youtube kanal temizlemesi yapıyor

• Kullanıcı EmekThoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

EmekThoR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
arkadaşlar forumda 1 kaç kişi birde ben kanallar tamamen siliniyor youtube da herhangi bir şey yazıp kanallara bakın çoğunda ünlem var silinmiş indexi kalmış kanaların onlarda 1-2 güne gider ben öylesine geldi zannettiydim ama sorun genelmiş. dikkatli olun!!! :)

sayim da durdu sanirim adsense'de

Sakin olun sizde alışırsınız

200 kanalım kapandı şuana kadar alıştım yani sorun oldumu sorun etmiyorum nasıl olsa düzeliyo :)

200 kanalım kapandı şuana kadar alıştım yani sorun oldumu sorun etmiyorum nasıl olsa düzeliyo :)

işte ben o kadar kanalla baş edemiyorum vps yok bot yok manuel doğal ama en fazla 3 kanal idare edebiliyorum onlara gidince sıkıntı oluyor başkasının 500 kanalı var 50 si gidiyor umrunda değil . aslında ben asla hayatımda bir şeyi kafama takmam hep rahatımdır. kanallarda kapanınca sevinerek diyorum ki aha yeni bir şey öğrendim sonra elhamdulillah adsense kapanmadı diyorum ama burada bazıları ilk ayda 1000 dolar almak istiyorlar işte öyle olmaz o iş ilk önce hep zarara girsende öğrenecen 2sene 3sene gerekirse 5 sene ama ondan sonra bu işin deyimi yerindeyse adeta piri olursun işte o zaman girişeceksin ve ben ayda 10 bin dolar kazanıcam diyeceksin ondan sonra bir şeyler kazanacan Allah bir işte zorluk çekmeyene o işin sonunda rahatlık vermez eğer sabredersen o mutlu sonu görürsün (ben bunları niye yazdım hiç bilmiyorum...:confused:)

Kimseye spam yapıyorsun demiyorum ve kimse yanlış anlamasın ama inşallah youtube bu spam olayını bir gün sonlandırır.. Eğer kapanan kanallarda özgün çalışmalar varsa o zaman yazık olur işte..

arkadaşlar bu kapanan kanallar açılırmı eğer açılmazsa kazanlarımızı alabilirmiyiz herşey uçup gittimi 10 tane kalanlım gitti günlerin emeği

Türkiye'deki yetişkin kesim bilgisayar ve İnternet konusunda bilinçsiz haliyle yeni nesil bilgisayar başından kalkmıyor ortalama 12 - 18 yaş arası genelde bu tur işler ile uğraşıyor. Gençlerin kafası zehir gibi çalışıyor ama hep işin kolay kısmına kaçıyorlar. Kızmıyorum artık onlara :D

eğer bir gün youtube spame kesin çözüm bulur ve bitirirse-işte o zaman içimizdeki yaratıcılık belki ortaya çıkarda-milyonlarca üyesi olan özgün kanallarımızı dünya tanır :)

işte ben o kadar kanalla baş edemiyorum vps yok bot yok manuel doğal ama en fazla 3 kanal idare edebiliyorum onlara gidince sıkıntı oluyor başkasının 500 kanalı var 50 si gidiyor umrunda değil . aslında ben asla hayatımda bir şeyi kafama takmam hep rahatımdır. kanallarda kapanınca sevinerek diyorum ki aha yeni bir şey öğrendim sonra elhamdulillah adsense kapanmadı diyorum ama burada bazıları ilk ayda 1000 dolar almak istiyorlar işte öyle olmaz o iş ilk önce hep zarara girsende öğrenecen 2sene 3sene gerekirse 5 sene ama ondan sonra bu işin deyimi yerindeyse adeta piri olursun işte o zaman girişeceksin ve ben ayda 10 bin dolar kazanıcam diyeceksin ondan sonra bir şeyler kazanacan Allah bir işte zorluk çekmeyene o işin sonunda rahatlık vermez eğer sabredersen o mutlu sonu görürsün (ben bunları niye yazdım hiç bilmiyorum...:confused:)

Amin :D

arkadaşlar merak ediyorum bu forumda benim sorularıma kimsenin cevap vermemesi genel mi hangi konuda ne sorsam herkese bir cevap var ama benimki tenezül olmuyor sanırım bende buranın bir üyesiyim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri