Youtube Spam Çalışma Yöntemim (mNote)

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Hocam Freemake Nin Türkçe Sürümü Varmı ?

Freemake ile kanalı indirirken video başlıklarını aynı olarakmı indiriyor ?

şu açıdan soruyorum eğer video başlıklarını aynen indirirse zaten toplu yüklerken çok basit sadece yüklemesini beklicen bide yükleme bitince yüklenenler kısmından tüm vdeolarınızı secip toplu etiket acıklama ekleyip öylece bırakabiliriz...

inş. başlıklarıda cekiyordur :)

Freemake ingilizce zaten çok basit program

+ Başlığı aynı çeker...

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam konuyu açtığına pişman oldun mu?
Etiket ve açıklamayı nasıl toplu giriyorsunuz ?

Tüm videoları seç hocam açıklama etiket toplu girebilrsin..

Henüz pişman değilim :rolleyes:

Sayın modlar konuya gereksiz yorum yapmamanız rica olunur :):):):);) zaten adamı terletiyoz ;)

Bana demişsin ama kendin yazmışsın sayın üye lütfen böyle ricalarınızı özel mesajdan bildirin veya report butonunu kullanın :):):);) hem birazda bizim için terlesin ;) cevap bekliyoruz

Freemake ingilizce zaten çok basit program

+ Başlığı aynı çeker...

Tüm videoları seç hocam açıklama etiket toplu girebilrsin..

Henüz pişman değilim :rolleyes:

hocam bende bişey soracam cevap verirseniz çok sevinirim

ben en son bir şirketten 2 vds aldım 120 TL ye

vds lerde bir sorun vardı, videolar işleniyordan hiç çıkmıyordu
o yüzden vds den soğudum
sen vdslerde hiç bu sorunla karşılaştınmı

O zaman 100k kazanıyon? :D

yok hocam 100K değil. Ayrıca başkalarının kazancını boşverin bazıları yazıyor 6 haneli alanlar var diye ama bende almadım daha önce ayrıca alanıda görmedim duymadım. Bazıları varmışşşşş kazanıyomuş ama gören yok :D

hocam bende bişey soracam cevap verirseniz çok sevinirim

ben en son bir şirketten 2 vds aldım 120 TL ye

vds lerde bir sorun vardı, videolar işleniyordan hiç çıkmıyordu
o yüzden vds den soğudum
sen vdslerde hiç bu sorunla karşılaştınmı

Hayır hocam ilk defa senden duyuyorum.. çok pahalı vds almanız gerek yok. Arada ip yeniletirsiniz olur biter...

yok hocam 100K değil. Ayrıca başkalarının kazancını boşverin bazıları yazıyor 6 haneli alanlar var diye ama bende almadım daha önce ayrıca alanıda görmedim duymadım. Bazıları varmışşşşş kazanıyomuş ama gören yok :D

Yeme Bizi Hocam :) O Konuya Yönlendiririm Herkesi :D

... Durumumuz

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 124 (72 üye ve 52 misafir)

6 haneliyi alanı bilmem de......kaybedeni biliyorum :D

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] Üstad, kazanma sorun değilde asıl mesele Adsense mi yoksa partnermi çalışıyorsun ağırlıklı olarak?

son soru: adsense teklikeye girmesin diye nekadarlık bir limit belirledin? özelden veya burdan cevaplarsan sevinirim.

Hocam kategoriler öle bilindik kategoriler mi yoksa sizin özel yöntemleriniz olan kategoriler mi?.Video için küçük resimle uğraşıyormusunuz.Asıl sorum şu videolarına imletme yapıyormusunuz yani ücretli şekilde sitelerde videolarınızı yayınlıyormusunuz

videoları youtubeden cekip tekrar youtube'ye atiyorsunuz hocam kafanız telifden cok agrımıyor mu yoksa eski kanallarımı tercih ediyorsunuz kopyalarken

Çırak yetiştirdiğiniz doğru mu ?
bütün sırlarınız sizle beraber sırra kadem mi basıcak ?
Her ustanın bir çırağı var mıdır?
mirasınızı şimdiden kime vereceğiniz belli mi ?
PARALARI NE YAPIYORSUNNNN

:D :D :D :D :D :D :D

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] Üstad, kazanma sorun değilde asıl mesele Adsense mi yoksa partnermi çalışıyorsun ağırlıklı olarak?

son soru: adsense teklikeye girmesin diye nekadarlık bir limit belirledin? özelden veya burdan cevaplarsan sevinirim.

Max 20K bana göre hocam tabi siz riski dahada azaltabilirsiniz.
Ağırlık Adsense...

Hocam kategoriler öle bilindik kategoriler mi yoksa sizin özel yöntemleriniz olan kategoriler mi?.Video için küçük resimle uğraşıyormusunuz.Asıl sorum şu videolarına imletme yapıyormusunuz yani ücretli şekilde sitelerde videolarınızı yayınlıyormusunuz

Katagoriler bilindik özel bir katagori veya konu yok takip etiiğim. Gerek görürsem eklerim küçük resim her kanal için geçerli değil..

İmleme yapmıyorum..

videoları youtubeden cekip tekrar youtube'ye atiyorsunuz hocam kafanız telifden cok agrımıyor mu yoksa eski kanallarımı tercih ediyorsunuz kopyalarken

YT to YT hocam. Evet konudada yazdığım gibi 2 telif olduğu zaman kanalı silerim gmail ile beraber..

Günlük toplam izleniminiz 1milyonun altına inmiyor değil mi? :D

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] bak yine konu senin kazanca geldi dayandı.:)

Maşallah konuyu güzel yerden açmışsın şuan kıyım yaşayan arkadaşlar varken, ayrıca konuşurken arada bu şekilde paylaşımları kast etmiştim.

İyi geceler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri