- Web sitesi
- www.oguzdelioglu.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ortada fol yok yumurta yok bizim zeki millet gene başladı dallandırmaya , korkak wediacorp gene başı çekiyor , o kadar partner bişey demiyor . wediacorp kendince yazı hazırladı mail attı millete. yav kardeşim ortada resmi bişey yok , wediacorp o mailinde bile kendilerince düşüncelerini yazmış.ne meraklı milletiz ya
Turkiyede zaten hep ilkler olur, dünyada olmayan ilkler
2013 2018 kapsayacak vergi çıkarsa şaşırmayın
işin kötü tarafı ben sadece 20 bin lira parayı taktiklere verdim, çok gereksiz para harcadım
Çıkacak kanun 2013 ten bu zamanı kapsarsa ciddi sıkıntıya girerim
umarım en kısa sürede gelir. Vergi vermemek gelişmiş ülkelerde en büyük suç hem ülkem ülkem diyorlar sıra vergiye gelince yok bizden alma günde 10 saat sanayide çalışan bir taraflarından ter akan 2000 lira alan adam veriyorsa vergiyi hiçbir ağır yük altında çalışmayan kamera karşısına geçen adamda vermek zorunda salak salak videolar çekip villada oturanlar bi zahmet ödesin çok geç bile kalındı
Turkiyede zaten hep ilkler olur, dünyada olmayan ilkler
2013 2018 kapsayacak vergi çıkarsa şaşırmayın
işin kötü tarafı ben sadece 20 bin lira parayı taktiklere verdim, çok gereksiz para harcadım
Çıkacak kanun 2013 ten bu zamanı kapsarsa ciddi sıkıntıya girerim
Cumhurbaşkanın sözü : Biz şimdi zaten youtuberlara vergi vermedikleri için yükleniyoruz. Diyoruz ki amerikada , almanyada buralarda vergiler ödenirken bizde niye ödenmiyor. Ödenmediği göre biz bunların üzerine gitmemiz lazım.
https://youtu.be/ZFaGSenUoks?t=5m42s
bu muhabbeti paylaşmak istemiyorum... vergi muhabbetine açıldığı için paylaşıyorum
---------- Spam Engelliyici 16:46 ---------- Önceki Mesaj 16:45 ----------
not : onay muhabbeti bu sebep olabilir![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.