Rabbim daha fazlasini nasip etsin hocam, borclarin umarim bi an önce biterde kurtulursun. Fazlasiyla motive edici bi konu olmus ben bu gazla 2 kanal daha acip ´´ne videosu atsam acaba lan´´ diye kendi kendime düsünürüm simdi 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah arttırsın hocam.
Fakat forum kurallarına göre bu tarz konular yasaktı diye biliyorum haberin olsun ceza alabilirsin.
Yoksa herkes bende bu kadar alıyorum diye başlarsa bunun sonu gelmez.
[MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] Konu gayet güzel iyi niyetli açılmış bir sorun yok bence.
Tebrik ederim Mustafa aylar önce ilk günlerini hatırladım iyi yerlerdesin daha da artar inş acele etmeden adım adım zirveye, iniş olursa toparlanıp tekrar yukarı
En önemli şey o günlük 300 lira kazanılan günlerde uzun kalabilmek orda 10 gün kalabilsek yeter vallaha![]()
[MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] Konu gayet güzel iyi niyetli açılmış bir sorun yok bence.
Tebrik ederim Mustafa aylar önce ilk günlerini hatırladım iyi yerlerdesin daha da artar inş acele etmeden adım adım zirveye, iniş olursa toparlanıp tekrar yukarı
En önemli şey o günlük 300 lira kazanılan günlerde uzun kalabilmek orda 10 gün kalabilsek yeter vallaha![]()
valla insan aç gözlü 300 lıra kazancını bıraz arttırsam dıyor sonra neden gunluk 500 olmuyor dıye yakınıyor. ılk ıse gırdıgım de öğrencıyım aylı 450 lıra ekstra parayla kral olurum dıyordum sımdı 400 gunluk getırıye ağlıyorum. valla mesajını görünce duygulanıp ilk gunlere ger döndum![]()
Benim konumda da aynı şey olacak bak göreceksin eğer ödeme alırsam allahın izniyle.
Günlük 100 TL lerden bir anda 0'a düşüş var![]()
zenginin malı züğürtün yorumu..... saygılar![]()
Arkadaşım yanlış anlama ama bir laf var bilirsin:
Nazar etme ne olur, çalış senin de olur![]()
yanlış anlama lafım sana değil, anlayana.
Çalışan,emek veren eninde sonunda kazançlı çıkacaktır gerek para olarak gerekse tecrübe olarak.
Muhteşem bir konu.
Aynısını ben açacaktım.Biraz daha detaylı olacaktı nasıl kazandığım ne yüklediğim.Ne zaman 0'a indiğim ve ne zaman tekrar kazanmaya başladığım vs vs.Ödemem gerçekleşince konuyu açacağım.
Hayırlı olsun kardeşim.
İnşallah daha çook kazanıcaz hep beraber.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.