Youtube Sistemindeki Önemli Gelişme.

E
  • Kullanıcı EgzosEmisyonGücü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
hahahahahhaah la ne güldüm ya :D

hahaha bende kendı son yazıma güldüm ..
ama bu gerçek cidden.
ben gibi kanalları uçan arkadaşlar bu adama tilt oluyoruz karamet kütüğ gibi takır takır yazmış.
ama başa gelen çekilir. yazdığına göre 2-3 ay kaldı sömürmeye vıdeo yıgmaya devam :) herkese ve bana kolay gelsin.

Bırak id yi youtube amuda kalksa ben o videolari geciririm sende lamer gibi bakarsin konustugun formun uyguladigi seyler hakkinda assgilayicu konustugunuz icin kiniyorum sizi

Bırak id yi youtube amuda kalksa ben o videolari geciririm sende lamer gibi bakarsin konustugun formun uyguladigi seyler hakkinda assgilayicu konustugunuz icin kiniyorum sizi

Hakeret her şekilde yasaktır...

Haketmiş olsa bile...

1 gün istirahat iyidir.. (hafifletici nedenler...)

böyle bir dünya yok rahat olun.
Olsa bile engellemenin yolu, videoyu kısalt, bıraz uzun tut, veya video arasına 2 resım at alakasız, veya logo koy. Eger denildiği gibi karakter kodlama ile ıd veriliyorsa bu ID her ekleme çıkarma işleminde sıfırdan kodlanır. Bunun önüne yine geçilmez...

Kodlama denildiği zaman insanlar biraz abartıyor. İçinde olan biri olarak söylüyorum, kodlamanında bir mantıgı, bir adabı var :D .youtube gibi bir firma sizin söylediğiniz o cocuk kodlarıyla ugrasmaz bile. Buna emin olabilirsiniz. Söylediğiniz sistem çok çok basit bir Id atama sistemidir. Nasıl aynı k.adı ile 2 kısı foruma üye olamıyorsa sizin bahsettiğiniz sistem aynısıdır. Nasıl forumda 2 tane bemonth olamaz ancak 2'nci hesap bemonth(h) olursa üye işlemi gerçekleşir, sizin mantıkda aynen bu şekilde.

Arkadaşlar bu şahsın dediği mantık şu yönden sakıncalıdır:
Tonlarca ajans aboneliği olan haber kanalı var.Bu haber kanalları tek bi yerden çekiyor haberleri.Dolayısıyla büyük haber tv leri bile aynı haberi paylaşıyorlar.Şimdi Cnn nin attığı bir videoyu BBC atamayacak mı?Çok saçma.Şuanda olduğu gibi göze batan aşırı spam yapan kanal banlanır.İşin tavsiye boyutuna gelecek olursak; ben derim ki youtube banlamasa bile spam yapmayı bırakın arkadaşlar az kanalla az videoyla hakkaten işler sanıldığından daha iyi olabiliyor.Sadece biraz araştırmak ve güncel videolarda bitiyor iş.

İnsanlara lamer demeden önce her duyduğunuza inanmasanız ne güzel olur.Çok basit bi şey değil sizin dediğiniz şey karşımızdaki Google olsa bile yapabilecekleri sınırlı.

1.Youtube her videoya bu zamana kadar zaten her videoya ID veriyordu.
2.Youtube'ın ID verdiği videoların ismi değiştirilip tekrar yüklendiğinde o ID numarası yeniden geçersiz duruma dönüşüyor.
3.Ayrıca hiç bi video sitesinde videonun içeriğini okuyacak gelişmişlik yok sizin bu dediğinizin olması demek aynı uzunluklara sahip aynı isime sahip farklı kategorilerdeki videoların sonunu getirir.ID ile olacak iş değil bunlar

adam geyik yapıcak olsa neden uğraşıp yazsın :)
bende spam basıyorum genelde hoş ozgun kanallarım var.
arkadaşlar şu arkadaşın emaılını verın :)) 3 gun ban yemıs benım acıl olarak ona ulaşmam gerek yada

1 dk banını açın sonra gene 3 gun banlı kalsın ısterse

acil olarak telefonunu almam gerekiyor.

yurt dışında oklohomada bır yerel gazete bu şekilde haber vermişti 2 ay kadar oluyor. o gazeteye üyeydım net uzerınden okuyordum.
bu banlanan arkadaş bunu tamamen çözmüş.
şuan kımse ınanmak ıstemıyor ama bu emek verıp yazan arkadaş

ALLAH senden razı olsun..

banın açıldığı zaman bana ulaş lütfen.
beraber çok kazanıcaz adım gibi eminim.

sen o Oklahoma'daki gazeteyi bir gonder bana bir de ben inceleyeyim.Konuyu baslatan da sen de masallah Alice Harikalar Dunyasi'ni bastan yazmis oynuyorsunuz.

[MENTION=2350]bemonth[/MENTION] 'un yazdigi gibi bu islerle ugrasmaz Youtube.Ugrassa bile bi kod yazar alayini siler sistemden.Bu da youtube'un populerligini azaltir.

Yapacagi tek birsey olabilir Youtube'un bana gore,o da bir site veya network acip sadece ve sadece ozgun videolarin orada paylasilmasini saglamak ve bu aga uye olanlarin reklam gelirlerini digerlerine gore bir nebze daha yuksek tutmak...

Digerleri hayal,bizim milletimiz iki tane teknik terim gorunce ciragi usta saniyor.

Her zaman soylerim,yine soyleyecegim..Insanlari kandirmaya ugrasacaginiz kadar iyi amel islemeye ugrassaniz,en azindan kendiniz icin biseyler yapmis olursunuz...

Allah selamet versin...

youtube senin dediğin yazılımı yazacağına person of intrestteki gibi herşeyi gören duyan makina yapar :):):)

800 e yakın kanalım kapandı onları alana kadar bır ton para doktum.
8 kişi ortak çalışıyoruz. valla bu arkadaş 1 ay once yazsaydı şuanda bınlerce liram cebimde kalırdı.
okadar vds aldım. 50 trabyte vıdeo ındırdık.
hoş sağlam somurduk yt :) bu somurme en fazla 2 ay ıdare eder sonrasında.

oturup ekran vıdeosu cekıpmı kopyalıycaz..
bu arkadasın taktıklerını taktık başına 500 € vermeye razıyım
kendi kaanatım :)

uzun zamandır böyle bırı konu açar diye hep bekledim.
çok şükür. ekran resımlerını aldım zaten sıkıldıkca okuycam kapanan kanallarım ıcın bu yazı bana nasıhat olucak.

bu adam bence bot yazılım yapmaz ayrıca kendımce :) bot yazılım yapsa nıye bot kullanan ben gıbı bu forumun tamamına yakına o kelımeyı yazsınkı :)

Egsozemisyonlameri ile aynı kişiler diğer üyelinin 3 günlük cezasıda süresize çevrilmiştir :)

bana saçma geldi. çunku sen youtubeye para kazandırıyorsun. üstlik Türkiye internete yenı yenı gırıyor reklam firmaları felan. bizim gibiler uğraşcak ki herkes youtubeye girecek. bedava para-müşteri-izleyici çekıyor bu para peşind ekoşanlar.... ulkemızde çoğu firm ainternet ve internet siteleri ile tanışıp reklam veren olmaya başladı.. yanı youtube bişe yapmaz bukdarını yapmaz, örnek: bu yıla kadar herkes kaç pc değiştirdi, ama kaç kişi yasal windows dc sine para verdi ? :D adamlar çok sıkmaz merak etmeyın. gevçek tutar. yoksa herkes youtube harıcı yerlı ve farklı sitelere kaçar... para kaybeder youtube... özet: abartısız olun kazanırsınız... esnek yanı denetim.. :)

üyelik alırken bir modeme reset atsaymış.
madem bu kadar şey biliyor.
bir omu aklına gelmemiş.
:D

ne adamsın :p

---------- Mesaj saat 17:53:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:52:40 civarında gönderildi. ----------

bana saçma geldi. çunku sen youtubeye para kazandırıyorsun. üstlik Türkiye internete yenı yenı gırıyor reklam firmaları felan. bizim gibiler uğraşcak ki herkes youtubeye girecek. bedava para-müşteri-izleyici çekıyor bu para peşind ekoşanlar.... ulkemızde çoğu firm ainternet ve internet siteleri ile tanışıp reklam veren olmaya başladı.. yanı youtube bişe yapmaz bukdarını yapmaz, örnek: bu yıla kadar herkes kaç pc değiştirdi, ama kaç kişi yasal windows dc sine para verdi ? :D adamlar çok sıkmaz merak etmeyın. gevçek tutar. yoksa herkes youtube harıcı yerlı ve farklı sitelere kaçar... para kaybeder youtube... özet: abartısız olun kazanırsınız... esnek yanı denetim.. :)

aynen öyle kardeşim açtığım konuda da bunu demek istedim zaten :p

Böylelikle Youtube'un Content ID sisteminin forumda ne kadar az bilindiğini görmüş oldum. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Başlık değişince Content ID de değişiyormuş mesela. Content ID tek bir şekilde değişir video üzerinde oynama yapılırsa. Ondan bile emin değilim.

az vaktım vra ama yabancı siteye baktım Content ID ne oluyor? örnek sen gidipde WarnerBros filmini yada firmanın youtubeden aldığı orjınal isimli kaydını yapması sonucu oluşan videosu Content ID korumasına geçiyormuş...
bir nevi anladığım görsel ve ses kaydı bu youtube kanalında açıla WarnerBros film firmasının oluyor... bu denılen işlemin yapılması için açılan her bir kanalın adsense gibi resmi kimlik bilgilerinizle açılması %100 gerekıyor... her kanal böyle WarnerBros gibi resmi kanal açar ve orjınal urunu kullanırsa %100 tescilli olur üzerinize o video, kopyasıda direket telif hakkı olarak uyarı alır.. kanal kapama yok direket telif... sil yad aitiraz et çıkarmış..

ben yenıyım bu işlerde anladığım kısa sürede bunlar... yanıltmayayaım kımseyı yazılan bu bildiğimden deıl

Böylelikle Youtube'un Content ID sisteminin forumda ne kadar az bilindiğini görmüş oldum. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Başlık değişince Content ID de değişiyormuş mesela. Content ID tek bir şekilde değişir video üzerinde oynama yapılırsa. Ondan bile emin değilim.

3.taraf (content id) diye biliyorum.

Kes,biç ne yaparsan yap content id yi değiştiremiyorsun.

Fakat müzikte 3.taraf verdiyse kaldırınca uyarı kalkıyor haliyle content id es geçiyor olabilir bilmiyorum tam olarak.

3.taraf (content id) diye biliyorum.

Kes,biç ne yaparsan yap content id yi değiştiremiyorsun.

Fakat müzikte 3.taraf verdiyse kaldırınca uyarı kalkıyor haliyle content id es geçiyor olabilir bilmiyorum tam olarak.

ben howTobasic'i aldım be :) kim diyor değişmiyor :))
Tabi deneme amaçlıydı. AdsenseYi riske atmamak ıcın 1 hafta sonra sildim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri