Youtube sayesinde kendinize koydugunuz bi hedef?

Ha ciddimi 7.000Tl. 7k Tl ise o zaman 30 Haziranda alinmis bil motoru Allahin izni ile.

ytpara.com bu ay sonunu beklesin . Size söz veriyorum Allah'ın izniyle ve Serkan abinin yardımı ile alırsam eger bu motoru , Arkasına dedigim şeyi yazıp foto atıcam söz :D

Valla burdan sunuda diyeyim.Eger Haziran ayi icinde islerim duzene girer ve yogunlugumu biraz rahatlatirsam,Temmuz ayi icinde Youtube kazanc isinde,Ytpara.com sitesinde 100 dolar almayan kalmayacak.(Kazanamiyan arkadaslar icin)

Kimseden 1 kurus talep etmeden aylik kazanci 20-30-50-60 yani 100 dolar alti olan herkese bu isi yapacagim.Hayirlisi insallah bakalim.

kazanmaya kapanan kanallarını geri getirme şanısnız var.umudunuz kesildiyse pm ile giriş ve şifre verin bazı videolarınız gitme şartı ile geri getirme şansım var.

Komple kanal gitti ama geri getirme şansı var mı yapılıyo mu böyle bişey ?

ha o değil demek istediğim. Yani sadece para kaznama kırmızı ise ( para kazanma simgesi gittiyse) yapabilirim. ( oda kesin değil yani denemekte yarar vardır )

cbr 125 yerıne 250 ikinci el temiz al mis olsun :) ninja 250 al cbr125 çok güçsüz

ha o değil demek istediğim. Yani sadece para kaznama kırmızı ise ( para kazanma simgesi gittiyse) yapabilirim. ( oda kesin değil yani denemekte yarar vardır )

Evet öyle oldu para kazanma kırmızı yani kanalınızdan para kazanma iptal oldu diye mail de geldi yapabilirim derseniz pm de konuşalım bi.

Pin Kod gelirse Jet falan almayi dusunyorumda )

Iste Bakude EFT olmadigi icin Cek baya Urasdiriyor

Bu youtube Isinde Basda Muslera06 abi olmak Uzere emeyi Kecen her Kesere Tesekkur ederim

tavsiyelerinizi araştırcam :)

Bende gt250r var şekilli güçlü motordur 250lilikler arasında onada bakabılırsın temızını bulursan çok zevklı motordur. ayrıca yenı baslıyorum diye 250lik fazla gözüyle bakma çok çok zor değil sadece kendını bilip ben acemıyım 70 80 ın ustune cıkmam demen lazım bir süre :) 125lik aldıgında seneye daha büyüğünü istersin masraf çıkar :)

Hedefim yaz boyunca yt ile uğraşarak para biriktirmek ve önümüzdeki sene kpss kursuna gitmek. Seneye son sınıfım İnşallah, tarih bölümünden mezun oluyorum. İlk senede bir yere yerleşmek tek umudum. Forumda tarih hocamız olsa fena mı olur :) Şu anda forumda öğrendiklerim ve Serkan abi sayesinde 2 ayda bir 200 lira falan ödeme alıyorum bu parayı biriktirerek ve artırarak yazın 5 bin lira biriktirip hem önümüzdeki sene aileme daha az sıkıntı olacağım hemde kpss kursuna gideceğim. İnşallah herkes dilediği büyük küçük hedeflerine ulaşır.

Valla burdan sunuda diyeyim.Eger Haziran ayi icinde islerim duzene girer ve yogunlugumu biraz rahatlatirsam,Temmuz ayi icinde Youtube kazanc isinde,Ytpara.com sitesinde 100 dolar almayan kalmayacak.(Kazanamiyan arkadaslar icin)

Kimseden 1 kurus talep etmeden aylik kazanci 20-30-50-60 yani 100 dolar alti olan herkese bu isi yapacagim.Hayirlisi insallah bakalim.

inşallah abi sürekli boşa kürek çekiyorum çünkü

Hedefim yaz boyunca yt ile uğraşarak para biriktirmek ve önümüzdeki sene kpss kursuna gitmek. Seneye son sınıfım İnşallah, tarih bölümünden mezun oluyorum. İlk senede bir yere yerleşmek tek umudum. Forumda tarih hocamız olsa fena mı olur :) Şu anda forumda öğrendiklerim ve Serkan abi sayesinde 2 ayda bir 200 lira falan ödeme alıyorum bu parayı biriktirerek ve artırarak yazın 5 bin lira biriktirip hem önümüzdeki sene aileme daha az sıkıntı olacağım hemde kpss kursuna gideceğim. İnşallah herkes dilediği büyük küçük hedeflerine ulaşır.

Güzel bi hedefiniz var inşallah gerçekleşir

Herkese bol kazançlar, benim de hedefim ilk etapta banka kredisi borcumu ödemek, 5000 TL civarı kaldı... Daha sonra eğer imkan olursa şimdi yaklaşık 2.5 aylık olan yeğenimi görmeye Almanya'ya gitmek, çok zor ama bir umut işte... :)

Walla benim hedefim dgs sınavı için Kursa gitmek bunun içinde 300 400 lira lazım onuda çıkarırız inş da bu gidişle zor .s

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri