Youtube spam bitiş

700 ₺ üzerine çıkıldığı zaman adamlarda endişe uyandırıyor. :)) Ama çok rahat 300 400 alınabilir spamla. Ama eskisi gibi kazançlar imkansız hale geldi.

700 ₺ üzerine çıkıldığı zaman adamlarda endişe uyandırıyor. :)) Ama çok rahat 300 400 alınabilir spamla. Ama eskisi gibi kazançlar imkansız hale geldi.
Ben günlük 700-800 kazanıyom spamla siz bitti diyorsunuz. Sadece pes etmeyin ben bunu diyorum size. Kesin biçin vurun kırın bu maçı alırsınız elbet ki :)
Nazar değmesin banada asayım şunu şuraya :D

Ben günlük 700-800 kazanıyom spamla siz bitti diyorsunuz. Sadece pes etmeyin ben bunu diyorum size. Kesin biçin vurun kırın bu maçı alırsınız elbet ki :)

Nazar değmesin banada asayım şunu şuraya :D

Hocam spamdan günlük 700-800 kazanmak bişey değil önemli olan o parayı alabilmek ben kazandığımın yüzde 20 sini belki alabiliyorum son olaylardan sonra

Hocam spamdan günlük 700-800 kazanmak bişey değil önemli olan o parayı alabilmek ben kazandığımın yüzde 20 sini belki alabiliyorum son olaylardan sonra
Alamasak sesimizi çıkarmazdik zaten hocam. Bizimde bir bildiğimiz var.[emoji6]

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spam bu işe basladiğimdan beri bitiyor deniyordu ve nedense hala kazanıyoruz.Yılmadan yorulmadan devam bitti diyenlere zaten devam demiyorum onlar zaten bitti dedikten sonra devam edenlerdir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tavsiyeye gerek yok.Ama şunu söyleyeyim.Çalışma şekillerimiz teker teker spamlandı.Yani spam yaparken spam olduk.

Herkes kendi çalışma şekliyle bu işe yönelsin.Aksi halde onlarca kanal yap içine yüzlerce video at-kapat devri elbette ki kapandı.Bu yorumuma aksini iddia edip yazanlar olabilir.Ama bu devri yapmış ben bu çalışma şekliyle 4 haneli bir hesabımı kaybettim.Dilim yanmıştır ama pes etmemişimdir.Sabırla çalışarak çok şükürde hatrı sayılırda bir kazancım olmuştur.

Dediğim gibi üstteki çalışma şekliyle kazananlar elbet vardır.Bu tarz yapıp da kazanıyorlarsa bu işin artık ehli olmuşlardır.Ben şahsen bu şekille kazanmayı beceremedim.Ama yeni gelenlere bu tarz çalışmayı önermiyorum.Çünkü Youtube eskisi gibi yüzlerce kanal yap içine video at-kapat devrini kanımca kapattı.

Kendi çalışma şeklinizi üretin.Az kazanın ve öz kazanın ki işimiz daim olsun.Çünkü hırsla bu işte hüsrana uğrarız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri