Youtube spam bitiş

Millet yt ile araba, ev alsın sizde burda yt spam bitti mi? , youtube kendi topuguna sıkmaz, daha spam yeni beşlıyor diye post kasın :D

Onu becerebilenlere helal olsun valla billa.

---------- Spam Engelliyici 00:11 ---------- Önceki Mesaj 00:08 ----------

Ben günlük 700-800 kazanıyom spamla siz bitti diyorsunuz. Sadece pes etmeyin ben bunu diyorum size. Kesin biçin vurun kırın bu maçı alırsınız elbet ki :)
Nazar değmesin banada asayım şunu şuraya :D

Günlük 800 TL :eek:

Hey maşallah:)

Aylardır girmiyorum foruma birden esti girdim ve ne göreyim spam daha yeni başlıyooor :D

günlük kazançlarımı yarıştırıyoruz? ocak ayında inşallah adsense düzelecek buna inanıyorum,hakkımızda hayırlısı.

Yapıcam dayanamıyorum "Spam bitmedi asıl şimdi başlıyor " Ytpara için seneye görüşürüz espirisi gibi birşey artık :D
Ciddileşirsek işler eskisi gibi hiç değil çok titiz hatta titizliktende öte paranoyakça çalışmak lazım spam için

Son düzenleme:
Arkadaşlar adsense çalışmıyordum uzun süredir ,eskiden kapanan kanalı düyordu
şuan durum nedir acaba ,kapananı ödüyormu adsense .

Arkadaşlar adsense çalışmıyordum uzun süredir ,eskiden kapanan kanalı düyordu
şuan durum nedir acaba ,kapananı ödüyormu adsense .
vallla baba benim kanallar kapandı adsensedeki 10 kanalın hepside adsense 4 haneli kazanç olmuştu 8 günde 5 gün önce farkettim pin yola çıkmış pin gelsin ödeme alırsam yazarım sana :)

Artık tek teliften para kazanma gidiyor buda adsenseye bağlı diğer kanalları etkileyebilir ve adsenseye 'de zarar verebilir.Bunu dikkate alıp çalışın derim.1 adsenseye çok kanal bağlamayın belli bir limitten sonra banlanma olasılığı yüksek ve yavaştan özgüne başlayın :D

5 dakika önce kanalımda bulunan 3 tane eşleşen video yüzünden para kazanma özelliği gitti kanalın

Eşleşenede kapanacaksa para kazanma youtube iyice işin içine turp suyu sıktı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri