YouTube Kötü Haber

• Kullanıcı muratti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
RPM den bugün mail geldi, anladığım kadarıyla 29.12.2013 den itibaren yeni content id devreye giriyor:

1-Para kaznamsı aktif olmadan önce videolar incelenecek. Hak sahibi değilseniz para kazanma aktifleştirilmeyecek. Dizi tv showları filmler ekstra denetlenecek ve hak sakibi oldunuzun ispatlamanız istenecek.

2-Başka kanallardan indirilip yani reupload yapılan videolar anında silinicek. Yani spam imkansızlaşıyor.

3-Yeni yüklenen videoların incelenmesi birkaç saat ile 1 güne yakın sürecekmiş.

Özgün çalışmayan için youtube dan artık kuruş yok. Oturdum ağlıyorum şuan.

Videoların tek tek incelenmesi olayı garip geliyor.Dedikleriniz olsa da para kazanma aktif etmenin bir yolunun olabileceğini düşünüyorum.

RPM den bugün mail geldi, anladığım kadarıyla 29.12.2013 den itibaren yeni content id devreye giriyor:

1-Para kaznamsı aktif olmadan önce videolar incelenecek. Hak sahibi değilseniz para kazanma aktifleştirilmeyecek. Dizi tv showları filmler ekstra denetlenecek ve hak sakibi oldunuzun ispatlamanız istenecek.

2-Başka kanallardan indirilip yani reupload yapılan videolar anında silinicek. Yani spam imkansızlaşıyor.

bir durun hele,bir ölüme çare yok-ne oluyorsa olsun bakacağız bir çaresine;bence o kadar kolay değil bunu yapmaları,hayırlısı bakalım..

Tek iyi tarafı: 29.12.2013'e kadar yüklenmiş olan videolar tekrardan denetlemeye girmeyecekmiş. O tarihe kadar biraz video depolamak iyi olacak sanki.

ya ben yukledıklerımı tek tek inceleyemezken youtube milyonlarcasını nasıl incelesin ? yapar otamatık bişe, para kazanmanı kapatır sen zaten özgun çalışır vede hatalı işlemlerde özgunum dıye itiraz edersın.. şimdi kim kimin peşinden koşsun ???

Muslera06 hocam konuya bekleniyorsunuz :D Bende çok tedirgin oldum şimdi :confused:

Bence bu tarıh bizim gibi çalışanların sonu olacak. Mecbur özgün birşeyler yapmak zorunda kalacağız.

( Burdaki tartışılan konu üstüne yorumdur )

Burdaki yorumlardan anladığım kadarı ile, YT ocaktan itibaren ???- İnceleniyor - kısmını bekletip 1 güne kadar yayarak kanaldaki bazı videoları ! yapacak yada hepsini ! yapacak.

Bu demek oluyorki, anlık kitleye hitap eden Haber ve Dizi çalışanlar gibi Youtuberler çok dert yanacak.

Şöylede birşeyler dolaşıyor spamcılar bu konudan daha çok zararlı çıkacak felan diye.
Hayır Dizici ve Haberciler bu işten zararlı çıkacak.

Ben 500 video atıyorsam 1K 1,5K video atıcam bir kanala 1 gün incelesin Yt benim için değişen birşey olmaz elbet en az 500 video yine $ aktif olcak.
Diğerlerinide siler yoluma devam ederim.
:cool:
Benim açımdan değişen birşey olmaz sadece 1 gün beklerim.

Trenin sonuna denk geldim...Böyle şansın ben...

---------- Mesaj saat 14:50:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:39:52 civarında gönderildi. ----------

Tek iyi tarafı: 29.12.2013'e kadar yüklenmiş olan videolar tekrardan denetlemeye girmeyecekmiş. O tarihe kadar biraz video depolamak iyi olacak sanki.

rpmden gelen e-mail copy paste yapar mısın buraya ?

Earnings.
Beginning in early January, you will need to submit newly-uploaded videos through a process called monetization review. This review is performed by YouTube, and will determine if your content is in compliance with YouTube’s current terms of use and copyright standards. Once your content has been submitted, the approval process usually takes between a few hours to a few days.
We’ve included a how-to guide at the end of this email, which contains our suggested practices. Simply follow the guide, and you should not see any interruption in your earnings.
We’re also extremely happy to hear that YouTube is making earnings transparency mandatory across all networks. As the first network to offer this information to all of its creators, we’ll continue to provide access to both your YouTube estimated earnings and income earned through participation in other Maker initiatives.
Content ID.
On Monday (12/9), YouTube will update how Content ID scans for infringing content. This YouTube initiative could affect channels who have content they believe is infringing, but hasn't been "caught” yet. As you already know, using videos without permission (re-uploads, clips from movies/television shows, etc.) is already not permitted on YouTube. This change is simply a more reliable way for YouTube to keep track and protect its partners. If you feel strongly that your content is 100% yours, you have nothing to worry about.
Because this is a change being performed by YouTube that could affect you, Maker will have additional personnel on hand Monday to assist with copyright issues. If you see a claim on your channel that you believe is in error, please reach out to us right away via Maker Max. Maker is in close contact with YouTube during this transition and we will do everything we can to support you.
Let's Talk.
Your Contract with Maker: YouTube is introducing a module which lets you send us feedback regarding the status of your partnership. Some people are calling this the "unpartner button”. Maker does not use this feature for communication about its contracts and this button is not a legal notice. If you have questions about your contractual relationship with us, please continue to contact us as you usually do.
Copyright: As always, it’s your responsibility to only upload content that you own 100% of the rights to. Do not use footage from other sources including TV, movies, trailers, music videos, etc.
Conclusion.
We’ve got a couple exciting partnership announcements in the next couple of weeks (hint: education AND promotion opportunities!), as well as guides for how to optimize your channel & uploads during the holiday season. We’re glad you’re part of the family, and we look forward to growing together!
-The RPM team

Yeter ki spamı bitirsinler ben özgün çalışıp az kazanmaya razıyım ama bitireceklerse herkes bitmeli öyle kayırmalı iş olmamalı.

Bence çok mantıksız birşey.Sanmıyorum böyle birşey olucağını youtube un popülaritesini çok düşürür bu.

youtube yani dolayısı ile google arama sıralamasını da bu şekilde bir gecede alt üst etmişti. webmasterlar bilir panda, penguen falan filan gibi isimlerle spam siteleri yerin dibine sokmuştu. google un genel huyudur önce spamcılara çanak tutar spamcılar iyice apra kazanmaya alıştıktan sonra onları özgün bişeyler yapmaya zorlar. bana göre bu güncellem gelecek ve son olmayacak. 1-2 yıla kadar yine bir güncelleme gelecek ve yavaş yavaş spamnın sonu olacak

Biraz önce banada mail geldi. 09/12/2013 tarinden itibare önce toplu bir temizliğe başlayacakmış. nekadar illegal içerik varsa özgün olmayan temizlicek. sonrada ocak ayından itibaren yüklenen her video artık anında yayınlanmayacak onay sürecine girecekmiş. GEÇMİŞ OLSUN.

Biraz önce banada mail geldi. 09/12/2013 tarinden itibare önce toplu bir temizliğe başlayacakmış. nekadar illegal içerik varsa özgün olmayan temizlicek. sonrada ocak ayından itibaren yüklenen her video artık anında yayınlanmayacak onay sürecine girecekmiş. GEÇMİŞ OLSUN.

Mail nereden geldi?

Bana niye gelmiyor böyle mailler? 9 aralıkta temizliğe başlarla zaten hepimizin bittiğinin resmidir.

başladılar zaten yt to yt yaptığım anda ne kadar kanalım varsa alayı kapandı temizlik yapıyorum açıyorum yüklüyorum sabah patlamış :) yılmak yok devam devam devam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri