Youtube ve Genel Durumumuz

gariban isi iste 100$ limitini gecip o ay odeme alirsak
eve en yakin camiyi tavafa gidiyoz :) :) :D

camiyi tavaf nedir ya bu sözünüzden dolayı günaha girebilirsiniz cami ve kabir tavafı falan dinimizde şirk olan birşeydir söylemesi bile çirkin bir şeydir. lütfen biraz dikkatli olalım! BOL KAZANÇLAR:)

Bu konuyu hos gormeyenlere,yada kazananlarin arkasinda abi amca var diyenlere bi kac sey soylemek istiyorum..

Arkadaslar bu kazanan arkadaslarin arkasinda ne abileri var ne amcalari nede dayilari.Bu adamlarda bu iste buyuk bir pastanin oldugunu,istenirse,Aklini kullanabilirse,genis dusunup genis bir sekilde bakabilirse pastaya her sekilde iyi kazanilabilecegini goren gozler var.

Sizlerdende ne fazla kafalari var ne fazla elleri nede fazla gozleri parmaklari.

Duynyada herkes ayni isimi yapiyor ? Herkes ayni isi yapip ayni maasimi aliyor ? Herkes kendi becerisine,kendi yetenegine Aklina tecrubesine gore siniflandirilip yapabilecegi kadari ile yetinip,yapabildigi kadari ile bir is yerinde yetkisi tecrubesi bilgisi olup ona gore maas aliyor.

Bu iste ayni boyle iste.Birisi okur,okur okur ve 1 tl alir.Birisi okur okur okur yine okur ve aklinida kullanarak 1 kapidan 100 kapi acar 100 tl alir.

Siz birakin kimin ne alip almadiginida,bir sey varsa bunu kendinizde arayin bence.Kazanamiyorsaniz bunun tek sebebi abinizin amcanizin olmamasini degil sizin eksiginiz olmasina baglayin.

Ben acik konusayim.

Bu isin ne bir taktigi var,ne bir ozel yonu nede baska birsey.Bu iste sadece bol arastirma,Bol bol denemeler yanilmalar yaparak farkli farkli kazanc kapilarini bulup bunlari not etme,bu iste 1 beyin ile degil yaninda saglam 2-3 kisi ile birlikde herseyin icine disina girerek birseyleri kesfetmek kesfettiklerini 2-3 kisininde ortak fikirleri ve calismalari ile en iyi sekilde uygulama ve bu sayede kazanma var.

Ben mNote kadar kazanamiyorum inanin.Ama elimdeki bilgi ile tecrube ile ustune dussem 2-3 katini hatta 10 katini cok rahat sekilde kazanabilecegimide biliyorum.Butun gun bilgisayar basindayim.Ban kanal acan arkadaslarda var,mail acanda,video yukleyende her isden arkadaslar var.Ben ne yapiyorum gunun 20 saati nerdeyse pc basinda ; Arastiriyorum,deniyorum,farkli farkli sekilde yeni seyler kesfetmeye calisiyorum kafama gore kanal aciyor kanal banlatiyorum,adsense aciyor adsense banlatiyorum vs vs vs.Bunlarin yaninda hangi skypi acsam hangi mailime girsem ,foruma girsem telefonumu yanima alsam beni arayanlarla soru soranlarla muhabbet ediyorum konusuyorum elimden birsey geliyorsa yardimci oluyorum.Gunumde boyle geciyor.

inanin bana, ben bugun bu bilgiye sahip olduysam,bu kazanca yada daha cok kazanilacak yollari kesfettiysem bunun 100/85'i kendi arastirmalarim kendi denemelerim kendi uyguladigim kafayi yordugum gecelerce uykusuz kalip hastanelik oldugum saatlerin sayesinde.Kalan 100/15 de zaten sizlerin sayesinde,ustunden gecipde dikkatimi cekmeyen ,ama sizlerin dikkatini ceken ve onemli detaylara sahip oldugunu bildigim yazdiginiz konular sayesinde yada bildirimler sayesinde.Tabi bu bilginin tamaminda birlikde kafa yordugum basta Fga strider triqalx in emegide cok buyuk.Onlardanda cok sey ogrendim,onlarda bu ekiplesme sayesinde benden yada bizlerden cok sey ogrendiler.Bu sayedede hem kazancimiz cok sukur yerinde hemde agzimizin tadi yerinde.

Insallahda bu iste kazanmayan herkes kazanir,ugrasinca kazanacakdirda ama sunu bilin ve biliyorsunuzki kimsenin kafa yapisi dusunce tarzi eli ayagi sekli semali bir olmadigi icin bu istede kimin ne kazanacagi ne yapip ne sekilde yolunu bulacagida ayni degildir.Bu yuzden isyan eden kardesler milletin kazandigi parayi gorunce size stres sinir degil daha cok azim daha cok arastirma kafaniza gore bir ekip kurup birlikde bu isi gerekirse en bastan ele alarak yapmalisiniz.Sundan emin olunki faydasinida cok goreceksiniz.

Kazananlarin Allah kazancini daim etsin,Kazanamayanlarinda en kisa surede Allahim kazanmasini bu isten gonlundeki ucreti almayi,zoru basarmayi nasip etsin insallah..

Sunu soylemeyi unutmussum arkadaslar :)

Bu konunun acilisinin yanlis oldugunu dusunen arkadaslar icinde kisa birsey soylemek istiyorum.

Biliyorsunzu zaten forumda kazanc paylasimlari konusu yasak.Gercekden ilk kazancini yada calisma sekli ile kazandigini yazmak isteyen arkadaslarimiz vardi.Ayrica bizim kafamizdaki bazi soru isaretlerini kaldirmak icin acilmis bir konuyduki bun uzaten konudaki bazi mesajlardan anlayabilirsiniz,bu sebeble boyle bir konu acalim hem millet iyi degerlendirmeler cikarabilir,kazancini istastitigini paylasip yorumlatabilir iyi yada kotu diye bu sebebden actik.

Ve kimin ne kaznaip kazanmadigida bence kimseyi alakadar etmemeli.Kazaniyorsan basarmissin demekdir,Kazanamiyorsan cok calisacaksin daha demekdir.Olay bundan ibaret.Bazende bu iste sans olacak,sansin varsa bi anda tutturusun yoksa ne yaparsan yap olmaz.Olmayincada kazananlara yuklenmeye laf sokmaya gerek yok.Sans yuzune gulene kadar zorlayacaksin herseyi.

Saygilarimla

Kanal Sayınız : 10
Adsense Günlük İzlenim : 2000-10000
Günlük Ortalama Kazancınız : 3-10 TL
Aylık Ortalama Kazancınız : 200-300 TL
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 30-50
TBM Ortalamanız : 0,13
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : 1,21
Kanal İçeriginiz :
Çalışma Yönteminiz : Spam/Özgün Manuel
Kanal Diliniz : Rusça, İngilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 2-3 Saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 1 Sene olmadı...

camiyi tavaf nedir ya bu sözünüzden dolayı günaha girebilirsiniz cami ve kabir tavafı falan dinimizde şirk olan birşeydir söylemesi bile çirkin bir şeydir. lütfen biraz dikkatli olalım! BOL KAZANÇLAR:)

merhaba hocam oncelikle tavaf mezara degil kabeye yapilir burda cami dini unsur oldugu ve kabeyede her ay gidemeyecegime gore :) benzetme yapilmistir
uyarin icin tesekkurler

Kanal Sayınız : 3
Günlük Ortalama Kazancınız : 0 TL

*rakamlar kesinlikle doğrudur.

Bu konuyu hos gormeyenlere,yada kazananlarin arkasinda abi amca var diyenlere bi kac sey soylemek istiyorum..

Arkadaslar bu kazanan arkadaslarin arkasinda ne abileri var ne amcalari nede dayilari.Bu adamlarda bu iste buyuk bir pastanin oldugunu,istenirse,Aklini kullanabilirse,genis dusunup genis bir sekilde bakabilirse pastaya her sekilde iyi kazanilabilecegini goren gozler var.

Sizlerdende ne fazla kafalari var ne fazla elleri nede fazla gozleri parmaklari.

Duynyada herkes ayni isimi yapiyor ? Herkes ayni isi yapip ayni maasimi aliyor ? Herkes kendi becerisine,kendi yetenegine Aklina tecrubesine gore siniflandirilip yapabilecegi kadari ile yetinip,yapabildigi kadari ile bir is yerinde yetkisi tecrubesi bilgisi olup ona gore maas aliyor.

Bu iste ayni boyle iste.Birisi okur,okur okur ve 1 tl alir.Birisi okur okur okur yine okur ve aklinida kullanarak 1 kapidan 100 kapi acar 100 tl alir.

Siz birakin kimin ne alip almadiginida,bir sey varsa bunu kendinizde arayin bence.Kazanamiyorsaniz bunun tek sebebi abinizin amcanizin olmamasini degil sizin eksiginiz olmasina baglayin.

Ben acik konusayim.

Bu isin ne bir taktigi var,ne bir ozel yonu nede baska birsey.Bu iste sadece bol arastirma,Bol bol denemeler yanilmalar yaparak farkli farkli kazanc kapilarini bulup bunlari not etme,bu iste 1 beyin ile degil yaninda saglam 2-3 kisi ile birlikde herseyin icine disina girerek birseyleri kesfetmek kesfettiklerini 2-3 kisininde ortak fikirleri ve calismalari ile en iyi sekilde uygulama ve bu sayede kazanma var.

Ben mNote kadar kazanamiyorum inanin.Ama elimdeki bilgi ile tecrube ile ustune dussem 2-3 katini hatta 10 katini cok rahat sekilde kazanabilecegimide biliyorum.Butun gun bilgisayar basindayim.Ban kanal acan arkadaslarda var,mail acanda,video yukleyende her isden arkadaslar var.Ben ne yapiyorum gunun 20 saati nerdeyse pc basinda ; Arastiriyorum,deniyorum,farkli farkli sekilde yeni seyler kesfetmeye calisiyorum kafama gore kanal aciyor kanal banlatiyorum,adsense aciyor adsense banlatiyorum vs vs vs.Bunlarin yaninda hangi skypi acsam hangi mailime girsem ,foruma girsem telefonumu yanima alsam beni arayanlarla soru soranlarla muhabbet ediyorum konusuyorum elimden birsey geliyorsa yardimci oluyorum.Gunumde boyle geciyor.

inanin bana, ben bugun bu bilgiye sahip olduysam,bu kazanca yada daha cok kazanilacak yollari kesfettiysem bunun 100/85'i kendi arastirmalarim kendi denemelerim kendi uyguladigim kafayi yordugum gecelerce uykusuz kalip hastanelik oldugum saatlerin sayesinde.Kalan 100/15 de zaten sizlerin sayesinde,ustunden gecipde dikkatimi cekmeyen ,ama sizlerin dikkatini ceken ve onemli detaylara sahip oldugunu bildigim yazdiginiz konular sayesinde yada bildirimler sayesinde.Tabi bu bilginin tamaminda birlikde kafa yordugum basta Fga strider triqalx in emegide cok buyuk.Onlardanda cok sey ogrendim,onlarda bu ekiplesme sayesinde benden yada bizlerden cok sey ogrendiler.Bu sayedede hem kazancimiz cok sukur yerinde hemde agzimizin tadi yerinde.

Insallahda bu iste kazanmayan herkes kazanir,ugrasinca kazanacakdirda ama sunu bilin ve biliyorsunuzki kimsenin kafa yapisi dusunce tarzi eli ayagi sekli semali bir olmadigi icin bu istede kimin ne kazanacagi ne yapip ne sekilde yolunu bulacagida ayni degildir.Bu yuzden isyan eden kardesler milletin kazandigi parayi gorunce size stres sinir degil daha cok azim daha cok arastirma kafaniza gore bir ekip kurup birlikde bu isi gerekirse en bastan ele alarak yapmalisiniz.Sundan emin olunki faydasinida cok goreceksiniz.

Kazananlarin Allah kazancini daim etsin,Kazanamayanlarinda en kisa surede Allahim kazanmasini bu isten gonlundeki ucreti almayi,zoru basarmayi nasip etsin insallah..

aynen abi bende ocaktan beri bu işi öğreniyorum şu an başka işlerimi devam ettiriyorum bu arada youtube maaşıma yetiştiği zaman işi bırakıp ilk ay youtube dan 10-20 k para kazanmayı hedefliyorum ama birden bir şey bilmeden bu işin içine dalınmaz daha öğrenme aşamasındayız abi zamanım bol çalışıyorum ama pc başındayım iznin olursa bende araştırma ekibine yardımcı olabilirim zamanın olmadığında fikirlerini deniyebilirim tabi uygun görürsen Teşekürler

Benim Bu işlere başlamama sebeb olan bi abi var ben ilk Onunla konuştuğumda bana Google Bir deniz buradan ne kadar balık alabilecegin sana bağlı bir şey demişti,
ben 1 yıl çalıştım bu işe 1 kuruş alamadadım bir yıl sonra işi tutturdum rayına oturdu sonraki bir yılda maaşlı alacağım paranın iki katını aldım
bu işte azim birde bana göre hedefi yüksek tutup en cok kazananla rekabet etmeye çalışmak başka bi şey yok bence

You Tube Yada Google de çalışan için kazanamama gibi bi durum pek söz konusu değil.

Sunu soylemeyi unutmussum arkadaslar :)

Bu konunun acilisinin yanlis oldugunu dusunen arkadaslar icinde kisa birsey soylemek istiyorum.

Biliyorsunzu zaten forumda kazanc paylasimlari konusu yasak.Gercekden ilk kazancini yada calisma sekli ile kazandigini yazmak isteyen arkadaslarimiz vardi.Ayrica bizim kafamizdaki bazi soru isaretlerini kaldirmak icin acilmis bir konuyduki bun uzaten konudaki bazi mesajlardan anlayabilirsiniz,bu sebeble boyle bir konu acalim hem millet iyi degerlendirmeler cikarabilir,kazancini istastitigini paylasip yorumlatabilir iyi yada kotu diye bu sebebden actik.

Ve kimin ne kaznaip kazanmadigida bence kimseyi alakadar etmemeli.Kazaniyorsan basarmissin demekdir,Kazanamiyorsan cok calisacaksin daha demekdir.Olay bundan ibaret.Bazende bu iste sans olacak,sansin varsa bi anda tutturusun yoksa ne yaparsan yap olmaz.Olmayincada kazananlara yuklenmeye laf sokmaya gerek yok.Sans yuzune gulene kadar zorlayacaksin herseyi.

Saygilarimla

bu kısımda bana idi sanırım. forumda ne yöneticiyim nede kurucu ev sizin forum sizin ister kural koyar ister kaldırısın o kısımla zaten alakam yok. benim amacım almak vermek (fikir bazında).ilk antryine katılıyorum hani sinir olcak kuduracak bir şey yok. tam tersi böyle paraların kazanabildiğini görüp tünele o ışığın olduğuna daha çok inanır insan herhangi bir insanda youtubeden bu parayı kazanabilir demektir.ilk entryde hemfikiriz ikinci entryin ise banaydı sanırım benim dediğim bunların hiç biri değil benim dediğimn altını tekrar çizeyim bizde maaş söylenmez veya kaznadığın para bu bir ayıp sayılır "dı" en azından eskiden . hala öyle olmalı bence ;)

not: burda rakam veren arkadaşları kesinlikle kastetmiyorum bu bilinsin yanlış anlaşılmasın. bir konu açılmış onlarda konuya forumdaş olarak iyi niyetli iştirak etmişler. konun açılması ile alakalı benim teredetüm.

Ben acik konusayim.

şu yazıyı herkes okusun ve artık birilerinden birşeyler beklemeyi bıraksın herkes, yetenekleri ölçüsünde çabalasın elbet hakettiğini kazanır.

Herkes Hak ettiği gibi yaşar hak ettiği gibi kazanır, Hak etmek içinde 1- Kalp Temizliği 2- çok çalışması ve bu işe inanarak kimseden yardım beklemeyerek çalışması lazım ! ve emin olun Çalışan her zaman ve hayatın her alanında kazanır ve sonunda bir mucize onu farklı yerlere götürür !

Kanal Sayınız : 10 (daha dün açıldı)
Adsense Günlük İzlenim :1000-2000
Günlük Ortalama Kazancınız : 3-5 TL (önceden tek kanal ile 30-40 tl kazanıyordum)
Aylık Ortalama Kazancınız : Yok
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 15-20
TBM Ortalamanız : 0,12
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : 1,21
Kanal İçeriginiz :
Çalışma Yönteminiz :Karışık düzen yok
Kanal Diliniz : İngilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 2-3 Saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 1 Sene olmadı...

14 aydır bu işteyim. Tek söyleyeceğim girdiğim her delikte karşılaştığım [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ve [MENTION=144]M.A.A[/MENTION]'nın gerçekten hak ettiklerini kazanamadıklarıdır.

Bu konular bir şey kazadırmaz ama hep de en çok ilgiyi çeken konulardır. Benim de bununla ilgili bir anketim vardı.

İlk sayfadaki admin arkadaşın kazanamadığı için veryansın ettiği bir yazısını bir ay öncesinden çok iyi hatırlıyorken bu yazısı benim için büyük sürpriz oldu.

Bir de yetkiyi biraz ele alan kişilerin kendisine yöneltilen ağır eleştiride hemen bunu kullanması çok çirkin. En büyüğümüzden en küçüğümüze bu mevcut. RTE'yi eleştiriyoruz despot diye. Oysa ülkenin hamurunda, insanında var bu. Ortadoğu'da birisi güç ele geçirmeye görsün. Bu ister ustabaşılık, ister modluk ister başbakanlık hep aynı şekilde davranılıyor.

14 aydır bu işteyim. Tek söyleyeceğim girdiğim her delikte karşılaştığım [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ve [MENTION=144]M.A.A[/MENTION]'nın gerçekten hak ettiklerini kazanamadıklarıdır.

Bu konular bir şey kazadırmaz ama hep de en çok ilgiyi çeken konulardır. Benim de bununla ilgili bir anketim vardı.

İlk sayfadaki admin arkadaşın kazanamadığı için veryansın ettiği bir yazısını bir ay öncesinden çok iyi hatırlıyorken bu yazısı benim için büyük sürpriz oldu.

Bir de yetkiyi biraz ele alan kişilerin kendisine yöneltilen ağır eleştiride hemen bunu kullanması çok çirkin. En büyüğümüzden en küçüğümüze bu mevcut. RTE'yi eleştiriyoruz despot diye. Oysa ülkenin hamurunda, insanında var bu. Ortadoğu'da birisi güç ele geçirmeye görsün. Bu ister ustabaşılık, ister modluk ister başbakanlık hep aynı şekilde davranılıyor.

yükselişe çok yakın hissediyorum artık, youtube sorunları vs. dediğin gibi iyi olmadı kazançlarım, ama nasıl kazanabileceğimi az da olsa biliyorum artık umarım biraz dolgunlaştırırız kazançları hep birlikte.

Edit :

Tamamda Çin 2 sene öncesinin TR'si gibi, Youtube'ye giriş %90 yasaklı ülkede.
Neden Çince kanal açıyorsunki?
Amacın para Kazanmamak mı yoksa?
:D

en altta yardım istemişsin, Yardım Ediyorum, Çince kanal açmayı hemen bırak.

Şuan hiç uğraşmıyorum bakalım parayı alabilecekmiyim.
rüyamda adsense hesabıma kendi bilgisayarımdan giriyordum. Gerçekten hayatımda bu kadar korkmadım sonra uyandım derin bi oh çektim :D

Cevap: Youtube ve Genel Durumumuz ;

Kanal Sayınız: 350 civarı
Adsense Günlük İzlenim : Net değil.
Günlük Ortalama Kazancınız : 180$-250$
Aylık Ortalama Kazancınız : 6000$-9000$
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : Net değil
TBM Ortalamanız : Adsense ortalaması: 0.20$
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : %5-11 arası
Kanal İçeriginiz : Her telden var.
Çalışma Yönteminiz : Spam/Özgün : 4-5 adet özgün / YouTube<->YouTube
Kanal Diliniz : Türkçe, İtalyanca, Almanca, İngilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 6-12 saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : Mart ayından beri hesaplar bulunuyor. Mayıstan sonra ciddi ilgilenmeye başladım. Ağustos ve sonrası kazançlar çok ciddi dereceye ulaştı.

Vergi alıyorlarmı :D :D :D

Kanal Sayınız : 2
Adsense Günlük İzlenim : 10 + k
Günlük Ortalama Kazancınız : 20 + $
Aylık Ortalama Kazancınız : 600 - 700 $
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : Net değil, zaten biri partner
TBM Ortalamanız : 0,10 - 0,20 arası
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : %5-10 arası
Kanal İçeriginiz : Karışık.
Çalışma Yönteminiz : Özgün
Kanal Diliniz : Biri ing. diğer kanal Türkçe
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 3 saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : Webde 15 yıla yaklaştı. Youtube'a bulaşmam 1 sene olmadı.

O değilde kardeşim 9000 $ ve 40-50k tl aylık kazançları olanları görünce, işi gücü bırakıp biraz daha bu işlere bulaşasım geliyor valla. Helal olsun millet ne para kaldırıyor arkadaş. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri