Youtube kanal Çekme Programı bilen?

• Kullanıcı ilbocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ilbocan

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba acil yardıma ihtiyacım var.
ben kanal çekmek için hem bot hemde Free YouTube Download kullanıyorum. bot kanladaki bütün videoları çekemiyor. Free YouTube Download ise bilgisayarı aşırı derecede kasıyor. Free YouTube Download kasmasının yanında bir süre sonra hata verip kendi kendini kapatıyor.
bu iki yol dışında youtube kanal çekebileceğim bir program bilen varsa lütfen önersinler.
cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim

Freemake Video Downloader bu program kanallarıda indirebiliyor değil mi? tanıtım videosunda göremedim

Free YouTube Download 1GB RAM Kullanıyor bende :) Kasıyor gerçekten.

Mnote den allah razı olsun. kurtardı beni Free YouTube Download dan.. Freemake Video Downloader çok iyi. 98 gb kanalı 1 saat olamdan indirdim.... çok güzel
birde toplu şekilde youtubeye yükleyecek program var mı acaba. youtubeden tek tek atmak zor oluyor.

valla ben free youtube downloader ı kullanıyorum vıdeo ındırmek ıcın pekte sorun olmuyor bılgısayarı kasıyorsa da ben pek hıssetmıyorum ram im 8 belki ondandır.

ayrıca bırşey sormak ıstıyorum bılgılı arkadaslardan freeyourube uploader a ekledıgımız bırden fazla youyube hesabı banlanma vs gıbı seylere neden olabılırmı.

arkadslar free youtube downloaderle vıdeoları tektek veya lıstelenmıs vıdeoları toplu kalde ındırebılıyorum ancak kanladakı lıstelenmemmıs vıdeoları naısl ındırebılırım toplu olarak
tesekkurler.

ustatlar lutfen yardım

Mnote den allah razı olsun. kurtardı beni Free YouTube Download dan.. Freemake Video Downloader çok iyi. 98 gb kanalı 1 saat olamdan indirdim.... çok güzel
birde toplu şekilde youtubeye yükleyecek program var mı acaba. youtubeden tek tek atmak zor oluyor.

Bu programla yükleyebilirsin. Uploader_BoRN_Son_Sürüm.rar

kullanıcı adına kanalın gmaili yaz.

Arkadaşlar bot gibi youtube kanallarını açıklama ve etiketleri ile kopyalayabileceğim bir program var mı acaba?
Free YouTube Download yada Freemake Video Downloader demeyin. Onlar sadece başlıkları çekiyor. bot gibi kanalları kopyalayan program var mı?

vps te çalıştıgınız kanal cekme programı hangisi üstadlar yeni konu acmayim simdi kalabalik olr

Freemake Video Downloader kullanıyorum Hocam :)

hocam çok sorunlu bir program o ya duruyor indirirken saçma sapan donuyor program vs. Hangi sürümünü kullanıyorsun ? Ben vds de kullanıyorum 32 bit win 2008.

---------- Mesaj saat 12:40:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:39:35 civarında gönderildi. ----------

hocam o zaman acele et. adam gibi bir programa ihtiyacımız var. Bot kullanıyorum ama memnun olmadım bazı konular var.

gidip bot yazdırabilirsin öyle programı kimse bedava vermez :D

hocam çok sorunlu bir program o ya duruyor indirirken saçma sapan donuyor program vs. Hangi sürümünü kullanıyorsun ? Ben vds de kullanıyorum 32 bit win 2008.

hocam en son sürümünü kullanıyorum bende hiç donma yaşamadım free youtube downloader e göre çok çok iyi bence :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri