YouTube Kazancının Kanıtı ( Detaylı Resimler )

Rabbim daha fazlasini nasip etsin hocam, borclarin umarim bi an önce biterde kurtulursun. Fazlasiyla motive edici bi konu olmus ben bu gazla 2 kanal daha acip ´´ne videosu atsam acaba lan´´ diye kendi kendime düsünürüm simdi :D

Allah arttırsın hocam.
Fakat forum kurallarına göre bu tarz konular yasaktı diye biliyorum haberin olsun ceza alabilirsin.
Yoksa herkes bende bu kadar alıyorum diye başlarsa bunun sonu gelmez.

[MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] Konu gayet güzel iyi niyetli açılmış bir sorun yok bence.

Tebrik ederim Mustafa aylar önce ilk günlerini hatırladım iyi yerlerdesin daha da artar inş acele etmeden adım adım zirveye, iniş olursa toparlanıp tekrar yukarı

En önemli şey o günlük 300 lira kazanılan günlerde uzun kalabilmek orda 10 gün kalabilsek yeter vallaha :)

[MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] Konu gayet güzel iyi niyetli açılmış bir sorun yok bence.

Tebrik ederim Mustafa aylar önce ilk günlerini hatırladım iyi yerlerdesin daha da artar inş acele etmeden adım adım zirveye, iniş olursa toparlanıp tekrar yukarı

En önemli şey o günlük 300 lira kazanılan günlerde uzun kalabilmek orda 10 gün kalabilsek yeter vallaha :)

Aynen kısa sürdü zirve ama tekrardan çalışıyor uğraşıyor baya inşallah iyi oranlar yakalarda başarıyıda uzun müddet sürdürür şuan damla damla artış var
Allah cümlemize böyle oranlarda ve uzun süreli güzel kazançlar nasip etsin amin
Şu ezanin yüzüsuyu hürmetine :)

Bir döngü yaratın kendinize kanalların alayı gitse dahi kendini çabucak yenileyen bir işleyiş olursa dipten zirveye yine hızlı gelinebilir

valla insan aç gözlü 300 lıra kazancını bıraz arttırsam dıyor sonra neden gunluk 500 olmuyor dıye yakınıyor. ılk ıse gırdıgım de öğrencıyım aylı 450 lıra ekstra parayla kral olurum dıyordum sımdı 400 gunluk getırıye ağlıyorum. valla mesajını görünce duygulanıp ilk gunlere ger döndum :)

valla insan aç gözlü 300 lıra kazancını bıraz arttırsam dıyor sonra neden gunluk 500 olmuyor dıye yakınıyor. ılk ıse gırdıgım de öğrencıyım aylı 450 lıra ekstra parayla kral olurum dıyordum sımdı 400 gunluk getırıye ağlıyorum. valla mesajını görünce duygulanıp ilk gunlere ger döndum :)

Aynen yeni ihtiyaçlar türetir insan kendine kazandıkça ama işte kanallara hep gidici gözüyle bakmak lazım para kesinleşmeden ve hatta hesaba yatmadan senin olmuyor o açıdan herşeyi göze alıp 300-500 günlük nereye kadar çıkmana izin verirse youtube dibe vurana kadar gidicez :) sonra hoop 0, burda hızlı toparlanmak önemli :)

Kardeş kazanıp borçlarının bir kısmını ödemişsin ya bundan ötesi teferruat. Allah daha da çok versin inşallah. Allah kazanamayanlarda nasip etsin..

zenginin malı züğürtün yorumu..... saygılar :-)

zenginin malı züğürtün yorumu..... saygılar :-)

Arkadaşım yanlış anlama ama bir laf var bilirsin:
Nazar etme ne olur, çalış senin de olur ;)
yanlış anlama lafım sana değil, anlayana.
Çalışan,emek veren eninde sonunda kazançlı çıkacaktır gerek para olarak gerekse tecrübe olarak.

1 ayda öğrendiğim yedek kanal,yedek adsense kenarda durmadıkça bu yt bizi daha çok dibe vurdurur...tam istediğimiz seviyeye geliyoruz çomağı sokuveriyor..

Arkadaşım yanlış anlama ama bir laf var bilirsin:
Nazar etme ne olur, çalış senin de olur ;)
yanlış anlama lafım sana değil, anlayana.
Çalışan,emek veren eninde sonunda kazançlı çıkacaktır gerek para olarak gerekse tecrübe olarak.

yanlış anlayacagım bir durum yok.ALLAH daha çok versin..saygılar

Vay be Youtube hakkında hiçbir şey bilmeyene bak zamanında İzmir buluşması yaptığımızda fazla konu hakkında bilgisi yoktu kazancım az falan diyordu pek konuşmuyordu şimdi bizden fazla konuşacağı kesin :)

Emeğin sonucu... Allah daha çok versin :)

Hocam gözünüz gibi baktığınızın kanalın bir anda patlaması kötü olmuş.
İnşallah kısa sürede toparlarsın.
Allah daha çok kazanç nasip etsin.

Kazanamayan herkese bol kazançlar dileyim bu konu vasıtasıyla.

Muhteşem bir konu.
Aynısını ben açacaktım.Biraz daha detaylı olacaktı nasıl kazandığım ne yüklediğim.Ne zaman 0'a indiğim ve ne zaman tekrar kazanmaya başladığım vs vs.Ödemem gerçekleşince konuyu açacağım.
Hayırlı olsun kardeşim.
İnşallah daha çook kazanıcaz hep beraber.

Bonna senin ödemenin keşinleşmesini sabırsızlıkla bekliyorum :D mustafa sırrını söylemiş haklı tabi oda istemeyede hakkımız yok ama seninde sağlam kazandığını biliyorum ilerisi için benim yolumu çizmiş olacaksın ;)

Hocam hayırlı olsun . Allah daha çok versin . Borcunuz biran evvel biter inşallah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri