Youtube spam bitiş

spam bitermi bitmezmi ama ben bitti demeden bitmes :D şK bi yna bende özgün kanallarımda büyük izlenim artışı var index sorununu da çözdük çok şükür.

3 kişi aradı şuraya 1 saattir yazı yazacam yazamadım :D Sonunda yazdım işte :D

Ne yazacaktım bende kalsın :D Çok güzel şeyler :D
Kısaca:
Tüm sorunları çözen tek bir formül var, verirsem beni seversiniz :D Bu yüzden vermeyecem :D

Son düzenleme:
sakın -spam bitmedi yeni başlıyor demesin kimse -:D

spam çok çok prof olan kişiler için yeni başlıyor(spamda nirvanaya ulaşanlar), acemi normal seviyedekiler için bitti gibi birşey :)

Edit: Ben banlanmaların gittikçe düşeceğini düşünerekten bunları söyledim ama aradan 3 4 gün sonra yine toplı kıyım oldu, şuanda tam tersini düşünüyorum, bence ileri düzey acemi farketmeksiizn yüzde 99.9 spamerler için spam bitmiştir

Son düzenleme:
Spam bitmedi kalbimizde yaşıyor. Mail alacak adam bulamıyoruz ki spam yapalım düşünün durumun vehametini :D

spam çok çok prof olan kişiler için yeni başlıyor(spamda nirvanaya ulaşanlar), acemi normal seviyedekiler için bitti gibi birşey :)
bencede haklısın yüricim :) forumda dolanmayanlar forumda gördükden sonra spamla ilgili gidişlerin kötü olduğunu bende anladım.

Hepimizin hayalleri var arkadaşlar ne kadar gerçekleştirsekde yeni yeni hayaller kuruyoruz inşallah 2016 da yeni umutlarla yeni spamlarla gerçekleştiricez sorunsuz bi şekilde spamlar diliyorum :)

Yotube herkesin canını yaktı. Güzelim kanal günlük 100 $ getirecek para kazanması kapandı. Bir türlü açamadım. Bir sürü kanal yaptım. Kendim renderladım üstelik. Yok habire topluluk geliyor. Aradan 1-2 kanal sıyrılıyor o kadar ama onlarda ne olur allah bilir. Kafasına göre topluluk geliyor. 1 yıllık kanala denedim gene geliyor. Gıcık Youtube:mad::mad::mad:

çoğu eskiler bıraktı hele yeni başlayanlar falan hiç başlamasın kanser olur çıkarlar. O yüzden açın bi internet sitesi yavaştan dmye başlayın. Sessiz durduğuna bakmayın şu 10 gündür googleın. Sessiz atın çiftesi pek olur demiş atalarımız. İşi çok iyi bilen harçlığını her türlü çıkartır orası ayrı. Ama iyi bilen değil çok iyi bilen :)

çoğu eskiler bıraktı hele yeni başlayanlar falan hiç başlamasın kanser olur çıkarlar. O yüzden açın bi internet sitesi yavaştan dmye başlayın. Sessiz durduğuna bakmayın şu 10 gündür googleın. Sessiz atın çiftesi pek olur demiş atalarımız. İşi çok iyi bilen harçlığını her türlü çıkartır orası ayrı. Ama iyi bilen değil çok iyi bilen :)

Doğru hocam

youutube yoksa dailymation var kazançlarıda iyi. Eski youtube durumu ile kazandığınızın yarısını kazanabilirsiniz pasta bitmeden bişiler alıcaz gibi umarım dailymationda engeller çıkarmaz.

Yotube herkesin canını yaktı. Güzelim kanal günlük 100 $ getirecek para kazanması kapandı. Bir türlü açamadım. Bir sürü kanal yaptım. Kendim renderladım üstelik. Yok habire topluluk geliyor. Aradan 1-2 kanal sıyrılıyor o kadar ama onlarda ne olur allah bilir. Kafasına göre topluluk geliyor. 1 yıllık kanala denedim gene geliyor. Gıcık Youtube:mad::mad::mad:
Sanki youtube yanlış birşey yapıyor gibi hissettirdin bana. :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Welcome the 75. Spam over or its begin now games

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri