Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 kişi aradı şuraya 1 saattir yazı yazacam yazamadımSonunda yazdım işte
Ne yazacaktım bende kalsınÇok güzel şeyler
![]()
sakın -spam bitmedi yeni başlıyor demesin kimse -![]()
bencede haklısın yüricimspam çok çok prof olan kişiler için yeni başlıyor(spamda nirvanaya ulaşanlar), acemi normal seviyedekiler için bitti gibi birşey![]()
çoğu eskiler bıraktı hele yeni başlayanlar falan hiç başlamasın kanser olur çıkarlar. O yüzden açın bi internet sitesi yavaştan dmye başlayın. Sessiz durduğuna bakmayın şu 10 gündür googleın. Sessiz atın çiftesi pek olur demiş atalarımız. İşi çok iyi bilen harçlığını her türlü çıkartır orası ayrı. Ama iyi bilen değil çok iyi bilen![]()
kazanan kazanıyor daha bitti bitmedi davası . siz bunu burda tartışa durun millette kanal yapsın![]()
bi tek benmi eskiye göre daha çok kazanıyorum![]()
Sanki youtube yanlış birşey yapıyor gibi hissettirdin bana.Yotube herkesin canını yaktı. Güzelim kanal günlük 100 $ getirecek para kazanması kapandı. Bir türlü açamadım. Bir sürü kanal yaptım. Kendim renderladım üstelik. Yok habire topluluk geliyor. Aradan 1-2 kanal sıyrılıyor o kadar ama onlarda ne olur allah bilir. Kafasına göre topluluk geliyor. 1 yıllık kanala denedim gene geliyor. Gıcık Youtube![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.