zazax33
Yasaklanmış
bazı yakın arkadaşlarımdan gelen istekler uzerine ufaktan tekrardan birşey yapacagım.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugun 100 dolar civarı getiren kanalım daha kapandı
Bu hafta 4. kanal kapanması ve hepside yuksek gelirliydi.
Ortalama ayda 4 - 5 lira kazanıyordum ancak artık ugrasmayacağım
Peki ya neden ?
Adsense ünlem sıkıntısı var elbette geçiliyor ancak boyle gitmez
Partnerler parayıda odemiyor
yani baya sıkıntı var bana oyle geliyorki daha buyuk sıkıntılarda çıkacaktır.
Eskisi gibi site işime devam edeceğim bir projeme peki geliri olmayabilir ama bundan 5-6 ay sonra ayda 200 lira getirse bile en azından sabit olur.
Yinede forumu uzaktan ara sıra okurum.
Bunu yazmayi niye tercih ettin,amacin tartisma yaratmak mi ? Biz haram mi yiyoruz ?boş konular bunlar özgün birşey yap helalinden kazan spam yapion başkalarından video alıon onların emeğeği üzerinden para kazanıon sana zaten hayır getirmez o para kendin birşeyler yapmayı dene bak nasıl helalinden para kazanıon gör bakalım kanalın kapanıo mu kapanmıo mu
bir bitmediniz arkadaş. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]boş konular bunlar özgün birşey yap helalinden kazan spam yapion başkalarından video alıon onların emeğeği üzerinden para kazanıon sana zaten hayır getirmez o para kendin birşeyler yapmayı dene bak nasıl helalinden para kazanıon gör bakalım kanalın kapanıo mu kapanmıo mu
boş konular bunlar özgün birşey yap helalinden kazan spam yapion başkalarından video alıon onların emeğeği üzerinden para kazanıon sana zaten hayır getirmez o para kendin birşeyler yapmayı dene bak nasıl helalinden para kazanıon gör bakalım kanalın kapanıo mu kapanmıo mu
bir bitmediniz arkadaş. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
farzetki dinsizim.inanmıyorum.Sanane milletin yada benim nasıl kazandığından ?
helal haram tartışmasına girmek forumda zaten ban sebebidir.tartışma yaratacak şekilde zoruna mı gitti demesi ayrıca uyarı gerektirir.ben gerekli cevabı versem cezayı ben yerim.o yüzden gerekli uyarı verilmesi için zaten yeterince sebep var.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.