Youtube ve Amerika hikayem.

• Kullanıcı nescafe3in1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
çalışma seklin nasıl hocam [MENTION=12164]nescafe3in1[/MENTION] spammı yapıyorsun

Takdir ettim gerçekten .. Hayat üniversitede gerçekten . Eğer ailenle kaldığın yerde yani memlekette üniversite okursan aynı lise gibi oluyor . Hiçbir yere pek gidemiyorsun sürekli soru soruyorlar . Eğer dışarıda başka şehirde yada yurt dışında okuduğun zaman hayatı görüyorsun . Hikayen güzelmiş yolun açık olsun :)

Eski günleri hatırlayınca duygulanmamak elde değil gerçekten.

Arda'ya bu işi anlattığım da denizci gibi bir şeyler olmak istiyordu. Çok kişiye anlattım bir kaçı gerçekten güzel kazandı. Bir kaç hafta işin mantığı hakkında sorular soruyordu, sonra bir ara Arda kayboldu. Dedim tamam bu çocuk kazanıyor :) Çünkü her saat soru soranlar genelde bırakıp gitmişti hep.

Sonra Amerika'ya gitme, oralarda okuma muhabbetleri falan oldu. Ben sadece benim gibi hayal eder, gitmez falan diye düşünürken, baktık Arda biletleri almış bile. Arda cesaretini toplayıp gitti gerçekten. Ben hep büyük bir cesaret örneği olarak baktım kendi açımdan. Çünkü kendimi tanıyorum asla tek başıma oralara gitmem, gidemem. Tabi insan birinin hayatında olumlu yönde etki yaptığını hissedince mutlu oluyor. Ben gitmiş gibi sevinmişimdir hep.

O yeni bir hayata başladı, ben de Allah'a şükür iyiyim buralarda. Şimdi yine olsa yine Türkiye'de kalırdım herhalde. Benim kalkışacağım işler değil bunlar. Arda'yı tebrik ediyorum gerçekten. Gece gündüz durmadan çalıştı ve emeğinin karşılığını aldığına inanıyorum.

arda hocam herhalde ytden iyi kazanmışsın ki tek başına amerikalara gidecdk kadar cesaretin gelmiş.benim de hep istediğim ama yapmaya bir türlü cesaret edemediğim hayatı yaşıyorsun .hayat sana güzel bence istediğini yapmışsın ve kafana göre yaşıyorsun kimseye eyvallağın yok.sana tekrar başarılar hayatında skpye varsa konuşnmak isterim sizinle pm atarsanız sevinirim

vaayy be nerden nereye bak 3 sene geçti bende lise 4tüm ulan cebimde 10tl yoktu şimdi kendi arabam var vs. hayat işte nerden nereye duygulandım dicek bişey bulamıyorum

Kardesim benim. Insallah su ana kadar yaptiklarin sadece bir baslangic olurda daha nice kazanclar elde edersin.
Bende seninle abin sayesinde tanistim ve beni hic tanimamana ragmen sabirla yardim ettin. Senin sayende dugunumu yaptim borclarimi odedim, cocugumun dogum masraflarininkarsiladim ve anlatamadigim daha bircok seyi senin yardimlarin sayesinde yaptim. Az cok butun aileni tanidim ve ne kadar degerli insan olduklari senin ve abin gibi cocuklari olmasindan belli. Herseyin en iyisini hakediyorsun. Yolun daima acik olsun kardesim.

Kardesim benim. Insallah su ana kadar yaptiklarin sadece bir baslangic olurda daha nice kazanclar elde edersin.
Bende seninle abin sayesinde tanistim ve beni hic tanimamana ragmen sabirla yardim ettin. Senin sayende dugunumu yaptim borclarimi odedim, cocugumun dogum masraflarininkarsiladim ve anlatamadigim daha bircok seyi senin yardimlarin sayesinde yaptim. Az cok butun aileni tanidim ve ne kadar degerli insan olduklari senin ve abin gibi cocuklari olmasindan belli. Herseyin en iyisini hakediyorsun. Yolun daima acik olsun kardesim.

Sagolasin abi darisi hepimizin basina :)

Bu kazançlar hep funny, car crush sayesinde olmuştur bence. Çünkü başka açıklaması yok :)

Hocam tebrik ederim. Başarıların daim olsun.

Şuan ki süreçte spam konusunda biraz daha çalışma kısıtlandığı için şuanda da kazanabiliyor musunuz.

[MENTION=12164]nescafe3in1[/MENTION] Kısa tuttum demişsin keşke daha akıcı ve daha detaylı biçimde araları da anlatsan da sonuna kadar okuyup kafa dağıtsaydık :) Fotoğraflarla desteklemen iyi olmuş. Başarılar dilerim. Devamını bekliyorum hem yol göstermiş olursun karşına çıkan sorunlar vs nasıl atlattığın

[MENTION=12164]nescafe3in1[/MENTION] iyi insandir, her zaman ustune koyup da ilerleyecegini dusundugum bir arkadasimiz.

Yakinda ben de boyle bir konu acip tum Amerika maceralarimi anlatacagim :)

güzeldi sıkılmadan okudum başarılarının devamını dilerim. özgüvenine hayran kaldım :D vlog çek bence

Taktik verde hocam bizde gelelim Amerika ya :) güzel hikaye takdir ettim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri