniz

4000 kelime için 70 tl mi vereceksiniz ben olayı yanlış mı anladım acaba

Üşenmeden hesapladım. 100 Kelimesi 1.75 TL denk geliyor. Çok ufak bir ücret.
Sanırım arkadaş biraz kesenin ağzını açması gerekecek.
Asgari ücret dahi günlüğü 250 liradan fazla olması bekleniyor.

2013 2016 yılları arasında. Youtube Spam ile günde 250 TL kazanmak lüküs idi ozamanlar.
Paramız pul oldu maalesef.

Son düzenleme:
Üşenmeden hesapladım. 100 Kelimesi 1.75 TL denk geliyor. Çok ufak bir ücret.
Sanırım arkadaş biraz kesenin ağzını açması gerekecek.
Asgari ücret dahi günlüğü 250 liradan fazla olması bekleniyor.

70 TL 4000kelime için ise, 70 TL ile neler alabilirim mesela hocam, ona göre DEĞERLENDİRMEK istiyorum.

Ses kayıtlarıyla yazıya dökülmesi için verdiğiniz işi 40t üzerinden yaptırırken, hikayeyi baştan sona özgün olarak üretmek adına 70t'den ücret biçiyorsunuz, komik bir rakam değil mi? Makale yazan bir arkadaşım için günlük 10 adet hikaye yazabileceğini düşünerek deneme amaçlı hikayelerinize bakalım dedik, iki adet zor yazarsınız demiştiniz hakkaten de öyleymiş, yetişmeyince birini ben yazmak zorunda kaldım :) Verilecek emeğin karşılığı bu miktar olmamalı.

Çok muş ücret
Benim kediyi yolluyorum iş görüşmesine
Günde 1 paket yaş mamaya 4000 kelime yazar
Üstelik günlük mama masrafı vereceğiniz ücretin 7'de biridir

100 kelimesi 17.5 den makale yazılır
5 farklı dil seçeneğimiz bulunur
ihtiyacı olanlara duyurulur

şöyle bi mantık yürüttüm. 4000 kelime üretilecek olsam gidipte 70 liraya satacağıma kendim kanal üretir kendi kanalımı büyütürüm daha iyi 0'dan hikaye yazmak kolay iş değil.
70 lira için yapılmaz en az 200 300 lira olacakki düşünülür. zaten yılbaşından sonra sigara parasına yapılmış olur 10 lirada verilmesede olur yani

Ondan sonrada noldu da aranız bozuldu diyorlar.en ucuz ai bile 7 katı.bir de tabii hikaye var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri