Youtube ve Google + Katkıları

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Güzel bir konu eline sağlık.
Resimli anlatımın da iyi olmuş.

Ayrıca bazı arkadaşlar yanlış algı oluştuğunu belirtmiş. Yalnız google+ etkili olmasa bu şekilde bir paylaşım yapmazdı.
Belki ilk zamanda yüksek kazanç sağlanmayabilir. Ancak bu şekilde sağlam bir çevre olursa 1-2 K olsa ve bunlar izlenim sağladıkça ve gmail oturumları açık olduğundan dolayı beğeni ve yorum imkanı doğuyor.Buda videonun öne çıkması ve üst sıraya çıkması konusunda büyük katkı sağlıyor.

İyi akşamlar.

Güzel bir konu eline sağlık.
Resimli anlatımın da iyi olmuş.

Ayrıca bazı arkadaşlar yanlış algı oluştuğunu belirtmiş. Yalnız google+ etkili olmasa bu şekilde bir paylaşım yapmazdı.
Belki ilk zamanda yüksek kazanç sağlanmayabilir. Ancak bu şekilde sağlam bir çevre olursa 1-2 K olsa ve bunlar izlenim sağladıkça ve gmail oturumları açık olduğundan dolayı beğeni ve yorum imkanı doğuyor.Buda videonun öne çıkması ve üst sıraya çıkması konusunda büyük katkı sağlıyor.

İyi akşamlar.

Aynen hocam güzel yorumun için teşekkürler .

Resimli anlatım güzel olmuş sağol.
Kanalı G+'ya bağlayınca alt kanal oluyor ondan ben kopartıyorum tüm kanalları G+'dan.
Bana pek yaramıyor ama Alt kanal çalışanlar deneyebilir.

Resimli anlatım güzel olmuş sağol.
Kanalı G+'ya bağlayınca alt kanal oluyor ondan ben kopartıyorum tüm kanalları G+'dan.
Bana pek yaramıyor ama Alt kanal çalışanlar deneyebilir.

ben google+'Ya baglı olan kanallarım'dan paylasım yapıyorum mesela bazı kanallarım google+'ya baglı degıl onların vıdeoları baglı olanlardan paylasıyorum .

Bende r10 da konuyu görmüştüm ve uygulamaya başladım. Sanırım cuamrtesi gündü. O günden beri 2000 kişi falan ekledim. Geri dönüşleri güzel beni de çevrelerine ekleyen yüzlerce kişi oldu. Kazancıma etkisini bilmiyorum ama izlenime katkısı oldu.

Merhaba arkadaşlar geçen r10'da bir konu gordum konunun linki konu kısaca videolarınızı google+ sayfasın'da paylasmak dun gece denedım gerçek'den inanılmaz bir etkisi oldu normal'de yenı actıgım adsense 1 gunde en fazla 30tık alıyor'du dun gece yaptım olayı 60 tıkla bıttı bugun ıse bu saatte 30tık almısım gerçek'den inanılmaz etkisi var . kısaca yapılaca şeyi anlatım .

1 - Google+ Sayfasınıza Giriniz Bilmeyenler İçin Youtube'da Sag Usttu Video Yonetıcısıne Gırdıgımız Yere Tıklayın Orada Google+ Yazısı Var Ona Tıklayınız Google+ Sayfanız Gelıyor Direkt .

2 - Google+ Sayfası Gelınce Arama Yeri Var Oraya shared circles yazınız ve aratınız daha sonra alta inince Mavi Kutucuklara var içinde kaç kullanıcı oldu yazıyor 100 ile 500 arası degısyıor gunde 1 çevre hakkımız var yüksek olan bir çevreyi bulunuz daha sonra kullanıcı ekle dıyınız Yeni veya varolan bir çevre adı yazın var oraya istediginizi yaza bilirsiniz ben shared circles yazıyorum .

3 - 2. İşem Bittik'den Sonra Videolarınızı Acın Paylasmak ıstedıgınızı paylas sekmesın'den google+ sımgesıne tıklayınız video paylasılırken video goruntusunun altında kısı ekleyın yerı var oraya otomatikman herkese açık gelıyor ordaki bosluga tıklayınız daha sonra 2. işlemde kullanıcı eklerken verdiginiz isim var onu'da secın ve paylasın ..

Arkadaşlar Gerçek'den İnanılmaz işe yarıyor tavsiye ederim ...

Buda Konudaki Arkadaşın Bu İşlemi Yapmadan Onceki Kazancları .
vuc12.png

Buda Yaptıkdan Sonraki Kazancları .
vuby9.png

Yapamayanlar İçin Resimli Anlatım .

1 - Youtube Hesabınıza Girip Sağ Usteki Simgeye Tıklayıp Google+ Seçeneğine Tıklayını .
w26gu.png

2 - Açılan Sayfa'da üstte Arama Yeri Var Oraya Shared Circsles Yazıp Aratınız .
w26ht.png

3 - Arattık'dan Sonra Alttarafa İnin Mavi Kutucuklar İçin'de Kullanıcı Ekle Var Oraya Tıklayınız ( Kullanıcısı Çok Olanı Seçmeniz Daha İyi ) .
w26jk.png

4 - Sonra Çevre Oluşturma Ekranı Gelıcek Üstte Yeni veya varolan bir çevre adı yazın var oraya isterseniz olan çevrelerinizi yazabılırsınız google+ nın oluşturdugu otamatik alanları arkadaşlar aile vs gibi yada yeni çevre oluşturmak için isim yazabılırsınız .
w26kh.png

5 - Çevreyi Oluşturduk'dan Sonra Paylasacagınız videoyu acınız alttarafda paylas sekmesı var oraya tıklayıp google+ sımgesı var ona tılayınız paylasım ekranı gelicek altta otmatik herkese açık gelıcek ordaki bosluga tıklayıp oluşturdugunuz çevreleri seçiniz daha sonra paylaş demeniz yeterlidir .
w26mk.png

Walla süpermiş dostum tekrar teşekkür ederim 10dk olmadı yapalı , 50-60 kişi ekledi 10 abone geldi..

Günlük abartilmadan islem yapilirsa bence uzun vadede güzel kazanc saglanabilir. Konuyu r10'da okumustum faydali paylasim

Yapamayanlar İçin Resimli Anlatım .

1 - Youtube Hesabınıza Girip Sağ Usteki Simgeye Tıklayıp Google+ Seçeneğine Tıklayını .
w26gu.png

2 - Açılan Sayfa'da üstte Arama Yeri Var Oraya Shared Circsles Yazıp Aratınız .
w26ht.png

3 - Arattık'dan Sonra Alttarafa İnin Mavi Kutucuklar İçin'de Kullanıcı Ekle Var Oraya Tıklayınız ( Kullanıcısı Çok Olanı Seçmeniz Daha İyi ) .
w26jk.png

Hocam bunu uzun süredir deneyen biri olarak katkısı olduğu konusunda %100 katılıyorum size.Yalnız eklediğim kişilerden beni çercevelerine eklemeyenleri nasıl tespit edip silebilirim bu konu hakkında bir bilginiz var mı yaklaşık 1K çerceve yaptım ama arttıramıyorum geri eklemedikleri için

Hocam bunu uzun süredir deneyen biri olarak katkısı olduğu konusunda %100 katılıyorum size.Yalnız eklediğim kişilerden beni çercevelerine eklemeyenleri nasıl tespit edip silebilirim bu konu hakkında bir bilginiz var mı yaklaşık 1K çerceve yaptım ama arttıramıyorum geri eklemedikleri için

kusura bakmayın hocam bılmıyorum ama galıba ekledıgınız cevreye tekrar gırer ısenız orada gorebılırsınız .

kusura bakmayın hocam bılmıyorum ama galıba ekledıgınız cevreye tekrar gırer ısenız orada gorebılırsınız .

Rica ederim hocam ne kusuru her yolu denedim komple çıkarabiliyorum o zaman onlarında çercevelerinden çıkmış oluyorum bi eklenti sayesinde yapılabiliyomuş ama o da kalkmış napalım böyle devam edicez artık teşekkür ederim cevabınız için

Onları tespit etmene gerek yok :)
Direk çevreyi sil yeni çevre oluştur ordan devam et çevreyi silince sen onlar genede kalıyor

---------- Mesaj saat 00:13:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:11:10 civarında gönderildi. ----------

paylaşım için teşekkürler

Google+ yı 1 aydır kullanıyorum tek tükte olsa bi katkısı olur elbet, ancak dikkat edin böyle sürekli çevreleri ekleyip herhün bukadar kişi biranda eklerseniz spama düşebilirsiniz daha önce rastladım

günlük olduğu gibi genel olarakta çevreye ekleme sınırı var ayrıca bir zaman sonra çevreye ekleme limiti düşüyor

Hocam öncelikle paylaşım için teşekkürler. Şimdi merak ettiğim 2 nokta var. 1.si ben az önce rastgele 3 tane grup oluşturdum google+ da, videoyu paylaşacağım zamanda çevrelerden bu 3 tanesini seçtim, bu 3 tanesinde de farklı sayılarda üyeler mevcuttu. Atıyorum 50-102-340 kişilik 3 grup. Ben bu üçünü tıklayıp paylaşığımda bu kadar insanın karşısına mı çıkıyor benim videom?
Diğer sorum ise şöyle, bu olayı daha pratik yapmanın bir yolu var mıdır? Sonuçta yüzlerce videoya tek tek bu yöntemi uygulamak hayli bir vaktimizi alır, videoyu attığımız an otomatik olarak google+ da oluşturduğum çevrede paylaşmasını nasıl sağlayabilirim?

Benim hesapta çerçeve ekleme sınırına ulaştınız diyor ama bakıyorum yine çerçeve eklenmiş sıkıntısız.

3 - 2. İşem Bittik'den Sonra Videolarınızı Acın Paylasmak ıstedıgınızı paylas sekmesın'den google+ sımgesıne tıklayınız video paylasılırken video goruntusunun altında kısı ekleyın yerı var oraya otomatikman herkese açık gelıyor ordaki bosluga tıklayınız daha sonra 2. işlemde kullanıcı eklerken verdiginiz isim var onu'da secın ve paylasın ..

burada oluşturdugumuz çevreyi seçmek gerekmez bence.sonuçda herkese açık olarak yayınlandıgında gönderilen içerigin o eklenen kişilerede gitmesi gerekmiyor mu?

Mantıklı aslında bu sadece youtube için değil sitelerimiz için de kullanılabilir.

Kısa yoldan profile arkadaş ekleme gibi bir şey. Abartıldığı zaman hesap kapatılıyor. Çok fazla katkısı yok hatta yok denecek kadar az. Teşekkürler paylaştığınız için yine de.

Kısa yoldan profile arkadaş ekleme gibi bir şey. Abartıldığı zaman hesap kapatılıyor. Çok fazla katkısı yok hatta yok denecek kadar az. Teşekkürler paylaştığınız için yine de.

benim haber kanallarımdan birisinin profili oldukca aktif.kanalı açtıgımda denemiştim bu konudaki yazılanları,sonra otomatik bota bagladım ve başkada bişey yapmadım.kazancı günlük 10$ altına düşmüyor 3 aydır ve sürekli bildirim geliyor işte google+ de şu videon paylaşıldı,şu videona yorumlar yapıldı filan diye.ama aynı işlemi başka bi kanalda yaptım,işe yaramadı.sanırım eklenen kişiler,eklenen içerigin onların ilgisini çekmesi vb etkenler yüzünden farketti.

benim haber kanallarımdan birisinin profili oldukca aktif.kanalı açtıgımda denemiştim bu konudaki yazılanları,sonra otomatik bota bagladım ve başkada bişey yapmadım.kazancı günlük 10$ altına düşmüyor 3 aydır ve sürekli bildirim geliyor işte google+ de şu videon paylaşıldı,şu videona yorumlar yapıldı filan diye.ama aynı işlemi başka bi kanalda yaptım,işe yaramadı.sanırım eklenen kişiler,eklenen içerigin onların ilgisini çekmesi vb etkenler yüzünden farketti.

Organik olan her zaman en iyisi. Facebook gibi sayfa kastırma, kasma türüne giriyor bu yapılan. Nokta atışı bulmak lazım ki Türkiye'de çok az kişi Google+ kullanıyor. Ülkeye göre çevre toplamak çok zor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri