Youtube ile 2-3 Ayda Araba

B
  • Kullanıcı BayAfro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Youtube'tan 2 ayda araba almak ile piyangoyu kazanma olasığın neredeyse aynı....

Hiçbirisi olmayacak yani :D

araba mı :D millet hesaplarını açık tutamıyor sen araba mı istiyorsun walla öz güvenine hayran kalmamak elde değil. kolay gelsin..

Açılan başlık.
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/85389-youtube-ile-2-3-ayda-araba.html

-
Senin attığın mesajlar
Daha önce attığın 2 mesaj.
http://www.ytpara.com/1177529-post29.html

Bu mesaj daha enteresan
http://www.ytpara.com/1175150-post49.html
Bir adsense banlanmasıda bende yaşandı. İçinde X.xxx Para mevcut hesaba giremiyorum sonuç ne olur sizce ?
:cool:

Bazı üyeler artık foruma dalga geçmek için giriyor anladım ben bunu.
Ne yazsak sana bilemedim.
İnşallah 444*444 Hummer Cip alırsın.(4'leri yaktım bilerek uzun )
:D :D :D

Açılan başlık.
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/85389-youtube-ile-2-3-ayda-araba.html

-
Senin attığın mesajlar
Daha önce attığın 2 mesaj.
http://www.ytpara.com/1177529-post29.html

Bu mesaj daha enteresan
http://www.ytpara.com/1175150-post49.html

:cool:

Bazı üyeler artık foruma dalga geçmek için giriyor anladım ben bunu.
Ne yazsak sana bilemedim.
İnşallah 444*444 Hummer Cip alırsın.(4'leri yaktım bilerek uzun )
:D :D :D

1-Forumun 2013 'den beri üyeliğim vardı ve o yıldan beri r10 üzerinden de takipdeydim üyeliğim saçma bir nedenden durdurulduğu için yeni hesabım.
2-Yazdığın şeyler benim içine post yazdığım konular benim açmış olduklarım değil.
3-Dalga mı değil mi 2 ayın sonunda hep beraber göreceğiz.
4-Umarım senin daha iyileri olur Allah bize 1 veriyorsa hepinize 10 versin.

1-Forumun 2013 'den beri üyeliğim vardı ve o yıldan beri r10 üzerinden de takipdeydim üyeliğim saçma bir nedenden durdurulduğu için yeni hesabım.
2-Yazdığın şeyler benim içine post yazdığım konular benim açmış olduklarım değil.

:D

Ben konuları sen açtın demedim.
Bu mesajınıda reportluyorum senin gibi sınırsız banlı birton KLON( Multi ) üye var bu forumda bak sende kendini açık ettin.

:D

Ben konuları sen açtın demedim.
Bu mesajınıda reportluyorum senin gibi sınırsız banlı birton KLON( Multi ) üye var bu forumda bak sende kendini açık ettin.

İstediğinde özgürsün dostum kimseden gizlimizde yok yasal olmayan birşeyde yapmıyoruz.Bence sen 2 ay sonra uğra konuya burası benim not defterim , 2 ay boyunca günlüğüm olacak olur olmaz orası kısmet ama ön yargılarını başka zaman sakla.

3-Dalga mı değil mi 2 ayın sonunda hep beraber göreceğiz.
4-Umarım senin daha iyileri olur Allah bize 1 veriyorsa hepinize 10 versin.

Banlandıktan sonra yeni üyelik açtınız, doğrumu anladım ? [MENTION=9224]mNote[/MENTION] multi sanırım arkadaş..

Multi olayına [MENTION=9224]mNote[/MENTION] bakıyor, yazdım konuyu okuyacak yarın gün içerisinde ilgilenecek ve kararı verecek..

bu işe güvenerek borca girenin aklına şaşarım, 2 ay önce bende aynı kafadaydım söz verdiğim ödemeleri yapamadım, mal gibi ortada kaldım.

Hocam multi dediğin olayı bana tam anlatırmısın ben mi yanlış anlıyorum yani?

Hocam banlanan bir üyenin farklı bir üyelik ile tekrar foruma girmesi yasak, bu tespit edilirse ikinci aldığınız üyelikte banlanır. Kendi ağızınız ile dediniz saçma bir sebepten banlanmıştım dediniz, bunun zamanla ilgisi yok isterseniz 5 sene önce banlanın farketmez...

Hocam banlanan bir üyenin farklı bir üyelik ile tekrar foruma girmesi yasak, bu tespit edilirse ikinci aldığınız üyelikte banlanır. Kendi ağızınız ile dediniz saçma bir sebepten banlanmıştım dediniz, bunun zamanla ilgisi yok isterseniz 5 sene önce banlanın farketmez...

Doğru hocam o zamanda yani üstünden 2 sene geçti ve yeni bir üyelikle forum dışı hiçbir hareket etmemeye özen gösteriyorum bu konuda bile era' yı etiketleyerek soru sordum ne yapmam gerekiyor veya konuda yanlış birşey varmı diye tabi yinede taktir site yönetiminin.

---------- Spam Engelliyici 01:32 ---------- Önceki Mesaj 01:31 ----------

diğer üyeliğiniz neydi belki banı açılmıştır tekrar banlanmanıza gerek kalmaz

2013 yılındaydı hocam tekrar banlar açıldı mı ?

Aslında multinin dışında bir ban sebebi daha var orada hocam.. Saçma bir neden ne demek? Bu demek oluyor yönetim saçmalıda ve banladı. :)

Onun dışında konu sahibi 2 ayda araba alacaksın he? Alırsın alırsın büyüğünce alırsın sende.. Sanırım 2 sene yazacaktın 2 ay çıktı ağzından..

Diğer üyelikleri [MENTION=31437]yakanzee[/MENTION] [MENTION=9085]endlessbattle[/MENTION] [MENTION=42586]BayAfro[/MENTION]

Önceki ban sebebi

HSsnyOj.png

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

Bu üyelikliklere davetiye atanlarda süresiz uzaklaştırılacaktır.

2 Üyeliğiede davetiye gönderen [MENTION=21836]hadewicjh[/MENTION] uzaklaştırılmıştır. + 1 tanede kendi multisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri