Youtube'tan 2 ayda araba almak ile piyangoyu kazanma olasığın neredeyse aynı....
Hiçbirisi olmayacak yani
Hiçbirisi olmayacak yani
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Youtube'tan 2 ayda araba almak ile piyangoyu kazanma olasığın neredeyse aynı....
Hiçbirisi olmayacak yani![]()
Bir adsense banlanmasıda bende yaşandı. İçinde X.xxx Para mevcut hesaba giremiyorum sonuç ne olur sizce ?
Açılan başlık.
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/85389-youtube-ile-2-3-ayda-araba.html
-
Senin attığın mesajlar
Daha önce attığın 2 mesaj.
http://www.ytpara.com/1177529-post29.html
Bu mesaj daha enteresan
http://www.ytpara.com/1175150-post49.html
Bazı üyeler artık foruma dalga geçmek için giriyor anladım ben bunu.
Ne yazsak sana bilemedim.
İnşallah 444*444 Hummer Cip alırsın.(4'leri yaktım bilerek uzun )
![]()
![]()
![]()
1-Forumun 2013 'den beri üyeliğim vardı ve o yıldan beri r10 üzerinden de takipdeydim üyeliğim saçma bir nedenden durdurulduğu için yeni hesabım.
2-Yazdığın şeyler benim içine post yazdığım konular benim açmış olduklarım değil.
Ben konuları sen açtın demedim.
Bu mesajınıda reportluyorum senin gibi sınırsız banlı birton KLON( Multi ) üye var bu forumda bak sende kendini açık ettin.
1-Forumun 2013 'den beri üyeliğim vardı ve o yıldan beri r10 üzerinden de takipdeydim üyeliğim saçma bir nedenden durdurulduğu için yeni hesabım.
2-Yazdığın şeyler benim içine post yazdığım konular benim açmış olduklarım değil.
3-Dalga mı değil mi 2 ayın sonunda hep beraber göreceğiz.
4-Umarım senin daha iyileri olur Allah bize 1 veriyorsa hepinize 10 versin.
2013 yılından bu yana 2. hesabım doğru ama multi ile alakası ney anlamadım 2 sene oldu olay üstüneBanlandıktan sonra yeni üyelik açtınız, doğrumu anladım ? [MENTION=9224]mNote[/MENTION] multi sanırım arkadaş..
Banlandıktan sonra yeni üyelik açtınız, doğrumu anladım ? [MENTION=9224]mNote[/MENTION] multi sanırım arkadaş..
Multi olayına [MENTION=9224]mNote[/MENTION] bakıyor, yazdım konuyu okuyacak yarın gün içerisinde ilgilenecek ve kararı verecek..
Hocam multi dediğin olayı bana tam anlatırmısın ben mi yanlış anlıyorum yani?
Hocam multi dediğin olayı bana tam anlatırmısın ben mi yanlış anlıyorum yani?
Hocam banlanan bir üyenin farklı bir üyelik ile tekrar foruma girmesi yasak, bu tespit edilirse ikinci aldığınız üyelikte banlanır. Kendi ağızınız ile dediniz saçma bir sebepten banlanmıştım dediniz, bunun zamanla ilgisi yok isterseniz 5 sene önce banlanın farketmez...
diğer üyeliğiniz neydi belki banı açılmıştır tekrar banlanmanıza gerek kalmaz
Hocam banlanan bir üyenin farklı bir üyelik ile tekrar foruma girmesi yasak, bu tespit edilirse ikinci aldığınız üyelikte banlanır. Kendi ağızınız ile dediniz saçma bir sebepten banlanmıştım dediniz, bunun zamanla ilgisi yok isterseniz 5 sene önce banlanın farketmez...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.