Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şu anda ne video yükleyebiliryorum nede video yöneticisine girebiliyorum
arkadaşlar merak ediyorum bu forumda benim sorularıma kimsenin cevap vermemesi genel mi hangi konuda ne sorsam herkese bir cevap var ama benimki tenezül olmuyor sanırım bende buranın bir üyesiyim![]()
youtube çöktü sanırım...
youtube çöktü sanırım...
işte ben o kadar kanalla baş edemiyorum vps yok bot yok manuel doğal ama en fazla 3 kanal idare edebiliyorum onlara gidince sıkıntı oluyor başkasının 500 kanalı var 50 si gidiyor umrunda değil . aslında ben asla hayatımda bir şeyi kafama takmam hep rahatımdır. kanallarda kapanınca sevinerek diyorum ki aha yeni bir şey öğrendim sonra elhamdulillah adsense kapanmadı diyorum ama burada bazıları ilk ayda 1000 dolar almak istiyorlar işte öyle olmaz o iş ilk önce hep zarara girsende öğrenecen 2sene 3sene gerekirse 5 sene ama ondan sonra bu işin deyimi yerindeyse adeta piri olursun işte o zaman girişeceksin ve ben ayda 10 bin dolar kazanıcam diyeceksin ondan sonra bir şeyler kazanacan Allah bir işte zorluk çekmeyene o işin sonunda rahatlık vermez eğer sabredersen o mutlu sonu görürsün (ben bunları niye yazdım hiç bilmiyorum...)
Geçmiş olsun. Açılmaz fakat emeklerin boşa gitmiş sayılmaz, her kayıpta bir fikir kazancı olur insanın.
bence geçen ay çok para dağıttılar sebeplerini araştırdılar. Ağır bir darbe gelecek gibi ..: aslında bu sorunu 3-4 gün önce açmıştım konuyu fakat kimse tınlamamıştı beni
bence geçen ay çok para dağıttılar sebeplerini araştırdılar. Ağır bir darbe gelecek gibi ..: aslında bu sorunu 3-4 gün önce açmıştım konuyu fakat kimse tınlamamıştı beni
Bir benim mi kanallarım kapanmıyor?
![]()
Bana garazi var herhalde kanallarımı kapatsa sevinecegim, ama tutuyor para kazanmayı kapatıyor gıcıklık olsun diye yapıyor, paranın üstüne yatacak ya....
hocam şuan para kazanma kapatmayıp direk kapanan yada askıya alınan kanlaların parasını alabiliyozmu sen bari cevap ver![]()
hocam şuan para kazanma kapatmayıp direk kapanan yada askıya alınan kanlaların parasını alabiliyozmu sen bari cevap ver![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.