youtube spamdan para kazanma dönemi bitti

• Kullanıcı sirkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Artık tectübeye dayalı kaliteli spam dönemi başladı ve çok daha iyi oldu

--Edit Bemonth
Tahrik edici sözler sarf etmeye devam edip, muhalefet olmaya devam ederseniz bi süre forumu okumakla yetinirsiniz.

--Edit Bemonth
Tahrik edici sözler sarf etmeye devam edip, muhalefet olmaya devam ederseniz bi süre forumu okumakla yetinirsiniz.

edit edit edit bboşverin en iyisi...diyecek çok söz var ama boş.

siz hala anlamadınız mı?

edit:dün yine kanallarım kapadığı için sinirle açtığım başlıktı. uslubum için kimse kusura bakmasın. forumdan banlanırsam banlanayım diye açmıştım başlığı. konuya gelince evet YOUTUBE SPAM DÖNEMİ bitti.(bence). kanal ömrü ortlaması +25 gün olmayıp, aylık geliri +1000tl üstü olamayan arkaşlar!!! lütfen spam bitmedi,spamı bilene bırakın gibi ifadeler kullanmayın. sizi tatmin edebilir bu rakanlar ama ben bu foruma girdiğimde aylık 3bin tl sabit kazanç olanlar var diye girmiştim. bugün kimse youtubedan sabit kazanç elde edeceğinin garanitisni veremez...

Aylık gelirim 20 tl bile değil.

Nazar deymesin diye kazancı yazmıcam ama spamdan ben hayla kazanıyorum hiç bir kanalımda kapanmıyor bence işi bilenler kazanmayada devam etcektir

Benim işimi engelliyor 30 tane aynı başlık açıyor , benim attığım içerikle isim uyuşunca ben spama düşüyorum videom index almıyor . Sebebi bu. Zaten sahte telifden geçilmiyor ortalık

Oda aynı şeyi yapıyor sende ? Alıp veremediğin ne senin olsa panafilm tamam da ? Neden insanlar böyledir ki ben anlamam ? Her parmak bir değildir işte... Değişik insanlar...

Spam derken şöyle , izlenmeler azaldı tbmler düştü. Spamı anlıyor artık youtube videonu arka plana atıyor imleme yapmoyor bi o sıkıntı işte, özgün çalışan bir videodan 10 alıyorsa spamcı 1 alıyor. Araştırılmıştır.

siz hala anlamadınız mı?

edit:dün yine kanallarım kapadığı için sinirle açtığım başlıktı. uslubum için kimse kusura bakmasın. forumdan banlanırsam banlanayım diye açmıştım başlığı. konuya gelince evet YOUTUBE SPAM DÖNEMİ bitti.(bence). kanal ömrü ortlaması +25 gün olmayıp, aylık geliri +1000tl üstü olamayan arkaşlar!!! lütfen spam bitmedi,spamı bilene bırakın gibi ifadeler kullanmayın. sizi tatmin edebilir bu rakanlar ama ben bu foruma girdiğimde aylık 3bin tl sabit kazanç olanlar var diye girmiştim. bugün kimse youtubedan sabit kazanç elde edeceğinin garanitisni veremez...

onune gelen kanali kopyalarsaniz sonucu bu olur iste.. geziniyorum youtubede bazi kanallar dek geliyor kanalda bin kusur video yukleme tarihlerine bakiyorum hepsi birgun de yuklenmis. ya boyle kanaldan kim para kazanmis sende kazanasin. kurunun yaninda yasta yandi iste.

Nazar deymesin diye kazancı yazmıcam ama spamdan ben hayla kazanıyorum hiç bir kanalımda kapanmıyor bence işi bilenler kazanmayada devam etcektir

benim 68 kanalim kapandi en cok video olan kanalimda 98 tane video vardi .. toplam videom ise 3 bin video..

bi kanala uc bin video atarak spam yapilmaz ya bunu niye anlamak istemiyo bu insanlar.. yanlarinda bizide yaktilar. kac aylik emegim bosa gitti...

benim 68 kanalim kapandi en cok video olan kanalimda 98 tane video vardi .. toplam videom ise 3 bin video..

bi kanala uc bin video atarak spam yapilmaz ya bunu niye anlamak istemiyo bu insanlar.. yanlarinda bizide yaktilar. kac aylik emegim bosa gitti...

benim bi kanala bin video attıgımı nerden çıkarttın hocam :)

hahaha aynen heee,demek bu işler dededen toruna gecıyo,bak oglum zamanında burlar bızımdı veya burlar sazlıktı gıbı

Günde 50-100 belki daha fazla video atmak Spam yapmak değildir. Önce bunu bi anlamak gerek. Günde 5 video da Spamdır ve aylarca belki yıllarca sorun arz etmez. Mantıklı yapıldığında da sabitte kazandırır. Örnekleri çok fazla...

2014 Mayıs ayının konusu :)

Son düzenleme:
Demekki daha yıllarca yt bitti bitiyor yorumları göreceğiz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri