Ya ben soz verdimde mu meretin parasi ne kadardi,Onu bi de hele ona gore soz verelim.![]()
7.000 TLcık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya ben soz verdimde mu meretin parasi ne kadardi,Onu bi de hele ona gore soz verelim.![]()
Ha ciddimi 7.000Tl. 7k Tl ise o zaman 30 Haziranda alinmis bil motoru Allahin izni ile.7.000 TLcıkSayende aylık gelirim taksidini ödicek kadar , kaptık senden bişiler saolasın
Ha ciddimi 7.000Tl. 7k Tl ise o zaman 30 Haziranda alinmis bil motoru Allahin izni ile.
...........
kazanmaya kapanan kanallarını geri getirme şanısnız var.umudunuz kesildiyse pm ile giriş ve şifre verin bazı videolarınız gitme şartı ile geri getirme şansım var.
cbr 125 yerıne 250 ikinci el temiz al mis olsunninja 250 al cbr125 çok güçsüz
ha o değil demek istediğim. Yani sadece para kaznama kırmızı ise ( para kazanma simgesi gittiyse) yapabilirim. ( oda kesin değil yani denemekte yarar vardır )
tavsiyelerinizi araştırcam![]()
Valla burdan sunuda diyeyim.Eger Haziran ayi icinde islerim duzene girer ve yogunlugumu biraz rahatlatirsam,Temmuz ayi icinde Youtube kazanc isinde,Ytpara.com sitesinde 100 dolar almayan kalmayacak.(Kazanamiyan arkadaslar icin)
Kimseden 1 kurus talep etmeden aylik kazanci 20-30-50-60 yani 100 dolar alti olan herkese bu isi yapacagim.Hayirlisi insallah bakalim.
Hedefim yaz boyunca yt ile uğraşarak para biriktirmek ve önümüzdeki sene kpss kursuna gitmek. Seneye son sınıfım İnşallah, tarih bölümünden mezun oluyorum. İlk senede bir yere yerleşmek tek umudum. Forumda tarih hocamız olsa fena mı olurŞu anda forumda öğrendiklerim ve Serkan abi sayesinde 2 ayda bir 200 lira falan ödeme alıyorum bu parayı biriktirerek ve artırarak yazın 5 bin lira biriktirip hem önümüzdeki sene aileme daha az sıkıntı olacağım hemde kpss kursuna gideceğim. İnşallah herkes dilediği büyük küçük hedeflerine ulaşır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.