Youtube Telifsiz HD İçerik Yükleme - PDF formatında - Yazılı - Görsel - Video Anlatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam atıf yani cc olan kaynak videoları yüklemesini siz mi gösteriyorsunuz yoksa yt de olan atıflı videolardan mı yapıyosunuz

Çoğu Creative Commons içeriği ekleyemiyorum çünkü telif içeriyormuş sizin bu yöntem ile ekleyebilecekmiyim ? Kendi kanalımda bundan para kazanabilirmiyim telif gelir mi ?

Çoğu Creative Commons içeriği ekleyemiyorum çünkü telif içeriyormuş sizin bu yöntem ile ekleyebilecekmiyim ? Kendi kanalımda bundan para kazanabilirmiyim telif gelir mi ?

manuel telif illa birgün gelir hocam. benim sadece merak ettiğim kaynak videoları biz mi yükleyeceğiz yoksa yt deki videolardan mı :)

[MENTION=52523]solotürk[/MENTION] hocam, ödeme bilgilerini pm alabilir miyim?

İlk 3'te olarak ref alamamışım ama sağlık olsun :) hayırlı satışlar.

sağolun hocam fakat ref isteyen ilk 3 kişiye gönderdim, yazım eksikliğinden yanlış anlaşılma olmuş olabilir..

Yöntem tam olarak bu videoları telife takılmadan yüklemeyi anlatıyor. O yükleyenler aslında kendileri yüklemiyor.
Konudaki videoyu incelerseniz ilk yükleyen kaynağın ben olduğunu görürsünüz. Fakat bunu ilk ekleyen ben değilim..

[MENTION=52523]solotürk[/MENTION] hocam, ödeme bilgilerini pm alabilir miyim?

1 saate kadar dönüş sağlanacak skype ve pmden yazanlara..

[MENTION=16905]soloturk[/MENTION] sormak istediğim şu;

mesela bir tane bazı ülkelerde engel almış video var bunu videoyap ile kopyalayacağım, senin yönteminle yaparsam bu uyarıyı atlayıp yeşil yakabilecek miyim? bunu eşleşen gelmiş videolar için de soruyorum

Konuya ek olarak yeni bir vieo ekledim, KENDİ ATIFLI VİDEONUZU OLUŞTURMA isminde.. skypeden alan arkadaşlara yolladım , pmden alan arkadaşlar tekrar mesaj atabilirlerse ek dosyayı göndereyim..

Alamayan varsa skypeden yazsın lütfen..

Ek olarak, dönüşler yapılıyor.

Arkadaşın dediği ve anlattığı şekilde yaptım. Fakat manuel atıflı bulamadıklarımızı kendimiz nasıl hd olarak geçilir o konuda bilgi yok.

Anlatılan şekilde hd engel geçiliyor evet.

Arkadaşın dediği ve anlattığı şekilde yaptım. Fakat manuel atıflı bulamadıklarımızı kendimiz nasıl hd olarak geçilir o konuda bilgi yok.

Anlatılan şekilde hd engel geçiliyor evet.

Teşekkürler yorum için..
Kendi atıflı videonuzu yapma dosyası konuya eklendi, tarafınıza ek olarak gönderiliyor..

kafama şu takıldı atıflı video sayısı çok mu fazla yoksa çok zorlanacak myız atıflı video bulmada?

Herkesin bildiği engel veren bir videoyu buraya koyabilir misin? Yoksa 30 tl para değil...

ben hala anlamadım olayı ya :/ render da işe yarıyor mu şimdi ? istediğimiz içeirkte mi hd olarak geçiyoruz atıf yöntemi ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri