Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onca kanalınız var kendi pc nizden ban yüzünden giremiyorsunuz peki nereden giriyorsunuz ve ip işini nasıl hallediyorsunuz
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
spamda 500 video falan atıcam ne önerirsiniz kategori olarak fail funny car crash bunları denedim ama çok video çıkmyıor günlük anca 200 video falan çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim.
hocam çizgi film falan mı mesela ben deneme yanılma yaptım hiç izlenme alamadım yani izlenme aldığım bir kategori olmuştuOrtalama 100 video atarım. 200 300 attığım kanallar genelde aynı içeriğin serisi olursa. Bu yazdıklarının hiç birini önermem farklı içerikler dene.
Merhaba arkadaşlar
Çok sayıda pm alıyorum bu konuda. Şuan için bu toplu kapanmalardan hiç etkilenmiyorum. En son 8 ay önce 40 adet kanalım kapanmıştı. Onun dışında arada tek tek kapanmalar olur.
Pm den aldığım soruları burdan kısaca cevap vermek istiyorum. Videoları YT den Freemake ile çekiyorum daha sonra Yandex tarayıcı ile toplu halde yüklüyorum. O kanalın tüm işlemlerini bitirdikten sonra. 1 2 gün bekletiyorum snradan dünya engeli eşleşen geldiği için. Eğer bu kanala 5 den fazla dünya engeli gelmiş olursa Adsense hiç bağlamıyorum. Tüm videoları silip farklı kanala geçiyorum.
Bu işlemler sırasında herhangi bir bot veya program kullanmıyorum. Uzun süredir bu şekilde çalışmaya alıştığım için ihtiyaç duymuyorum.
Kısaca para kazanma gitme durumlarına da değineyim yukarıda yazdığım gibi yükleme sırasında 5 den fazla dünya engeli gelirse bağlamam. 1 Kanal da 2 telif olduğu zaman abone izlenim sayısına bakmam kökten silerim 15K aboneli kanalları bu şekilde silmişimdir.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar eksra soruları merak ettiklerinizi konu altından sorabilirsiniz. Kazanca yönelik bir konu değil daha çok kanal kapanmaları için açılmıştır...
abi elimde 30'a yakın çizgi film kanalı var bu kanaldaki tüm videoları indirsem mesela elim toplam 5k video oldu bu 5k videoyu dediğin yöntemler her kanala 200'er video atsam nasıl olur acaba ? hergün kaç kanal açıp video atsam spamdan azda olsam kurtulurum ?
100 olarak böl ünlem sorunu yüzünden geçmen zor olur. 50 Kanal olsa 2 tanesi tutsa günlük 500 rahat atar.
hmm tamam abi sagolasın 500 derken anlamadım ?
Kazanmaya başlayınca anlarsın500 TL
Kazanmaya başlayınca anlarsın500 TL
Hocam manuel olarak yüklüyormuşsunuz ya çok uzun sürmüyor mu günde 100 video? İnternet hızınız çok iyi galiba?
Hocam öyle diyorsunuzda izlenme sorunu var![]()
Daha ne sorunlar varda işte aradan 2 kanal çıksa yetiyor.
hmm tamam abi sagolasın 500 derken anlamadım ?
Daha ne sorunlar varda işte aradan 2 kanal çıksa yetiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.