Youtube İşini Bıraktım

• Kullanıcı zazax33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
benim de kanalım 5 aydır hiç kapanmazdı dün kapandı partrnerler 7 partner telef oldu 5 ayın acısını cıkartıyor :S

knight ı bırakan arkadaşlar oluyodu

reel de başarılar temennisi ile uğurluyoduk

aynısından..

Bugun kıyım mı var konusunu görücez sanırım. Spamdan 10 kanalım kapandı benimde.

Allah gönlüne göre versin. Hakkında hayırlısı olsun.

Hakkaten bu toplu kapanmalar travma yaratıyor. Hayatında başarılar kardeşim.

Bugun 100 dolar civarı getiren kanalım daha kapandı

Bu hafta 4. kanal kapanması ve hepside yuksek gelirliydi.

Ortalama ayda 4 - 5 lira kazanıyordum ancak artık ugrasmayacağım

Peki ya neden ?

Adsense ünlem sıkıntısı var elbette geçiliyor ancak boyle gitmez

Partnerler parayıda odemiyor

yani baya sıkıntı var bana oyle geliyorki daha buyuk sıkıntılarda çıkacaktır.

Eskisi gibi site işime devam edeceğim bir projeme peki geliri olmayabilir ama bundan 5-6 ay sonra ayda 200 lira getirse bile en azından sabit olur.

Yinede forumu uzaktan ara sıra okurum.

Senin Gibi Aktif Bir Arkadaşın Bu Kadar Ümitsiz Bir Şekilde Bırakmasına Üzüldüm. İnşallah Bu Kararın Anlıktır... Sen ve Senin Gibi Arkadaşlara İhtiyacımız Var....

boş konular bunlar özgün birşey yap helalinden kazan spam yapion başkalarından video alıon onların emeğeği üzerinden para kazanıon sana zaten hayır getirmez o para kendin birşeyler yapmayı dene bak nasıl helalinden para kazanıon gör bakalım kanalın kapanıo mu kapanmıo mu
Bunu yazmayi niye tercih ettin,amacin tartisma yaratmak mi ? Biz haram mi yiyoruz ?

boş konular bunlar özgün birşey yap helalinden kazan spam yapion başkalarından video alıon onların emeğeği üzerinden para kazanıon sana zaten hayır getirmez o para kendin birşeyler yapmayı dene bak nasıl helalinden para kazanıon gör bakalım kanalın kapanıo mu kapanmıo mu
bir bitmediniz arkadaş. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Özgün çalışmaya yönelin hocam günde 1-2 lirada kazansanız içiniz rahat olur kanal kapanması gibi bir derdiniz olmaz. Belki bir videonuz tutar iyi para alırsınız ;)

farzetki dinsizim.inanmıyorum.Sanane milletin yada benim nasıl kazandığından ?

Youtube bırakan arkadaşlara tavsiyem youtube hesaplarınızı Web AdSensesine yükseltin. Bir konuda site açın örneğin otomobil olabilir, cep telefonu olabilir, sağlık üzerine olabilir yada bunların hepsini kapsayan genel içerikli bir websitesi olabilir. Sade bir tasarımız olsun tavsiyem bloggerden bir site açmanız btemplates buradan istediğiniz yada site içeriğine uygun gördüğünüz temanızı seçebilirsiniz. Daha sonraki aşamalarda r10 sitesinde makale yazarları var 2-3 ay sabredin makaleye yatırım yapın 3. ay sonunda yaptığınız işten keyif almanızı ve yıllarca kazanabileceğiniz güzel bir sistem ortaya çıkacak :) Ben şu anda youtube ile devam ediyorum ama youtube her geçen gün zorlaşıyor özellikle kanal kapanmaları yani özgün olmadığınız sürece zorlanacaksınız ama işler daha da zorlaşacak gibi bunun yerine Websitesini şiddetle öneririm

Sana bazıları gibi züğürt tesellisi vermeye gelmedim.
" Hocam yaptıysan bir daha yaparsın daha fazlasını yaparsın
inat et hocam youtubeyi yen.
Bırakma hocam hepimizi aynı yollardan geçtik" falan da diyebilirim sana.

Sadece senin yaptığını bende yaptım 3-4 ay bıraktım bu işi çünkü tüm her şeyim gitmişti ve sıfırı boylamıştım. Devamında 3-4 ay video yüklemedim ve hayatta en iyi yapabildiğimin bu iş olduğuna karar verdim tekrardan çünkü kimse bana o 3-4 ay süresince milyarlar vermedi.

Ve tekrardan başladım şuan kanallarımın kapandığından dolayı o içten içe ağladığım günler geride kaldı sırf bir sürü para kaybetmem dolayı. İşte o günlerden daha fazlasını şimdi kazanıyorum. Yani yapacak bir işin varsa git yap. Yok benim gibi boş gezenin boş kalfası isen ve özellikle öğrenci isen sana bu işin sağladığı maddi geliri inan hiç bir yerde bulamazsın. En azındna ben bulamadım. Aylık 450 liraya markette günlük 6 saate iş buldum gerçi ama ben yt ile bile günde 6 saat uğraşsam o paranın 10 katını kazanırım eminim ve patron dırdırı çekmeden kafam rahat şekilde

Konuyu amacı dışına çıkaranlar cezalandırılacak arkadaşlar. Arkadaşa ya güle güle dersiniz yada yol gösterirsiniz onu bilemem farklı mesajlar yazıp tartışmaya girmeyin

helal haram tartışmasına girmek forumda zaten ban sebebidir.tartışma yaratacak şekilde zoruna mı gitti demesi ayrıca uyarı gerektirir.ben gerekli cevabı versem cezayı ben yerim.o yüzden gerekli uyarı verilmesi için zaten yeterince sebep var.

Kişiyi zaten 15 dakika önce cezalandırdım... :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri