Merhaba arkadaşlar geçen r10'da bir konu gordum
konunun linki konu kısaca videolarınızı google+ sayfasın'da paylasmak dun gece denedım gerçek'den inanılmaz bir etkisi oldu normal'de yenı actıgım adsense 1 gunde en fazla 30tık alıyor'du dun gece yaptım olayı 60 tıkla bıttı bugun ıse bu saatte 30tık almısım gerçek'den inanılmaz etkisi var . kısaca yapılaca şeyi anlatım .
1 - Google+ Sayfasınıza Giriniz Bilmeyenler İçin Youtube'da Sag Usttu Video Yonetıcısıne Gırdıgımız Yere Tıklayın Orada Google+ Yazısı Var Ona Tıklayınız Google+ Sayfanız Gelıyor Direkt .
2 - Google+ Sayfası Gelınce Arama Yeri Var Oraya shared circles yazınız ve aratınız daha sonra alta inince Mavi Kutucuklara var içinde kaç kullanıcı oldu yazıyor 100 ile 500 arası degısyıor gunde 1 çevre hakkımız var yüksek olan bir çevreyi bulunuz daha sonra kullanıcı ekle dıyınız Yeni veya varolan bir çevre adı yazın var oraya istediginizi yaza bilirsiniz ben shared circles yazıyorum .
3 - 2. İşem Bittik'den Sonra Videolarınızı Acın Paylasmak ıstedıgınızı paylas sekmesın'den google+ sımgesıne tıklayınız video paylasılırken video goruntusunun altında kısı ekleyın yerı var oraya otomatikman herkese açık gelıyor ordaki bosluga tıklayınız daha sonra 2. işlemde kullanıcı eklerken verdiginiz isim var onu'da secın ve paylasın ..
Arkadaşlar Gerçek'den İnanılmaz işe yarıyor tavsiye ederim ...
Buda Konudaki Arkadaşın Bu İşlemi Yapmadan Onceki Kazancları .
Buda Yaptıkdan Sonraki Kazancları .
Yapamayanlar İçin Resimli Anlatım .
1 - Youtube Hesabınıza Girip Sağ Usteki Simgeye Tıklayıp Google+ Seçeneğine Tıklayını .
2 - Açılan Sayfa'da üstte Arama Yeri Var Oraya Shared Circsles Yazıp Aratınız .
3 - Arattık'dan Sonra Alttarafa İnin Mavi Kutucuklar İçin'de Kullanıcı Ekle Var Oraya Tıklayınız ( Kullanıcısı Çok Olanı Seçmeniz Daha İyi ) .
4 - Sonra Çevre Oluşturma Ekranı Gelıcek Üstte Yeni veya varolan bir çevre adı yazın var oraya isterseniz olan çevrelerinizi yazabılırsınız google+ nın oluşturdugu otamatik alanları arkadaşlar aile vs gibi yada yeni çevre oluşturmak için isim yazabılırsınız .
5 - Çevreyi Oluşturduk'dan Sonra Paylasacagınız videoyu acınız alttarafda paylas sekmesı var oraya tıklayıp google+ sımgesı var ona tılayınız paylasım ekranı gelicek altta otmatik herkese açık gelıcek ordaki bosluga tıklayıp oluşturdugunuz çevreleri seçiniz daha sonra paylaş demeniz yeterlidir .