Youtube ve Genel Durumumuz

Kanal Sayınız : 3
Adsense Günlük İzlenim : 10k
Günlük Ortalama Kazancınız : 8$-13$
Aylık Ortalama Kazancınız :20günde 150$
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı :80-130
TBM Ortalamanız : 0,11$
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :
Kanal İçeriginiz : güncel
Çalışma Yönteminiz : Spam/Özgün youtube <>youtube
Kanal Diliniz : İngilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 6,7 saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : ilk başlangıç 3 ay önce ama 20 dündür aktif olarak ilgilenmeye başladım

Kanal Sayınız : 6
Adsense Günlük İzlenim :30-50K
Günlük Ortalama Kazancınız : 150-200 SEK
Aylık Ortalama Kazancınız :5000 SEK
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı :600
TBM Ortalamanız : 0,24 SEK
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :1,84
Kanal İçeriginiz : Haber,Komedi,tekno,
Çalışma Yönteminiz : Spam/Özgün :gunde ortalama 8-10 video manuel
Kanal Diliniz : İngilizce,Türkçe,Isveçce,Portekizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 2-3 saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz :7 ay

*Eylül ayı ortalamalarıdır.
*SEK: İsvec kronu

Kanal Sayınız :2
Adsense Günlük İzlenim : 400-500
Günlük Ortalama Kazancınız : 2-3$
Aylık Ortalama Kazancınız :3.72$
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı :8-15
TBM Ortalamanız : O,06
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :5-15 arası değişiyor
Kanal İçeriginiz : Dizi Fragmanları
Çalışma Yönteminiz : Spam
Kanal Diliniz : Türkçe
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : youtube için 1 saat civari genel olarak 3-4 saat
Ne zamandır bu iştesiniz tam 1 ay oluyor.13 eylülde başladım.Hepsi Gerçektir.

Kanal Sayınız : 17
Adsense Günlük İzlenim : 10.000
Günlük Ortalama Kazancınız : 20 TL
Aylık Ortalama Kazancınız : 500 TL
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 200-250
TBM Ortalamanız : 0,10 TL
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : %1,5-%2
Kanal İçeriginiz : Çeşitli.
Çalışma Yönteminiz : Spam/Özgün : Spam
Kanal Diliniz : İngilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 24 Saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 1 yıl

Bu mesajım bazı kendini bilmezlere onları kendini biliyor kimse üstüne alınmasın başka.

Konuyu ilk açıldığından bu yana takip ediyorumda O insalar tutturmuş konuları oku vs diyor azizim geçin siz oraları geçin bekleme yapmayın hatta. "Bizde bu yollardan geçtik" ' ler felan hikaye bunlar... Evet belki 0dan başladınız ama arkanızda sağlam bir abinizmi denir dostunuzmu denir her ne şeyse ondan var. Hatta burdan çok belli oluyor rengine bakarsan anlarsın azizim ;)

Yani diyeceğim şudur biz kimsenin karakaşına karagözüne bakıpda gelmedik ! Çaresizlik duygusunu tatmamışsınızda bu kadar rahat konuşuyorsunuz özgün ve şunu yap bunu yap diye !! Bir kez çaresiz kalsaydın anlardın ne halt olduğunu ve ne yapamayacağın duygusunu. Şimdi kalkıp sen geleceksin sallamaya başlayacaksın..
"Bizde çok çaresizlik gördük"
"Bizde bu yoldan geçtik"
"Bende 0'dan giridm bu işe"
"Çalıştık geceli güdüzlü çok çalıştık"
vs vs.....

Bu böyle uzar gider. Velasilkelam ölye boş boş konuşmayın madem çok ustasınız o arkanızdaki usta abileriniz olmadan yapın bu işi. SOnra gelin burada ahkam kesin öyle yüksekten bakmakla olmuyor.
Unutma...!! Yüksek uçmak hoş ama, düşüşü de sert olur

Bu mesajlarımdan ister benim çekemez olduğumu kinci olduğumu çıkarın ister kıskanç olduğumu çıkarın ne çıkarırsanız çıkarın.
Seni bir kaşık suda boğacak kadar sinirlendirdin beni bil!!!
Bende senin sistemini geçmezsem adam değilim.

Bu mesajımdan sonra banlayabilirler beni belki kardeşler kendinize iyi bakın. Yüksek ihtimallede banlarlar daha doğrusu banlar ;)
Banlarsada Serkan abi banlasın çağırıyorum. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION];

İnsanların kazancı bu kadarmı zoruna gidiyor arkadaşım. Kimse senle veya bir başkasıyla bilgi paylaşmak zorunda değil.. Adam diyor günde 20 saat bakıyorum. Ben aylarca sabah namazıyla yattım. Doğru dürüst bi kazanç elde edene kadar sonunda izleen bi katagori buldum kazanıyorum. Arkamızda hangi usta var acaba bende merak ediyorum çıksın ben öğrettim desin.

Yazın bana olduna göre ban etme zevkide bana ait. Kendini bilmezlere ihtiyaç yok bu forumda.

Allah yolunu açık etsin bize verdinin 1000 katını versin.

kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmaz :) bu bir gelenektir ha bu kopnu daha bu işe girmememiş üye olamışların ağzını sulandırıp büyük bir göç başlatabilir bunndan fayda sağlayacaklar düşünsün ama etik olarak başık hoş değil. ha etikle etekle işimiz olmaz diyorsanız kolay gelsin.

bazı insanlar isyan etmiş ee eder sen aylık 50.000 kazanıyorum dersen vede ama çok çalışıyorum ya dersen eder. 10.000tlye bu ülkede insanlar böbreğini satıyor. sende youtubeye video atıyorum çok çalışıyorum ben yaa dersen eder. lafın kısası hoş bir konu olmamış. benim kanatim bu tabi, iyi forumlar diliyorum.

not: ayrıca yalan değil geçen gün 3+1 ev alacam deyince ortalama kazanıcı merak etmiştim ve nerde oturuyor yahu hani evi ağrıdamı alacak derken istanbul kadıköyde oturduğunu öğrendim(yanılıyorda olablirim) benim açımdan bu paraların kazanılıyor olması umut verici motive edici (amaçta bu olablir insanları gaza getirmekki görüldüğü üzere baya millet gaza gelmiş)ama konu etik değil. tekrar kolay gelsin.

edit: konuyu şuna bezettim . ilk okul, orta okul, lisede öğretmenler ki bu sanırım sadece türkiye de olablir öğrencilerin babalareının mesleğini sorardı sınıfta tek tek kaldırarak çoğu arkadaş ağlardı vs. bu kafadaki adamların öğretmen olduğu bir eğitim sisteminden geçtik evet.

Çok kazanan arkadaşların bu seviyelere kolay geldiğini mi sanıyorsunuz?

Bu ülkede başbakan aylık 4 BİN € (11-12 BİN TL) Maaş alıyor. [MENTION=1523]mNote[/MENTION] aylık 40K 50K kazanıyorum diyor :) Adam ülke yönetiyor 12K alıyor.Sen bir site kanalından 5 katını alıyorsun :D Adalet bu mu dünya :) Hemde 4 ayda :eek:

---------- Mesaj saat 05:39:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:38:59 civarında gönderildi. ----------

Admin le mod arasındaki fark ne ki :D

Sen cidden başbakanın aylık 12bin tl aldığını düşünüyor musun :) resmi olarak doğrudur orasını bilemem.

Başbakanın kazancı free dir, sınırsız yani, 12.000 falan göstermelik.

way be forumda ne cevherler varmis
google resmen ytparaya calisiyo
nasil kazaniyonuz bu paralari way way way.

Kanal Sayınız : 10
Adsense Günlük İzlenim : 5-10 bin
Günlük Ortalama Kazancınız : 10-15 TL
Aylık Ortalama Kazancınız : Kanser olan kızarkadaşımın için 3 adet iğne parası kazanabiliyorum.
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : Partnerlik kullanıyorum
TBM Ortalamanız : 0,5 - 0,10
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : 0,50
Kanal İçeriginiz : karışık
Çalışma Yönteminiz : Spam
Kanal Diliniz : Türkçe, ingilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 10 saat +
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 6 ay

kazançlar güzel. allah daha çok versin herkese ama bu kazançların büyük bir bölümü de bu forumdan öğrendiklerimizdendir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri